se strinjam z Errolom in Frčico.
- da me je vrgla na izpitu, ker sm ji s svojimi besedami povedala kar me je vprašala, nisem pa uporabila točno tistih besed iz knjig...
Posted 10 December 2014 - 03:56 PM
se strinjam z Errolom in Frčico.
- da me je vrgla na izpitu, ker sm ji s svojimi besedami povedala kar me je vprašala, nisem pa uporabila točno tistih besed iz knjig...
Posted 10 December 2014 - 05:06 PM
Ti nisi v Lj ane?
Posted 10 December 2014 - 05:49 PM
Ti nisi v Lj ane?
ne. zakaj?
Posted 10 December 2014 - 06:28 PM
Posted 12 December 2014 - 04:18 PM
Danes so mi z book depositorija dostavili mojo knjigo za 150 € in jo je dostavljalec pustil pod nabiralnikov, na tleh. Bedak en butast.
Posted 06 January 2015 - 10:44 AM
Ljudje, ki so tako manipulatorski, da s svojo "pozitivno energijo" in nasmeški znajo brezvestno druge ljudi ovijati okoli prsta.
Vedno veseli, nasmejani, super prijazni... navzven.
V resnici pa delajo vse samo zato, da bi bili sami na boljšem, da bi ukradli kakšno idejo, da bi v glavnem poskrbeli za svojo lastno rit - in to brez vsake slabe vesti.
Na živce mi gredo tudi ljude, ki so preveč slepi, da bi opazili, kaj jim ti ljudje delajo...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 January 2015 - 12:48 PM
Ljudje, ki se v vse vtikajo. In s tem mislim v čisto vse.
Zadnje čase je ena starejša upokojena soseda čisto ponorela in se vtika v VSE. Ves čas opazuje, prisluškuje in če kaj ni v skladu z njenimi normami, tudi direktno v obraz pove, kaj si misli o "navadah" drugih (ki so, mimogrede povsem "normalne").
Od tega, da ji ne paše, kdaj s fantom hodiva spat, kdo pride na obisk, kje parkiram avto, do tega da opazuje, kdaj (in koliko) smeti nosim v kontejnerje, pa celo do tega, da se vtika v to, kakšne stvari mečem v smeti (za tem, ko jih vržem v smeti očitno pride in preveri, kaj sem vrgla stran).
Eni imajo pa res žalostno življenje in čisto preveč časa.
Smo ji že večkrat nazaj zabrusili, da se nima kaj vtikat, pa nič ne zaleže. Samo ogorčena je pa še bolj se vtika v vse in vsakogar.
Se bo treba preselit.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 January 2015 - 06:12 PM
Posted 24 January 2015 - 06:28 PM
Preziram kocke v centru in stari Ljubljani. Ne nosimo vsi superg.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 January 2015 - 02:21 PM
Folk ki ne ve kaj studira.
Po koncani prvi stopnji bolonjskega studijskega programa NISI uni.dipl. xxxxx .
Meni pa še gre bolj na živce, ko folk ne ve kaj zahteva, npr. prva stopnja bolonjskega študija je univerzitetni program, ampak VI/II.stopnja, kar je v glavah večine delodajalcev višješolska diploma.
In da nisi uni.dipl. XXX, ampak si dipl.XXX (uni)
Posted 28 January 2015 - 03:09 PM
Posted 28 January 2015 - 03:21 PM
Meni pa še gre bolj na živce, ko folk ne ve kaj zahteva, npr. prva stopnja bolonjskega študija je univerzitetni program, ampak VI/II.stopnja, kar je v glavah večine delodajalcev višješolska diploma.
In da nisi uni.dipl. XXX, ampak si dipl.XXX (uni)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 January 2015 - 03:57 PM
Meni ni jasno, kako sa lahko visokošolski strokovni in pa univerzitetni bolonjski izenačena. Sramota.
Nasploh se mi zdi to svinjska degradacija. Ampak sem o tem že pisala ...
Posted 28 January 2015 - 04:01 PM
Fluffy, saj nista, ker ima univerzitetni na koncu v oklepaju (UNI)
V glavnem prejle sem se mogoče narobe izrazila, vem, da sta obe 6/II, ampak je še vedno ena univerzitetna ena visokošolska. Ampak pod univerzitetna razumejo samo VII.stopnja, pod 6/II pa samo višješolska.
Posted 04 February 2015 - 11:05 PM
Feni za roke na wc-jih, ful ne prenesem tistega zvoka. Raje pustim, da se mi roke na zraku osušijo, kakor da jih v tisto rinem.
Kabine za pomerjanje s slabo razsvetljavo. Primer je Bershka v Lj, kjer imajo ful "zaflešane" luči, da se sploh ne vidiš normalno v ogledalo. Tudi ko ven iz kabine stopiš pred tisto ogledalo na "hodniku" ni nič bolje. To me je tako zmotilo, da sploh nisem pomerila vseh oblačil, ker nisem mogla ocenit, ali mi pašejo ali ne.
Posted 05 February 2015 - 07:07 AM
Posted 05 February 2015 - 10:00 PM
Posted 06 February 2015 - 06:29 PM
+1.
Pa še to: ko si že posušim roke v teh aparatih, mi sušenje vedno nenormalno izsuši kožo.
Posted 06 February 2015 - 09:13 PM
Posted 06 February 2015 - 10:32 PM
Meni so pa ti novi avtomati, kjer vtakneš roke noter, ful boljši, od tistih klasičnih. Ti dejansko popolnoma posušijo roke. Verjetno se spodaj, kjer se nabirajo ostanki vode, res gnetejo bakterije, ki s pihanjem švigajo naokrog in na tvoje roke, ampak se s tem ne obremenjujem. Če so pri umivalnikih papirnate brisače, se sicer vedno obrišem, nikoli ne sušim rok. Če jih ni in so tisti stari avtomati, grem po papir v WC, če so pa ti novi avtomati, si posušim roke.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 members, 0 guests, 0 anonymous users