Meni gre tudi na živce, da nekateri naredijo na Facebooku profil svojega otroka, praktično še dojenčka.
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 March 2009 - 01:31 PM
Meni gre tudi na živce, da nekateri naredijo na Facebooku profil svojega otroka, praktično še dojenčka.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 March 2009 - 01:36 PM
Na živce mi gre, ko folk v trgovini stoji čist zraven police, tesno poleg je nakupovalni voziček dotične osebe, ti pa ne moreš prit do željene stvari, ker se ubogo revšče ne more odločit kaj bi vzelo. Muwaaaaaaa, kmon!
Butanje z vozički v rit je itak čist ena svoja kategorija, jst popenim, pa ful grdo pogledam in povem, naj mi neha zabijat voziček v rit, da ne bo nič hitrej šlo.
Na živce mi gre v študentu, da ne pomiivajo posode za sabo po kosilu, ker je čista lenoba, nažre se, pol gre pa spat. A lahka pomiješ? Ne, še zjutri je pol posoda tam. Da o raznih politih stvareh ne govorim. G'sus.
Na živce mi gre to, da mi gre v obraz vsa rdečica, ko laufam, potim se nič ne, samo rdeča sem v faco. Kmoon.
Edit: kInky, hahahaha, prvič slišim, in omfg. S tem, da ima en kolega za svojo mačko naret profil posebej, ena cimra v fletu pa za eno plišasto igračo, sam je nareto iz štosa.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 March 2009 - 01:37 PM
Posted 07 March 2009 - 01:42 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 March 2009 - 01:45 PM
Ali pa profil v stilu:
- ime mame: recimo Ana
- oče: Janez
- sin: Peter
Pa ima nekdo profil: AnaJanezPeter + plus imata seveda še mama in oče svoj profil
Posted 07 March 2009 - 02:59 PM
Pablo Picasso
Posted 07 March 2009 - 03:02 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 March 2009 - 05:23 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 March 2009 - 05:27 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 07 March 2009 - 05:32 PM
Posted 07 March 2009 - 05:34 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 07 March 2009 - 05:37 PM
Meni gre na živce tudi to, da se nekdo pripelje z avtom po nekoga in potem trobi pred hišo (po možnosti se prilima na hupo), da ja valda še vsi sosedje vejo, da je nekdo prišel. Kot da je tako težko vgasnit avto in pozvonit na zvonec ali pa pustit klic na telefonu.
Posted 07 March 2009 - 05:39 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 March 2009 - 09:12 PM
Pa da vse pizdarije povsod pušča, na kuhinjskem pultu dobiš vse od polnilca, starega kruha ki se mu je posušil, ker se mu ni dalo ga spravit v vrečko; nekaj praznih vrečk iz trgovine do rizel, vžigalnika. Drobtine pa so itak zato, da se jih pusti na mizi in jih mamica pobriše...
JooooJ!!!
Posted 07 March 2009 - 09:20 PM
Če jih mam pa rada no
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 March 2009 - 09:40 PM
Posted 07 March 2009 - 10:21 PM
Posted 08 March 2009 - 09:12 AM
OK OK, potem sem očitno jaz ena redkih, ki se ji zdi to debilizem najhujše vrste.
Tako.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users