Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8461 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 13 September 2014 - 06:32 AM

Joj, ja! Obolevam, ko vidim, kako odmetavajo biološke odpadke v navadnih plastičnih vrečkah <_<
  • 1

#8462 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 September 2014 - 02:34 PM

^ tudi jaz. 

Ekstremno mi gre na živce, ko se mi nekdo konstantno pritožuje nad neko drugo osebo in kako je hudo in kako ne zdrži več, itd...

Potem, ko pa tej drugi osebi omenim, da se mi ne zdi prav, da se to dogaja, pa mi prva oseba (za katero sem se potegnila) zabrusi nazaj, da "saj ni tako hudo" in da se naj "umirim". In potem jaz izpadem kot tista grozna.

Gre za ožje družinske člane. Znorela bom!  :wallbash:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8463 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14284 posts

Posted 15 September 2014 - 03:00 PM

Immortelle, jaz sem le še tiho. Manj ko vem kaj se dogaja med njimi, bolj sem zadovoljna. So odrasli pa naj se zmenijo. Če se pa ne jim situacija že ustreza oz. ni dovolj hudo. V tem primeru tudi meni treba govorit kaj jih moti na drugih.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8464 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 September 2014 - 03:22 PM

Immortelle, jaz sem le še tiho. Manj ko vem kaj se dogaja med njimi, bolj sem zadovoljna. So odrasli pa naj se zmenijo. Če se pa ne jim situacija že ustreza oz. ni dovolj hudo. V tem primeru tudi meni treba govorit kaj jih moti na drugih.

Tudi jaz.  :glare:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8465 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 15 September 2014 - 05:49 PM

Jaz sem včasih tudi rada v  "nevednosti". Potem  pa pridem k babici na obisk pa mi začne razlagat določene zadeve, ji razložim, da me ne zanima (ker se stvari tičejo tete in njenega partnerja)...pa mi zabrusi nazaj, da bi me moralo. Why the f** bi me moralo? Resno? Zato, da vem o čem gre in mi potem ona lahko najeda o stvareh, ki se me ne tičejo in me ne zanimajo? <_<

• 0

#8466 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18555 posts

Posted 16 September 2014 - 06:59 AM

Ena od reči, ki mi gredo na kurn'k je, da me drugi silijo živeti v njihovi umazaniji: resda smo tri mesece delali dvoriščno fasado in da so delavci hodili po štengah in je bilo vse umazano od gradnje. Če pa sosed dela kopalnico, ne štekam, zakaj mora imeti njegov delavec ves material na stopnišču točno do mojih vrat in posvinjati še moj predpražnik. Jasno, da sem moral sosede opozoriti, naj počistijo (več kot tri tedne sem molčal). Počistili pa so samo pred njihovimi vrati, na moji strani je pa ostala vsa svinjarija. Meja je kot bi jo potegnil z laserjem. :verymad:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8467 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 16 September 2014 - 07:05 AM

:ph34r:  jaz bi jim svinjarijo pometla pred vrata

• 0

#8468 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 16 September 2014 - 08:17 AM

Ena od reči, ki mi gredo na kurn'k je, da me drugi silijo živeti v njihovi umazaniji: resda smo tri mesece delali dvoriščno fasado in da so delavci hodili po štengah in je bilo vse umazano od gradnje. Če pa sosed dela kopalnico, ne štekam, zakaj mora imeti njegov delavec ves material na stopnišču točno do mojih vrat in posvinjati še moj predpražnik. Jasno, da sem moral sosede opozoriti, naj počistijo (več kot tri tedne sem molčal). Počistili pa so samo pred njihovimi vrati, na moji strani je pa ostala vsa svinjarija. Meja je kot bi jo potegnil z laserjem. :verymad:

O.o To je pa res kar nekaj. Pri nas v blok se je pred parimi meseci preselil en nov sosed in nama je prisel enkrat na vrata potrkat, ces da mora nekaj renovirat in da bi znalo bit glasno in kdaj da bi bil najbolj primeren cas za to, da ne bi prevec sosedov motilo. Se mi je zdelo ful uvidevno. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8469 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14284 posts

