Spovednica
Posted 11 February 2009 - 12:35 PM
Posted 11 February 2009 - 12:48 PM
Pa veš - za vsakim dežjem posije sonce. Tako je posijalo meni...pa tudi tebi bo. Just keep up the spirit

Posted 11 February 2009 - 01:18 PM

smotano mi je tudi ker, pol gledajo te moje kolegice-sošolke name kot na neko bogo punčko , ki je kao stupit in bi najraje vse

Princeska, moja šola- faks (če lahko temu tako rečem) je visoka šola z upravljanje in poslovanje Novo mesto, potem KO/ČE končam bom diplomirana ekon.
vendar vem da ta faks ni zame, ampak ker sem ga začela delati ga bom probala dokončati. če ne bom prej zgubila vseh živcev.
Posted 11 February 2009 - 01:55 PM
Zdej je pa na drugi strani en fant k mi meša glavo. Skupi smo šli za en teden okol novga leta bordat. Bil mi je simpatičn in vse, ampak takrat sm mela druzga fanta. Tist večer ko me pa pa pustil, smo šli pa moj brat, njegova punca in njen brat (ta fant o kterem govorim) skupi nekam na fešto. Sevede sm bla objokana in vse, vsi so me tolažl... Tist večer sm prvič plesala s tem fantom. In do zdej ni minil vikend da se nebi zmenl in nebi šli skup ven (pač moj brat, punca, jst pa on). Brat in ostali nč ne sumjo, ampak med nama neki je. Všeč sva si, govori mi da bi me meu za valentinovo, da bi rad da gremo skupi spet vn plesat... Vsak dan si piševa po msnju, mesičih in mi je lepo z njim!!! Srečna sm, ampak jst mam bivšega še kr na nek način rada in nebi rada da bi s tem fantom kr takoj začela. Mal mam slabo vest glede vsega skup, nevem kaj nej nardim.
Bi bla vesela kakga komentarja, mnenja, nasveta...

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 11 February 2009 - 02:23 PM
Posted 11 February 2009 - 02:34 PM
Posted 11 February 2009 - 02:39 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 February 2009 - 02:48 PM

Ampak... sej kdo pa pravi da se bom z njim poročila? Js bi rada sam nekoga k bi me mel rad, da bi mi to pokazu, da bi čutla, ne pa da mi z nekimi defektnimi izjavami kvari dan.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 11 February 2009 - 02:52 PM

Posted 11 February 2009 - 02:56 PM
Jezna sm. Kr neki je včasih. Zakričala bi, pa je sestra doma.
A pričakujem preveč?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 February 2009 - 03:16 PM
Posted 11 February 2009 - 03:18 PM

Posted 11 February 2009 - 03:43 PM

dobim norice, če moj nobenga feedbacka kdaj ne da, kr živčna ratam, če pomislm, da bi bil kdaj ena butasta copata. sam hvalabogu je še karakter.
Jst se pa spovedujem, da bluzim že cel dan, namesto da bi kej za faks nardila

Posted 11 February 2009 - 03:46 PM
Cvetka, jz si ne predstavljam biti ob takem moškem, oprosti.
Sej jst si tud ne zato se pa tako repenčim. :/
Sej upam, da bo šlo na bolje počas. Sem povedala da me moti to, sicer že kake 2, 3 tedne nazaj..

Posted 11 February 2009 - 08:16 PM

Posted 11 February 2009 - 08:55 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 11 February 2009 - 09:16 PM
jaaa, tipi copate sucks! da so totalno mevžasti in da lahkjo ženska obrača njihova mnenja v vse možne vetrove. to je tok glupo

dobim norice, če moj nobenga feedbacka kdaj ne da, kr živčna ratam, če pomislm, da bi bil kdaj ena butasta copata. sam hvalabogu je še karakter.
Mal copate že mora bit, sam mene bolj jezi ker name odlaga odločitve, ki so samo od njega odvisne. Npr. pa dej ti reč kaj nej nrdim v zvezi s tem pa tem..., ki se mene sploh ne tiče.
In zadnje čase sem mentalno že tako malo na psu in se počutm tono težka z vsemi svojimi pa še njegovimi problemi.
Posted 11 February 2009 - 09:42 PM
Posted 11 February 2009 - 09:48 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users