Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8501 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 February 2009 - 12:35 PM

Žabica, vse bo ok!!! držim pesti! (zabica, kaj res ti študiraš?)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8502 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 11 February 2009 - 12:48 PM

Žabica, vse bo še OK. Tudi sama sem bila v takšni situaciji. Katerikoli izpit sem šla delat ga nisem naredila, ali pa je bila ena šašava 6. Učila sem se pa FUL. En izpit sem šla delat 5x - zadnje 2x se sploh nisem več učila, ker nisem več vedela, kaj naj se učim....

Pa veš - za vsakim dežjem posije sonce. Tako je posijalo meni...pa tudi tebi bo. Just keep up the spirit wink.gif
  • 0

#8503 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 February 2009 - 01:18 PM

joj hvala vsem blush3.gif res mi vlivate vsakič več volje in samozavesti...res upam d bo tudi pri meni kmalu posijal sonce, saj že dolgo čakam na njega. ali morem it na policijo da mi je nekdo sonce ukradel in naj najdejo tistega kriminalca, ki mi krade veselje in srečo smile.gif
smotano mi je tudi ker, pol gledajo te moje kolegice-sošolke name kot na neko bogo punčko , ki je kao stupit in bi najraje vse rpg.gif - LIVE ME ALONE!

Princeska, moja šola- faks (če lahko temu tako rečem) je visoka šola z upravljanje in poslovanje Novo mesto, potem KO/ČE končam bom diplomirana ekon.
vendar vem da ta faks ni zame, ampak ker sem ga začela delati ga bom probala dokončati. če ne bom prej zgubila vseh živcev.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8504 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 February 2009 - 01:55 PM

Ok. Sem se odločla, da napišem svoje stanje, ker me neki stiska v seb, neka slaba vest-sej nevem. Uglavnem- s fantom sva končala za novo leto. Odločla sm se, da z njim ne bom vsaj eno leto, ker vem da je mentalno 2 leti za mano in da se more spremenit-tut jst. Zdej sva frenda, rada ga mam še kr, ampak ni več tistga kar je blo v prvih mescih. Normalno, sej sm se skor vsak dan jokala zarat njega.
Zdej je pa na drugi strani en fant k mi meša glavo. Skupi smo šli za en teden okol novga leta bordat. Bil mi je simpatičn in vse, ampak takrat sm mela druzga fanta. Tist večer ko me pa pa pustil, smo šli pa moj brat, njegova punca in njen brat (ta fant o kterem govorim) skupi nekam na fešto. Sevede sm bla objokana in vse, vsi so me tolažl... Tist večer sm prvič plesala s tem fantom. In do zdej ni minil vikend da se nebi zmenl in nebi šli skup ven (pač moj brat, punca, jst pa on). Brat in ostali nč ne sumjo, ampak med nama neki je. Všeč sva si, govori mi da bi me meu za valentinovo, da bi rad da gremo skupi spet vn plesat... Vsak dan si piševa po msnju, mesičih in mi je lepo z njim!!! Srečna sm, ampak jst mam bivšega še kr na nek način rada in nebi rada da bi s tem fantom kr takoj začela. Mal mam slabo vest glede vsega skup, nevem kaj nej nardim.
Bi bla vesela kakga komentarja, mnenja, nasveta... ermm.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8505 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 11 February 2009 - 02:23 PM

Jst bi rekla, da se prepusti. Po moje je brezveze čakat na enga tipa 1 leto ali več (pa še takrat ne veš, če bo mentalno tebi dorasel).
  • 0

#8506 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 February 2009 - 02:34 PM

Jaz sem tak nora.. res nevem kdaj me bo srečala pamet. Upam, da me je zdaj zares izučilo. Ful sem razočarana ..
  • 0
Viens, reste ici!

#8507 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 February 2009 - 02:39 PM

Šuša, you can't regret something you havent done. Sploh, če si se s fantom itak razšla. Go for it! tongue.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8508 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 February 2009 - 02:48 PM

smile.gif Problem je sam v tem, da mi verjetno starši nebi pustil z njim (pa niso taki da mi določajo s kom bom pa s kom ne). Ampak njih je strah, da ko bi začela z nekom, bi pršlo do poroke in bi pol obžalovala. Ta družina ma pa doma kmetijo, in jo bo on podedoval. Jst proti kmetom nimam sploh nič, ker mam babico k ma ogrooomno kmetijo. vem pa sama, da nism za tako fizično delo in si v prihodnosti ne predstavlam tega delat.
Ampak... sej kdo pa pravi da se bom z njim poročila? Js bi rada sam nekoga k bi me mel rad, da bi mi to pokazu, da bi čutla, ne pa da mi z nekimi defektnimi izjavami kvari dan.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8509 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 11 February 2009 - 02:52 PM

hehe kdo pa govori o poroki?!? laugh.gif go out, have fun smile.gif lahko da boš obžalovala, da nisi sprejela ponujene prilike... smile.gif
  • 0

#8510 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 11 February 2009 - 02:56 PM

Zavijam z očmi, ko se pogovarjam s pobom, ker z mano ravna kot da sem mehko kuhano jajce v luftu prpopano na eno nitko. God demit, nič nimam od njega. O, a res, kk fajn, ja zanimivo ja, blablabalaaaaa. KMOOOON. Give me something! En konkretn feedback, nč ni od tebe.

