Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8521 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 10 October 2014 - 05:54 AM

Še nekaj z nosečniškega področja: Članki o tem, kako je neka zvezdnica izgubila vse nosečniške "kilogramčke" in da že od tretjega dne po porodu gara v fitnesu. Ja, dobro no, če se ne znrediš ravno 30 kil med nosečnostjo, pa res ni nek hud problem izgubiti tistih par kil. No, saj lahko gre že takoj po porodu v fitnes, njen problem, samo se mi pa ne zdi ravno fer, da jih mediji zaradi hvalijo. Ne vem no, jst ne bi prvih dni  dni z dojenčkom zamenjala za nobeno telovadbo. :closedeyes:

• 1

#8522 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46125 posts

Posted 15 October 2014 - 02:41 PM

Čiščenje listja s pihalnikom: 

ef-sft-sa3000_lavoro_122_1_.jpg

Kaj se je zgodilo z dobrimi starimi tihimi grabljami? :huh:

• 1

#8523 elanor

elanor

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 401 posts

Posted 15 October 2014 - 04:12 PM

gospodiči z ˝fensy˝ uhani v ušesnih mečicah -.-

• 0

A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt

#8524 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86508 posts

Posted 15 October 2014 - 04:24 PM

Nepravilna uporaba predlogov.  :evilgrin:

• 4

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8525 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 15 October 2014 - 05:02 PM

Čiščenje listja s pihalnikom: 

ef-sft-sa3000_lavoro_122_1_.jpg

Kaj se je zgodilo z dobrimi starimi tihimi grabljami? :huh:

Tukaj so tudi nori na to, ja. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8526 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 15 October 2014 - 05:39 PM

Ok...tudi jaz prvič slišim za pihanje mini svečk in kaj to sploh pomeni.

Ko smo že pri otroških temah, malo mi že grejo na živce fb objave ene kolegice, ki ima dva otroka in vse njene slike so samo na temo otrok, kako rasteta, kako sta pridna in zlata, najboljša, kako se imata rada, kako lepo je biti mama, pa kako je njen mož najboljši in kako so najboljša družina in se imajo oh in sploh super, zraven pa seveda kup srčkov. Na živce mi grejo taki ljudje, ki prikazujejo in se nekaj ven mečejo, kako živijo neko popolno življenje.

Jaaaa, poznam eno tako familijo. Čisto vsak drek dokumentirajo in objavljajo seveda na fb. Včasih se mi že zdi, da morda v resnici kaj škriplje, ker tako pretiravajo v seznanjanju sveta kako srečna in oh in sploh familija so. Da ne omenjam en kup glupih bab, ki vse to sledijo in komentirajo, že počasi meji na obsedenost... Pravo čaščenje in pihanje na dušo. Pa ko ta mama nekaj naredi/kupi/pogrunta itd., kar so/smo mnogi že pred davnimi časi, te častilke po luftu skačejo od navdušenja in delajo tako, kot da je najmanj toplo vodo odkrila :D. Sem blokirala objave in je mir :).

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#8527 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 October 2014 - 03:51 PM

Na živce mi gre, ko me kdo posiljuje s hrano ali pa še hujše - s pijačo. To ljudje ful radi počnejo, meni pa se zaradi take malenkosti nekdo tako zameri,  da sploh več nočem imeti opravka z njim. Mogoče zato, ker sem že od nekdaj takšna, da ko sem sita, ne morem pojesti niti grižljaja več na silo, isto je s pijačo, prav fizično ne zmorem konzumirat večjih količin česarkoli kar ni voda. In mi to tako zamori, da ne znam povedat, pa vem, da je bedarija in sam nek moj glupi princip, ampak jaz bi v takih primerih lahko streljala. 

• 0

#8528 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23416 posts

Posted 19 October 2014 - 08:24 PM

Jap, to je tudi meni včasih moteče v tistih krajih, kjer je fant doma. Tam namreč non stop dolivajo pijačo, ko vidijo, da imaš prazen kozarec in tudi če jasno poveš, da ne boš več, ti vseeno nalijejo. Ok, saj lahko pustiš poln kozarec, ampak me vseeno moti. Nasploh nisem navajena tega načina, da bi mi kdo skoz nalival ali pa da bi jaz gostom nalivala. Če je pijača na mizi, si lahko sama postrežem, ko se mi bo zazdelo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8529 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46125 posts

Posted 24 October 2014 - 07:58 PM

Ljudje, ki ne prenesejo konstruktivne kritike. 

• 2

#8530 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 October 2014 - 10:56 PM

Na živce mi gre, ko me kdo posiljuje s hrano ali pa še hujše - s pijačo. To ljudje ful radi počnejo, meni pa se zaradi take malenkosti nekdo tako zameri,  da sploh več nočem imeti opravka z njim. Mogoče zato, ker sem že od nekdaj takšna, da ko sem sita, ne morem pojesti niti grižljaja več na silo, isto je s pijačo, prav fizično ne zmorem konzumirat večjih količin česarkoli kar ni voda. In mi to tako zamori, da ne znam povedat, pa vem, da je bedarija in sam nek moj glupi princip, ampak jaz bi v takih primerih lahko streljala. 

