Meni 30€ enkrat na mesec ni tak dosti, ker vem, da bi tistih 30€ pač porabla za druge stvari, je pa res noro, ker je drugje tolk bolj poceni.
Brazilska depilacija
Posted 18 August 2010 - 12:51 PM
Meni 30€ enkrat na mesec ni tak dosti, ker vem, da bi tistih 30€ pač porabla za druge stvari, je pa res noro, ker je drugje tolk bolj poceni.
Posted 18 August 2010 - 11:00 PM
Jaz komaj čakam na tvoje poročilo, najbolj me zanima primerjava salonov... ker če bo enako grem raje tja.. 7€ se pozna, meni že.
Posted 20 August 2010 - 01:05 PM
Ambient je super, krasno urejeno. To pa je tudi vse kar mam pozitivnega povedati o Urbanem SPA.
Delala mi je Sabina, ženska srednjih let, ki po mojem nima pojma kaj je brazilska depilacija. Prvo me je zmotilo to, da se me je lotila brez rokavic. Ni bila kaj ekstra prijazna, edino kaj je spregovorila z mano, je bilo to, da imam enako namazane nohte, kot ena včeraj. Ostalo se je nanašalo samo na depilacijo. Pa ne, da si želim nekih osebnih pogovorov, pač malo klepetanja paše, ko si živčen ane. V "celici" je bila čista tišina, medtem ko je v salonu Ma-Ko v ozadju igrala prijetna, sproščujoča glasba.
Sama depilacija je bila znosna, bolelo je, ampak v mejah normale. Zadnjice se ni niti dotaknila, nisem delala doggyja. Končala je v pol ure.
Ko je odšla iz sobe, sem se pogledala in me je skoraj kap. Venerin hribček je bil približno zdepiliran, niti slučajno čisto gladki, na sramnih ustnicah pa mi je pustila tričetrd dlak, pa ne kratkih, ampak tudi dolgih do pol cm! Poleg tega imam po celi luliki in ritki ostanke od tistega voska.
Tu me res več ne vidijo. Ko sem bila prvič, sem bila res ČISTO gladka, res je bolj bolelo, seveda je, saj mi je s pinceto precizno izpulila vsako sleherno dlačico. Pa še 7€ manj sem plačala.
Posted 20 August 2010 - 03:13 PM
Ker meni tudi je tu in tam kako pustila čist ob robu sramnih ustnic pa je tud na meni pustila mali "grmiček"...
ta, ki mi je v torek delala meni tudi ni po zadnjici, ona prejšna pa mi je. Mislim da si mela enako kot jaz v torek? Rdeče-rjave lase ima ne? Okoli 45 let. Aja pa tudi meni sta OBE delali brez rokavic.
Jaz bom šla naslednjič v Ma-Ko... kje pa je to? Samo zato ker sem jas misla da je normalno tak da nena čisto vseh ven
Hvala ti za to poročilo!
Posted 20 August 2010 - 03:58 PM
Posted 20 August 2010 - 04:01 PM
Posted 20 August 2010 - 04:14 PM
Posted 20 August 2010 - 04:15 PM
[Napoleon]
Posted 21 August 2010 - 07:00 PM
Zakaj pa ne rečete, da ni vredu, potem ko konča z delom, če vidite, da vas ni zdepilirala tako kot bi morala?
Jaz sem mislila, da še nisva končale, da mi je dala malo pavze. Pol pa čakam pa je ni blo nazaj, pa sem skapirala, da je verjetno to to. Rekla nisem potem nič, sem si mislila, saj sem zadnjič tukaj, naslednjič bo pa spet ok.
Wow, res? Mislim, izkušnje so enake mojim ampak jaz sem misla da je normalno tak
Ker meni tudi je tu in tam kako pustila čist ob robu sramnih ustnic pa je tud na meni pustila mali "grmiček"...
ta, ki mi je v torek delala meni tudi ni po zadnjici, ona prejšna pa mi je. Mislim da si mela enako kot jaz v torek? Rdeče-rjave lase ima ne? Okoli 45 let. Aja pa tudi meni sta OBE delali brez rokavic.
Jaz bom šla naslednjič v Ma-Ko... kje pa je to? Samo zato ker sem jas misla da je normalno tak da nena čisto vseh ven
Hvala ti za to poročilo!
Ja, verjetno je bila ta ista ja. Mene to brez rokavic mogoče niti ne bi zmotilo, če me ne bi ona v Ma-Ko delala z njimi.
Ta salon je na ulici Staneta Severja 3, na Taboru, blizu Avenue, če veš kje je.
http://www.urejena.com/indexmk.html
Posted 26 September 2010 - 12:06 PM
Venerin griček je res uredila z trakovi, isto vlkimi ko si jaz noge z njimi (Veet) .. sem misla da bo 100x bolj bolelo pa ni
Kak je meeehko vse zdaj
Posted 26 September 2010 - 04:13 PM
Jaz sem tud že pravi medo doli
Posted 14 October 2010 - 11:48 AM
Pa različni voski so (če dela s trakovi, no pa tud teh "roza" je ogromno enih ta poceni, ne Perron Rigot in valda cuka in boli), jaz vem da mam tle v bližini eno punco k grem kdaj k njej, če moja ne more al pa se mi ne da do mesta in je ful prijazna, res v redu dela, ampak ima na žalost tak vosek, da mam vsakič ko konča rdeče in so take male pikice, ampak ni od tega da ne bi bilo gladko al pa da ne bi znala, je pač od voska. Sej naslednji dan tud izgine, samo najpri pa ne zgleda lih apetilih.
Posted 05 November 2010 - 04:18 PM
In sicer to čakanje vmes. Mislim sej res da drugi,tretji dan je občutek fantastičen ker ni ene same dlake, enega samega izpuščaja, ni srbečice in je vse NORO gladko, ampak že 5 dan začnejo nove dlačice ven poganjat ker pač normalno vse ne rastejo enakočasno. In pol če realno pogledam sem 5 dni v mesecu gladka, 25 pa poraščena. In se mi ne zdi vredno, sploh za teh 20-30€ na mesec.
Tak da bom šla edino pred morjem da mam mir tisti čas, drugače pa se vračam k britju in mi je prav hudo ker ko se spomnim tistega filinga
Ma kera kake napotke k bolj uspešnemu britju?
Posted 05 November 2010 - 05:41 PM
Pablo Picasso
Posted 07 November 2010 - 01:19 AM
Definitivno pa za brazilsko
Sem se prisilla da sem poskusila tudi pazduhe pa mi tudi to ni žal;)
Posted 07 November 2010 - 02:13 AM
Posted 07 November 2010 - 11:28 AM
Coco* sem probala ampak mi je cisto brezveze, samo ful cuka, ven pa potegne vsako cetrto.
Posted 07 November 2010 - 11:32 AM
After all this time?
Always.
Posted 07 November 2010 - 11:48 AM
Ja, men se tudi zdi ful odveč da bi vsak dan mogla "vun popravlat" z pinceto al pa mašinco. Pa na določenih mestih nemoreš niti zraven prit.
Posted 18 January 2011 - 09:42 PM
Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users