Jezna sm. Kr neki je včasih. Zakričala bi, pa je sestra doma.

A pričakujem preveč?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8511 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 February 2009 - 03:16 PM

Cvetka* ful te razumem. Sovražim mevžaste ljudi, ki ti ne dajo nobenega feedbacka. Potem pa ti izpadeš en grozno tečn človek, ki pričakuje preveč. V njih pa bi lahko brcal pa bi blo še vedno vse ok.
  • 0
Viens, reste ici!

#8512 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 February 2009 - 03:18 PM

Cvetka, jz si ne predstavljam biti ob takem moškem, oprosti. Jaz hočem, da ma tip ornk karakter, ne pa da je ena ameba brez hrbtenice. ermm.gif
  • 0

#8513 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 February 2009 - 03:43 PM

jaaa, tipi copate sucks! da so totalno mevžasti in da lahkjo ženska obrača njihova mnenja v vse možne vetrove. to je tok glupo mad.gif in zato
dobim norice, če moj nobenga feedbacka kdaj ne da, kr živčna ratam, če pomislm, da bi bil kdaj ena butasta copata. sam hvalabogu je še karakter.

Jst se pa spovedujem, da bluzim že cel dan, namesto da bi kej za faks nardila down.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8514 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 11 February 2009 - 03:46 PM

QUOTE(Sinnaia @ 11. 2. 2009 - 15:18) View Post

Cvetka, jz si ne predstavljam biti ob takem moškem, oprosti.

Sej jst si tud ne zato se pa tako repenčim. :/

Sej upam, da bo šlo na bolje počas. Sem povedala da me moti to, sicer že kake 2, 3 tedne nazaj.. oops.gif

• 0

#8515 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 11 February 2009 - 08:16 PM

Limite in odvodi wacko.gif . Jutr pišemo. God save my soul biggrin.gif .
  • 0

#8516 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 February 2009 - 08:33 PM

QUOTE(Cvetka @ 11. 2. 2009 - 15:46) View Post

Sej jst si tud ne zato se pa tako repenčim. :/

Sej upam, da bo šlo na bolje počas. Sem povedala da me moti to, sicer že kake 2, 3 tedne nazaj.. oops.gif

Držim pesti.
  • 0

#8517 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 11 February 2009 - 08:55 PM

Jezijo me starši, ker mi nočejo dat avta verymad.gif In zdej moram it zjutraj ob 10h na vlak z goro prtljage, jo tovorit brez mesečne nalepke čez celo Ljubljano itd, zato da lahko pridem ob šestih na neko debato, ki me itak ne zanima, ki so jo dragi sošolci zglasovali med počitnicami (kaj ljudem ni jasno???), in kamor itak ne znam prit, stavim glavo, da se bom zgubila in zamudila, to bi blo čisto meni podobno. In niti ni, da bi moji starši rabili avto ali karkoli, imamo 3 avte, samo pač. Najboljši argument, kar mi ga je dala mama, je bil "jaz sem se sedemkrat selila z avtobusom". Ne vem sicer, kaj ima to s čimerkoli veze.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8518 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 11 February 2009 - 09:16 PM

QUOTE(Princeska @ 11. 2. 2009 - 15:43) View Post

jaaa, tipi copate sucks! da so totalno mevžasti in da lahkjo ženska obrača njihova mnenja v vse možne vetrove. to je tok glupo mad.gif in zato
dobim norice, če moj nobenga feedbacka kdaj ne da, kr živčna ratam, če pomislm, da bi bil kdaj ena butasta copata. sam hvalabogu je še karakter.

Mal copate že mora bit, sam mene bolj jezi ker name odlaga odločitve, ki so samo od njega odvisne. Npr. pa dej ti reč kaj nej nrdim v zvezi s tem pa tem..., ki se mene sploh ne tiče.
In zadnje čase sem mentalno že tako malo na psu in se počutm tono težka z vsemi svojimi pa še njegovimi problemi.
  • 0

#8519 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 11 February 2009 - 09:42 PM

preveč sem se najedla in se počutim k cmok. pa tud ene tujke več ne spravim v glavo danes, čakam da c. konča s sestankovanjem, pol pa postla!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8520 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 February 2009 - 09:48 PM

spet sem B. pozabla neki vprašat, pa sem si 100x dons rekla, da ga morm ziher in da si bom zapomnila. budalo! slap.gif rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users