Novice po SVETU
Posted 25 February 2014 - 10:18 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 March 2014 - 05:37 PM
Goran Dragič je danes ponoči dosegel še en rekord - k zmagi svoje ekipie je prispeval kar 40 točk.
http://gif.likeout.net/reakcija/2882
After all this time?
Always.
Posted 03 March 2014 - 09:54 AM
oj je res car! čakam še, da se brat razvije!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 March 2014 - 01:26 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 19 March 2014 - 10:43 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 March 2014 - 11:30 PM
.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 March 2014 - 08:29 AM
Posted 27 March 2014 - 10:28 AM
Posted 13 May 2014 - 12:14 PM
Posted 13 May 2014 - 02:55 PM
Haha
No ja, z malo mero humorja se da spregledati, da je rahlo neprimeren. Danci :-) - awkwardly inappropriate.
Dosegel je namen - vzbuditi zanimanje.
»Kot mladi mož je Voteman pozabil glasovati na evropskih volitvah. To je bila zanj boleča izkušnja: ni imel vpliva na okoljsko zakonodajo, kmetijske subvencije, kemikalije v igračah in na količino cimeta v njegovih najljubših cimetovih kolačkih.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 May 2014 - 07:43 AM
Katastrofalne poplave v Srbiji in BiH
včeraj sem do polnoči brskala po stanovanju kaj lahko odnesemo v zbirni center.
Put A Kilt On It!
Posted 19 May 2014 - 10:05 AM
Midva z bratom sva odnesla, kar sva na hitro nabrala, bova pa še dokupila.
Od 19.-23.5. se potrebne stvari zbirajo tudi na faksih.
Študentje smo znani po dobrem srcu in dobrodelnosti. Pomagajmo ljudjem, ki potrebujejo našo pomoč in pokažimo sočut do sočloveka v stiski. Ker je v takšnih trenutkih vsaka pomoč več kot dobrodošla, smo študentje organizirali dobrodelno akcijo, ki bo potekala po različnih fakultetah Univerze v Ljubljani.
Prebivalci ogroženih območij potrebujejo:
- ustekleničeno vodo, konzervirano hrano, mleko v prahu, visoko energetsko hrano, hrano za dojenčke, plenice za enkratno uporabo, pribor, itd.
IN VSO HRANO, KI JE PAKIRANA IN IMA ROK TRAJANJA VEČ KAKOR EN MESEC!
- paketi za prvo pomoč, sredstva za higieno, sredstva za dezinfekcijo, itd.
- baterije za radio, sveče, črpalke za vodo, agregate, grelce, vreče za pesek itd.
- oddeje, gumijaste škornje, obleke, pelerine, itd.
-spodnje perilo, nogavice itd.
Potrebujejo tudi orodje; krampe, lopate, gumijaste škornje.
Detajli na: https://www.facebook.com/events/701336226592318/
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 May 2014 - 09:07 AM
V zraku vlaga in smrad po kanalizaciji
Ko prideš v bližino poplavljenih območjih, zaveje neverjeten smrad. Brez mask na obrazu na ta območja ne moreš, pravi naša posebna poročevalka iz Srbije Tea Šentjurc. V ozračju je vlaga in smrad iz kanalizacije. Voda je kalna, umazana. Tam kjer se je voda že umaknila, so debele plasti usedlin. Začenjajo se raznorazne infekcije, obolenja, pripoveduje Tea. Žensko, ki jo je ugriznil eden od zapuščenih psov, so peljali na cepljenje. Takšnih primerov je veliko in ljudi je strah, da bi se okužbe hitro razširile.
Kam s poginulo živino?
Hrvaški mediji poročajo, da so v poplavljeni Gunji opazili, kako glodalci in kače množično bežijo iz vode. Prav tako v vodi plavajo trupla poginule živine in domačih živali. Vojska poskuša rešiti tiste živali, ki so se uspele zateči na strehe hiš in v krošnje dreves. Iz poplavljenih hlevov rešujejo sestradano živino in jo vozijo v sosednje vasi, ki niso poplavljene.
O groza. V mislih sem s temi nesrečnimi ljudmi.
Posted 20 May 2014 - 09:15 AM
Men je tud zaradi živali ful hudo, ful se mi smilijo.
Posted 20 May 2014 - 09:19 AM
Ja, tudi meni.
Kopiram (FB). V Obrenovcu je baje število mrtvih ogromno, ampak niso/nočejo povedati koliko.
Ovo je glavna ulica u Obrenovcu, Milosa Obrenovica. Snimao sam je iz kasike bagera, juce.
Ne mogu nikako da se pomirim sa cinjenicom sta se desilo. Neshvatljivo mi je! Muka mi je vise od izjava vlasti , kako je to visa sila bla bla. Znalo se unapred da ce se desiti poplava, a niko pre toga nije bio spreman. Nigde oko grada ne postoji ni dzak peska postavljen kao zastita. O cemu pricamo onda…
Neko ce grdno odgovarati za ovo, I ja cu se iako sam apolitican, prvi maksimalno potruditi za to!
Drugo, apropo informacije o broju nastradalih (to me jos vise iritira). Neka vam svako kaze kako je prosao kad je pokusao da udje u Obrenovac . Odgovor koji je “dobio” je da se ljudi evakuisu I dalje da se ne pravi smetnja itd. Obrenovac je sada grad duhova! Nema toliko jos zaostalih ljudi. Smesno mi je , kako neko moze da prikriva broj nastradalih?! Pa logicno je da ce porodice istih da prijave nestanak !
Drug mi je juce rekao da mu je licno popadija iz Lazarevca rekla da su celu noc donosili mrtve iz Obrenovca u kapelu…Veliki broj. To je je jos jedan dokaz o cemu se “tajno” zna. Neko ce za to odgovarati sigurno!
Drugo, u svim civilizovanim zemljama, imate direktne prenose sa LICA dogadjaja a ne iz prikrajka. Zamislite da jedan CNN npr prenosi slicne dogadjaje , I to izvestava sa mirnih delova terena, klasicnih poplava itd. Pa niko ih vise ne bi gledao! Ovde I da se pojavio CNN, I njega bi uhapsili!
Najsvetlija tacka u svemu tome je da sam shvatio da koliko god mi Srbi realno mrzeli jedni druge zbog uspeha-neuspeha u normalnom zivotu, ipak u ovakvim situacijama svi postajemo rodjaci. Toliku dozu zelje da se nekom pomogne od strane I ljudi koje povrsno znam, nikada nisam do sada osetio. Hvala vam svima, I drago mi je jos vise u ovakvim situacijama sto sam Srbin!
Zelim da vecina ljudi zna pravu istinu sta se realno desavalo I desava ovde, te vas molim sherujte ovaj status….
https://www.facebook...204101074626294
Posted 20 May 2014 - 12:43 PM
Put A Kilt On It!
Posted 20 May 2014 - 01:20 PM
Jaz pa poznam Teo. =)
Posted 20 May 2014 - 06:51 PM
Tudi jaz jo poznam.
Posted 21 May 2014 - 06:17 AM
A res? Jaz sem v bistvu z njenima sestrama dvojčicama ful prijateljica. Od kod pa ti?
Posted 21 May 2014 - 06:56 AM
V študentskem domu je bila cimra od moje prijateljice, smo večkrat žurali skupaj.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users