Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#841 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19154 posts

Posted 18 August 2010 - 12:51 PM

Ne prvič sem bila na Taboru, tam kot Ana. Tam sem jaz plačala 23€, samo mi je delala s tistim voskom brez trakov samo po sramnih ustnicah, drugje pa s trakovi. Zdaj pa sem se naročila v Urbani spa, da vidim, kak je tam. So se pa tud meni dlake že ful zredčile.

Meni 30€ enkrat na mesec ni tak dosti, ker vem, da bi tistih 30€ pač porabla za druge stvari, je pa res noro, ker je drugje tolk bolj poceni. rolleyes.gif
  • 0

#842 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 August 2010 - 11:00 PM

Sej ob redni plači verjetno res ni dosti.. samo jaz, ko pa hodim v srednjo šolo, pa bi blo malo noro porabit pol žepnine na dlakah laugh.gif Ker ti pol zmanjka za vse ostalo.. men ful stane to, da hodim v mesto v šolo ker se za pizdarije (prigrizke and stuff) na dan nabere dobrih 5€... in to je že v petih dneh 30€. Zato mi je pol taka vsota za brazilsko res ono tumač.

Jaz komaj čakam na tvoje poročilo, najbolj me zanima primerjava salonov... ker če bo enako grem raje tja.. 7€ se pozna, meni že. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#843 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19154 posts

Posted 20 August 2010 - 01:05 PM

Evo moje poročilo:

Ambient je super, krasno urejeno. To pa je tudi vse kar mam pozitivnega povedati o Urbanem SPA.

Delala mi je Sabina, ženska srednjih let, ki po mojem nima pojma kaj je brazilska depilacija. Prvo me je zmotilo to, da se me je lotila brez rokavic. Ni bila kaj ekstra prijazna, edino kaj je spregovorila z mano, je bilo to, da imam enako namazane nohte, kot ena včeraj. Ostalo se je nanašalo samo na depilacijo. Pa ne, da si želim nekih osebnih pogovorov, pač malo klepetanja paše, ko si živčen ane. V "celici" je bila čista tišina, medtem ko je v salonu Ma-Ko v ozadju igrala prijetna, sproščujoča glasba.

Sama depilacija je bila znosna, bolelo je, ampak v mejah normale. Zadnjice se ni niti dotaknila, nisem delala doggyja. Končala je v pol ure.

Ko je odšla iz sobe, sem se pogledala in me je skoraj kap. Venerin hribček je bil približno zdepiliran, niti slučajno čisto gladki, na sramnih ustnicah pa mi je pustila tričetrd dlak, pa ne kratkih, ampak tudi dolgih do pol cm! Poleg tega imam po celi luliki in ritki ostanke od tistega voska.

Tu me res več ne vidijo. Ko sem bila prvič, sem bila res ČISTO gladka, res je bolj bolelo, seveda je, saj mi je s pinceto precizno izpulila vsako sleherno dlačico. Pa še 7€ manj sem plačala.

• 0

#844 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 20 August 2010 - 03:13 PM

Wow, res? Mislim, izkušnje so enake mojim ampak jaz sem misla da je normalno tak huh.gif
Ker meni tudi je tu in tam kako pustila čist ob robu sramnih ustnic pa je tud na meni pustila mali "grmiček"...
ta, ki mi je v torek delala meni tudi ni po zadnjici, ona prejšna pa mi je. Mislim da si mela enako kot jaz v torek? Rdeče-rjave lase ima ne? Okoli 45 let. Aja pa tudi meni sta OBE delali brez rokavic.

Jaz bom šla naslednjič v Ma-Ko... kje pa je to? Samo zato ker sem jas misla da je normalno tak da nena čisto vseh ven blink.gif

Hvala ti za to poročilo!

• 0
Memento mori.