Joj jaa! Obup. Izrazito mi pritisk naraste tudi,če se ne dogaja to siljenje direktno meni,da sem samo prisotna.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#8531 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 26 October 2014 - 08:36 AM

Jap, to je tudi meni včasih moteče v tistih krajih, kjer je fant doma. Tam namreč non stop dolivajo pijačo, ko vidijo, da imaš prazen kozarec in tudi če jasno poveš, da ne boš več, ti vseeno nalijejo. Ok, saj lahko pustiš poln kozarec, ampak me vseeno moti. Nasploh nisem navajena tega načina, da bi mi kdo skoz nalival ali pa da bi jaz gostom nalivala. Če je pijača na mizi, si lahko sama postrežem, ko se mi bo zazdelo.

uff to meni tud  dvigne tlak na 220 :S  Pa ko nekateri kar začnejo drugim  filati krožnike (npr, če nas je več, pa si  lepo vsak vzame, potem pa se nekdo spravi  kar preostalim dajati na krožnik)! Mislim, wtf!? Kot da ta oseba ve, kolko  juhe bom, kako gosto...!?

- afnasti ljudje, ki se stalno ven mečejo

- tečne stare medicinske sestre, ki bi jih ubilo, če bi ble manj tečne

- paničarjenje za brezveze

• 0

#8532 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 26 October 2014 - 11:18 AM

Pa ko nekateri kar začnejo drugim  filati krožnike (npr, če nas je več, pa si  lepo vsak vzame, potem pa se nekdo spravi  kar preostalim dajati na krožnik)! Mislim, wtf!? Kot da ta oseba ve, kolko  juhe bom, kako gosto...!?

Ja, tako navado imajo pri fantu. Zelo zelo redko grek k njim na kosilo, ravno iz tega razloga!

• 0

#8533 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 26 October 2014 - 11:22 AM

Skos so tulile ene trobente ali kaj, ko so tekli maraton. Zdaj so končno nehali.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

• Guests

Posted 26 October 2014 - 11:12 PM

Kadar jaz pridem na obisk h komu, za katerega vem, da ima to navado "dolivanja", ful dolgo pijem svojo pijačo, ker ponavadi dolivajo samo, če je kozarec čisto prazen. Ali pa ga enostavno skrijem.

Na živce mi gredo mušice. Zadnjih par dni jih imava kar nekaj in ne vem kako naj se jih znebiva. Probala sva že s tistimi limastimi trakci, pa tisto za mrčes sva vklopila, nastavila sem jim "pasti" s cukrasto pijačo, da bi se ujele, pa nič kaj dosti ne pomaga :/// Pa imava vse popucano in sadje sem postavila v hladilnik, tko da res ne vem kaj naj še storim.

Ljudje, ki se obnašajo prostaško. Pri ženskah mi je to še bolj grozno. V mislih imam kletvice, nalivanje s pijačo, zafnanost... Ravnokar sem na fb videla komentar ene ženske, da se ga naliva. Wtf!!? Sem jo že izbrisala iz svoje liste. 

• 0

#8535 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 27 October 2014 - 06:43 AM

Nastavi jim "kislo" past - v skodelico nalij kis, ovij jo s folijo za živila in naredi luknjice notri (jaz sem jih naredila z nožem, potem pa jih s prstom še malo povečala). Raje grejo na kislo, kot na sladko.

• 0

#8536 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4283 posts

Posted 27 October 2014 - 07:50 AM

Trenutno fant in njegova lenoba glada britja. Ni se pobril že od rojstva hčerke in je že res pravi medo. Sicer mu malo brade paše in me ne moti, ampak zdaj je že res preveč. Njegov izgovor lenobi pa je, da čaka na movember, da bo imel že prave brke. Jaooo če ni to naravna kontracepcija potem res ne vem.

• 0

#8537 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 27 October 2014 - 09:00 AM

: D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8538 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2014 - 11:03 AM

Debili na letalu, ki sedijo za tabo in ti, ko spustiš naslonjalo nazaj, začnejo brcati vanj ter preklinjati + se kregajo s stevardesami in nočejo razumeti, da ima vsak potnik pravico do tega, da si naslonjalo prestavi nazaj. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8539 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46125 posts

Posted 28 October 2014 - 11:25 AM

:lol: Pri meni pa je ravno obratno. Na dolgih čezoceanskih letih sicer nimam nič proti spuščanju sedeža, ker se zavedam, da je muka ves čas sedeti v vzravnanem položaju, in ker imajo večja letala praviloma več prostora med sedeži kot majhna, tako da lahko kljub spuščenem sedežu potnika pred sabo kolikor toliko normalno funkcioniraš. Na kratkih letih, ki trajajo uro, dve, pa spuščanja sedežev res ne prenašam. Sploh, ker se s tem ko potnik pred mano spusti naslonjalo nazaj močno močno zoža moj prostor. Tega, da ne morem niti normalno vstati in iti na wc ter da imam ves kratek let naslonjalo le par cm pred mojim nosom, pa res ne prenašam.

• 0

#8540 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 October 2014 - 12:34 PM

Verjamem, da nikomur ni prijetno, če nekdo pred tabo spusti naslonjalo, ampak je pa to pravica vsakega potnika. Zato meni ne gre toliko na živce, tudi če gre za krajši let. Jaz si drugače naslonjalo spustim le, ko grem na letalu spat. Sicer ne. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users