Posted 16 September 2014 - 08:53 AM

Errol, to mi je še kako znano. Pod nama živi gospa, ki ji, milo rečeno, za čistočo ni mar( gospa je čisto ok, ampak pri njej tudi kozarca vode ne bi spila tako umazano in razmetano ima vse). Ko sva se vselila so bili na hodniku plesnivi tepihi, zdaj pa so okoli pol leta kuhinjske omarice. Baje prenavlja kuhinjo, s polžjo hitrostjo očitno, in ima "nove" na hodniku. Omarice na hodniku se na otip lepijo od maščobe. Nekaj časa nazaj pa se je pred vhodom pojavil štedilnik. Skrbno so ga pokrili s salonitko. V soboto pa je nenadoma izginil. K sreči, ker sem ravno hotela začeti poizvedovati od koga je.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8470 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 September 2014 - 08:54 AM

O.o To je pa res kar nekaj. Pri nas v blok se je pred parimi meseci preselil en nov sosed in nama je prisel enkrat na vrata potrkat, ces da mora nekaj renovirat in da bi znalo bit glasno in kdaj da bi bil najbolj primeren cas za to, da ne bi prevec sosedov motilo. Se mi je zdelo ful uvidevno. 

To je pa res uvidevno in lepo od njega. Zdej sem se spomnila na en dogodek na NL. Smo bili na enem festivalu v Belgiji in prisli zelo pozno domov, ob 6h zjutraj in sli spat. Ob 8h je pa sosed pod nami zastemal v steno, jaz sem mislila, da me bo kap... prav v luft nas je vrglo, brez zajebancije. No, potem je pa se stemal celo dopoldne. Bila je pa sobota zjutraj. Potem je pa se vode zmanjkalo. Opozorila pa nobenega. 

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#8471 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 16 September 2014 - 08:58 AM

Pri nas se je samo enkrat zgodilo, da cela stavba ni imela tople vode menda, ampak so dost hitro porihtali. Stemajo pa zgodaj cez vikende res nikoli. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8472 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 September 2014 - 09:12 AM

Ja, verjamem. Te pod nama so bili precej cudni. Drugih podobnih scen ni bilo.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#8473 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 19 September 2014 - 12:31 PM

Ljudje, ki igrajo vlogo žrtve!!

• 0

#8474 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46125 posts

Posted 19 September 2014 - 12:37 PM

Pogovori o politiki. 

• 1

#8475 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32589 posts

Posted 19 September 2014 - 03:16 PM

Ko gre A. v garažo, da bo neki delal, ker ima kao ful za naredit in pol se naslika njegov brat, ki se vrača iz službe, pa spodaj klepetata v nedogled... Moj seveda ne naredi nič in ostane za kasneje, jutri... pač RES mi gre to na živce :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

• 0

#8476 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86508 posts

Posted 19 September 2014 - 04:17 PM

Vozniki, ki trobijo kolesarjem, ki vozijo ob robu normalno siroke dvopasovne ceste, kjer ni kolesarske steze. Po moznosti v primeru, da imajo vse okoli frej in lahko kolesarja brez tezav obvozijo. Get a fucking grip.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8477 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86508 posts

Posted 20 September 2014 - 01:14 PM

Ljudje s kronicnim pomanjkanjem smisla za humor. Ugh.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 28 September 2014 - 09:00 PM

Folk, ki govori čez "blokovce" v posmehljivem smislu češ "joj jst res ne vem, kako lahko kdo v bloku živi in je cele dneve zaprt med štirimi stenami". Pa koliko je takšnih s temi glupimi pripombami! No comment.

• 3

#8479 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 29 September 2014 - 06:51 AM

Pogovori o Zwarte Piet-u, ki se vlecejo skozi celo leto, kulminirajo pa tam nekje od septembra to januarja. Letos so seveda vsi ekstra nasrseni, ker je bila debata o tem, da bi jih uvedli v razlicnih barvah, da ne bi vsebovali rasne note. Sploh se nocem vec pogovarjat o tem, samo se pokimam in cao. 

Zwarte_Piet_350454b.jpg

Miklavz in njegov sluga 

sinterklaas_20_en_20zwarte_20piet_350.jp

• 0

#8480 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17100 posts

Posted 01 October 2014 - 12:28 PM

Norim ko pride gost in si naroci deci soka, deci vode. Prinesem jabija ali nekaj, pa zacne gnjavit da on je pa mislil breskvo. Pa madona no kak naj jaz v glavo vidim kaj bi rad. Ce misliš a je tako tezko zinit breskov sok.
Ista scena: kavo bi. In pol moram se 5x vpr al kratko, al podaljsano, z mlekom ...

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users