#845 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 20 August 2010 - 03:58 PM

do zdaj so meni še vse delale brez rokavic...
  • 0

#846 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 20 August 2010 - 04:01 PM

Zakaj pa ne rečete, da ni vredu, potem ko konča z delom, če vidite, da vas ni zdepilirala tako kot bi morala? hmm.gif
  • 0

#847 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 20 August 2010 - 04:14 PM

ja evo sem glih prišla še to pripisat - za tak denar (30€) bi morala bit še spolirana, ne samo do perfekcije depilirana!
  • 0

#848 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 20 August 2010 - 04:15 PM

Jaz sem ful optimist, da bom v Špa najdla kako fajn, pa da bo cenej kot pri nas, in da si bom seveda lahko privoščila. biggrin.gif rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#849 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19154 posts

Posted 21 August 2010 - 07:00 PM

QUOTE(Kalypso @ 20. 8. 2010 - 17:01) View Post

Zakaj pa ne rečete, da ni vredu, potem ko konča z delom, če vidite, da vas ni zdepilirala tako kot bi morala? hmm.gif

Jaz sem mislila, da še nisva končale, da mi je dala malo pavze. Pol pa čakam pa je ni blo nazaj, pa sem skapirala, da je verjetno to to. Rekla nisem potem nič, sem si mislila, saj sem zadnjič tukaj, naslednjič bo pa spet ok.

QUOTE(nutella` @ 20. 8. 2010 - 16:13) View Post

Wow, res? Mislim, izkušnje so enake mojim ampak jaz sem misla da je normalno tak huh.gif
Ker meni tudi je tu in tam kako pustila čist ob robu sramnih ustnic pa je tud na meni pustila mali "grmiček"...
ta, ki mi je v torek delala meni tudi ni po zadnjici, ona prejšna pa mi je. Mislim da si mela enako kot jaz v torek? Rdeče-rjave lase ima ne? Okoli 45 let. Aja pa tudi meni sta OBE delali brez rokavic.

Jaz bom šla naslednjič v Ma-Ko... kje pa je to? Samo zato ker sem jas misla da je normalno tak da nena čisto vseh ven blink.gif

Hvala ti za to poročilo!

Ja, verjetno je bila ta ista ja. Mene to brez rokavic mogoče niti ne bi zmotilo, če me ne bi ona v Ma-Ko delala z njimi.

Ta salon je na ulici Staneta Severja 3, na Taboru, blizu Avenue, če veš kje je.

http://www.urejena.com/indexmk.html
  • 0

#850 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 26 September 2010 - 12:06 PM

Evo v petek sem bila v Ma-Ko in sem noooro zadovoljna! Komaj zdaj uživam vse sadove brazilske depilacije biggrin.gif Punca ful prijazna, resda ambient ni tak lep ko v Urbanem spa ampak who cares..

Venerin griček je res uredila z trakovi, isto vlkimi ko si jaz noge z njimi (Veet) .. sem misla da bo 100x bolj bolelo pa ni biggrin.gif Z venerinim gričkom je končala v slabih 10minutah! Sploh je ni ganlo moje jamranje samo na hitro je vse potregnila... v Urbanem so mi ta predel delali vsaj 25 minut. Nato je res vsaaako dlačico izpulila z pinceto (ampak jih niti ni blo dosti, so traki nardili svoje) ..

Kak je meeehko vse zdaj love.gif niti ene same dlačice ni vse je lepo gladko mehko tongue.gif Končala je v slabe pol ure!! Pa še ceneje je.

• 0
Memento mori.

#851 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19154 posts

Posted 26 September 2010 - 04:13 PM

No me veseli. thumbup.gif

Jaz sem tud že pravi medo doli oops.gif , samo morm počakat, da se s fantom zmenima, kdaj grema na dopust. Hehe, da bom takrat lepo gladka.
  • 0

#852 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 October 2010 - 11:48 AM

Men je pa boljše če mi dela brez rokavic, ker ko potegne in da potem gor roko da ublaži bolečino se pol vse prime na rokavico in je še bolj neprijeten občutek. Če je pa brez pa res ublaži.

