Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8441 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 08 February 2009 - 08:35 PM

kaj mi je blo treba učeri na fešto? kaj mi je blo treba zuni sedet! kaka budala sm! že misla d sm zdrava... zj pa še komi ka da govorim pa še to najnižji alt! evo pa bom spet ceu tedn doma preležala!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8442 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 08 February 2009 - 08:44 PM

QUOTE(Limona @ 8. 2. 2009 - 20:34) View Post

A prav vašo hišo ogroža plaz? ohmy.gif Groza, ta narava zna bit kruta, upam da bo vse v redu, Kalypso.
Ja. Sicer ne živimo v njej, je trenutno bolj vikend, ampak smo jo obnavljali, da bi pa enkrat lahko živeli ali jaz ali brat ali starša živeli v njej.

• 0

#8443 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 09 February 2009 - 03:51 PM

Lačna sem, ker je bilo kosilo za en k. Razmišljam, da bi šla v McDonalds, samo kaj ko mi je foter odpeljal avto.
Pa bojim se kaj bo jutri, ko je vremenska napoved ni najbolj ugodna, je pa luknja 4 metre stran od hiše.
  • 0

#8444 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 February 2009 - 05:51 PM

Nikoli nisem razumela žensk, ki so se pritoževale nad PMSom. Aaaa, prihaja za mano. cry.gif
Resno, kake mood swinge mam, pa to ni normalnoooooo. Naj že pride menstra da bo konec. wacko.gif
Že tko ful hitro menjam razpoloženja, zdej pa sploh, ma bogi vsi okrog mene. oops.gif
  • 0

#8445 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 09 February 2009 - 07:24 PM

Moja 11 let stara sestra je dobila tako krasno violino da me bo pobralo, kakšen zvok, joj wub.gif Razmišljam, da bi jo zasegla biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8446 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 09 February 2009 - 07:25 PM

majkemi, vsi so nekej noseči, prov baby season je. Aaaaaaaaaa no! totalno sem fouš.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8447 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 09 February 2009 - 07:26 PM

Nika, a kr že blink.gif tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8448 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 February 2009 - 07:34 PM

v dno duše sovražm M. ker mi je hotla tipa spela. bi****
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8449 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 February 2009 - 07:38 PM

Zabušavam! woot.gif blink.gif
  • 0

#8450 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 09 February 2009 - 07:44 PM

QUOTE(Hevea @ 9. 2. 2009 - 19:26) View Post

Nika, a kr že blink.gif tongue.gif

oja! teehee.gif woot.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8451 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 09 February 2009 - 07:50 PM

IPB Image
  • 0

#8452 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 09 February 2009 - 07:51 PM

Hevea, ne morš no! laugh.gif lol, zdej si me uspela spravit nazaj na realna tla ... grem nazaj za bukve, bo bolj plodno vse skupej laugh.gif
  • 0

#8453 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 February 2009 - 08:49 PM

Ja, nika. V naših koncih je resnično pravi baby boom zadnje čase. biggrin.gif Sem ti po mailu poslala še en video za dobro voljo. Poglej. tongue.gif wink.gif

Dobil smo nov avtič! Superca je! thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#8454 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 09 February 2009 - 09:50 PM

QUOTE(Freya_ @ 9. 2. 2009 - 17:51) View Post

Nikoli nisem razumela žensk, ki so se pritoževale nad PMSom. Aaaa, prihaja za mano. cry.gif
Resno, kake mood swinge mam, pa to ni normalnoooooo. Naj že pride menstra da bo konec. wacko.gif
Že tko ful hitro menjam razpoloženja, zdej pa sploh, ma bogi vsi okrog mene. oops.gif

mogoče je sam polna luna kriva? js sem ugotovila, da name to ful vpliva. kr taka mevžasta ratam, heh.
  • 0

#8455 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 February 2009 - 10:13 PM

^^ the same here. Pa v trenutku zamenjam razpoloženje. pa še dvojček sm. Help me god.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8456 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 09 February 2009 - 10:16 PM

žalostna sem... cry.gif ne morem se sploh potolažiti, skoz imam vse te težave v glavi in ne vem kako naj se jih začnemo reševati. ker tako ne gre več cry.gif cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8457 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 February 2009 - 10:17 PM

Komi čakam, da se odselim. Ne bom več dolgo zdržala.
  • 0

#8458 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 February 2009 - 10:26 PM

QUOTE(žabica @ 9. 2. 2009 - 22:16) View Post

žalostna sem... cry.gif ne morem se sploh potolažiti, skoz imam vse te težave v glavi in ne vem kako naj se jih začnemo reševati. ker tako ne gre več cry.gif cry.gif

čir ap a litl. wink.gif poskusi si mal razdelit, če se da, pa en po en del razreševat, ne vse naenkrat, ker lahko nastane še večja zbrka. probi si najt kakšno malenkost, ki te bo razveselila, pa bo lažje. jaz se te dni, ko ni blo nič sončka (z izjemo današnjega dne), kar vsake toliko v ogledalo nasmehnem. smile.gif jutri bo sicer spet baje drek od vremena, pa sem kljub temu kar ok, ker me razveselujejo malenkosti - recimo to, da mam jutri v službi eno stvar sodelavki za povedat, hehe. kr neki. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8459 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 February 2009 - 10:29 PM

urš, haha, isto, tole znamenje mi dela take probleme. biggrin.gif ma ne, sej sem ponosna, da sem dvojček. cool.gif ne moreš bit skos iste volje noo, valda moraš bolj burno odreagirat na kej, drugače je dolgčas. ;P
jaz sem povrhu vsega še kolerik, kira kombinacija...
lol, ko da živim samo za horoskope in osebnostne teste. biggrin.gif v bistvu ne, ampak recimo da pri teh dveh so me pa kar zadeli.

nika, ne vem, could be... mam pa menstro za dobit v tem tednu, tako da je kombinacija obojega. sem bila tudi pred prejšnjo menstro tako moody in bitchy da isuse.. :=)

se spovedujem, da se mi zadnje par dni ne da pisat velikih začetnic. pa ful ne maram tega, ampak nimam veliko časa in pol samo pišem.
  • 0

#8460 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 February 2009 - 10:42 PM

Končno sem tud js popustila in si naredila profil na facebooku biggrin.gif .
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users