Pa različni voski so (če dela s trakovi, no pa tud teh "roza" je ogromno enih ta poceni, ne Perron Rigot in valda cuka in boli), jaz vem da mam tle v bližini eno punco k grem kdaj k njej, če moja ne more al pa se mi ne da do mesta in je ful prijazna, res v redu dela, ampak ima na žalost tak vosek, da mam vsakič ko konča rdeče in so take male pikice, ampak ni od tega da ne bi bilo gladko al pa da ne bi znala, je pač od voska. Sej naslednji dan tud izgine, samo najpri pa ne zgleda lih apetilih. laugh.gif
  • 0

#853 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 05 November 2010 - 04:18 PM

Jaz pa sem se zdaj po dooolgem premišljevanju odločla da nebom več hodila na brazilsko. Res, da je 1a skoraj v vseh pogledih ima pa eno pomankljivost (polek cene), ki mene preveč moti da bi še lahko dalje hodla.

In sicer to čakanje vmes. Mislim sej res da drugi,tretji dan je občutek fantastičen ker ni ene same dlake, enega samega izpuščaja, ni srbečice in je vse NORO gladko, ampak že 5 dan začnejo nove dlačice ven poganjat ker pač normalno vse ne rastejo enakočasno. In pol če realno pogledam sem 5 dni v mesecu gladka, 25 pa poraščena. In se mi ne zdi vredno, sploh za teh 20-30€ na mesec.

Tak da bom šla edino pred morjem da mam mir tisti čas, drugače pa se vračam k britju in mi je prav hudo ker ko se spomnim tistega filinga sad.gif Ko nikoli ni ČISTO gladko, skos so neki izpuščaji pa še srbiiii. Pa vsaki drugi dan se morem s tem ubadat. :rolleyes:

Ma kera kake napotke k bolj uspešnemu britju? laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#854 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 November 2010 - 05:41 PM

Kaj pa mašinca, bzzzzbzzz?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#855 cokolina

cokolina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts
  • Interests:psihologija, zdravje, knjige, aktualnosti, zanimivosti<br /><br /><br />aerobika, pilates, plavanje

Posted 07 November 2010 - 01:19 AM

Hodim na brazilsko depilacijo, seveda brez trakov. Na obali je velika žalost, ker še ni salonov, ki bi ponujali brazilsko depilacijo brez trakov, tako da se punce odpravljajo v notranjost ali na Hrvaško.

Definitivno pa za brazilsko thumbup.gif Nikoli občutla takšne gladkosti kot po brazilski, ziletke out;)
Sem se prisilla da sem poskusila tudi pazduhe pa mi tudi to ni žal;)
  • 0

#856 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 November 2010 - 02:13 AM

Kaj pa potem npr tretji teden ? Mas ze kr konkretno spet?
  • 0
Viens, reste ici!

#857 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 November 2010 - 11:28 AM

Cokolina, res je ja, da take gladkosti kot po brazilski ni z nicemer drugim ampak take kosmatije kot je tretji teden pa z ostalim ni. Men je ful dosadno to.

Coco* sem probala ampak mi je cisto brezveze, samo ful cuka, ven pa potegne vsako cetrto. huh.gif
  • 0
Memento mori.

#858 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 November 2010 - 11:32 AM

Jst sem z mašinco začela it čez že takoj drugi dan in potem to vsak dan ponavljala in je bilo kul- ker itak ne rastejo naenkrat. Ampak potem pa za dva ali tri dni pozabiš, mi je bilo pa že preveč boleče vse skupaj.
  • 0

After all this time?

Always.

#859 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 November 2010 - 11:48 AM

A ti redno hodiš na brazilsko?
Ja, men se tudi zdi ful odveč da bi vsak dan mogla "vun popravlat" z pinceto al pa mašinco. Pa na določenih mestih nemoreš niti zraven prit.
  • 0
Memento mori.

#860 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 January 2011 - 09:42 PM

A je boljše v Cosmetic Line ali v Bernieju? Sem prebrala temo za nazaj, pa si še vedno nisem na jasnem. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users