Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8441 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 August 2014 - 09:46 AM

Meni grejo pa blazno na zivce ljudje, ki vedno v vsem vidijo samo negativno, vedno kritizirajo vse ostale, nic jim nikoli ni prav, cel svet jim je kriv, da se samo njim dogajajo krivice in slabe reci, oni seveda niso nikoli za nic krivi. Sploh ni vazno, za kaj se gre, tudi ce je zadeva pozitivna, morajo vedno stresat  svojo negativnost. Na sreco takih ljudi nimam okoli sebe in se jih izogibam. Ampak, ko pa naletim na kaksnega (pa ceprav lahko na internetu med kakimi komentarji) pa me vedno znervira in se ne morem nacudit, kako prizadeti in primitivni so eni ljudje. 

Na zivce mi gre tudi to, da folk ne uposteva prometnih znakov in vozi po enosmerni v nasprotni smeri, potem pa trobi in se pizdi, ker se mu ne umaknes. Idioti.

• 2

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#8442 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 August 2014 - 09:54 AM

Pa na zivce mi grejo ljudje, ki se za vsak drek mecejo ven, sama hvala jih je, oni so vedno najboljsi, najbolj uspesni, iz vsake malenkosti naredijo cel show, ostali jim itak ne sezemo niti do kolen... v realnosti pa so seveda zadeve povsem drugacne in so eni navadni povprecni loleki. Blah.

• 1

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#8443 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 07 August 2014 - 05:24 PM

nervira me reakcija ljudi, ko sprehajam psa. Ker je bolj velik, ga imajo za neko agresivno mrcino, pa je v resnici en scrkljan nežen kosmatinec.

• 0

#8444 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23416 posts

Posted 08 August 2014 - 06:13 PM

cel svet jim je kriv, da se samo njim dogajajo krivice in slabe reci, oni seveda niso nikoli za nic krivi. 

Moj brat je tak, da nikoli ne bo priznal svoje krivde. Tudi ko mu recimo starši naročijo, naj gre nekaj kupit in potem ne kupi prave stvari, ne bo nikoli rekel, da ni pogledal, ni preveril, kaj je sploh vzel, ampak reče, da je kao prodajalec kriv, ker mu ni nič povedal ali pa reče, "kaj pa jaz vem".

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8445 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28004 posts

Posted 09 August 2014 - 10:38 AM

^^
Jaz takšno obnašanje zaznavam kar pri veliko "bratih". In ja, sita sem ga.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8446 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12067 posts

Posted 09 August 2014 - 10:40 AM

Jaz tudi.

• 0

#8447 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28004 posts

Posted 09 August 2014 - 10:42 AM

:/
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8448 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 11 August 2014 - 10:10 AM

Meni gredo pa zadnje čase na živce psi (oz. bolje rečeno njihovi nevzgojeni lastniki) v našem naselju. Psov je nenormalno veliko, več ali manj majhni in živčni, ki non stop nekaj lajajo. Seveda se lajež začne pred sedmo uro in zaključi nekje po 22.uri.

Itak, ko greš na sprehod, se moraš ti umikat tetam, psičkom in njihovim 5m vrvicam, ker kuža lahko teče kjer hoče, medtem ko ona klepeta s sosedo. In potem hodiš daleč okoli po travi in paziš, da ne stopiš v drek, ki ga je pa nekdo drug (ali pa celo on) prej pustil tam.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8449 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 19 August 2014 - 10:30 AM

Na živce mi grejo igrice po volitvah. Kdo bo mandatar, paa kaj tisti pravijo, pa drugi, pa sosedova micka. Ja, ja, ja mamo tak sistem...naj naredijo tako kot je v Borgen. se pred volitvami že zmenijo stranke, nekja dni po volitvah pa nova vlada. Ne pa tole limonadasto raztegovanja v dva meseca preden priseže nova vlada.

• 1

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8450 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 August 2014 - 03:16 PM

ALS ice bucket challange 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8451 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2014 - 06:29 PM

naj naredijo tako kot je v Borgen

:thumbup:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 28 August 2014 - 09:32 AM

Na živce mi gredo ljudje, ki se z avtom zapeljejo do rampe, tam ustavijo in gredo plačat parkirnino  :mad2:A je tko težko it plačat in šele nato po avto?

Pa ljudje, ki nimajo absolutno nič občutka za diskretnost. Danes se mi je pri zdravniku na okencu ena čisto poleg nalimala, wtf? Določen folk pa celo medtem, ko ti stojiš korak ali dva stran od osebe pri okencu in si diskreten, rine vate - kot da bo tako kaj hitreje na vrsto! Meni gre blazno na živce, če mi kdo tolk za hrbtom stoji, da me npr. s torbico v hrbet "ruka".

• 0

#8453 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 28 August 2014 - 09:34 AM

Si parkirala pri bolnici? Matr, tisto gre tudi meni na živce <_<

• 0

• Guests

Posted 28 August 2014 - 09:37 AM

Jp. In ravno tam mi gre še toliko bolj na živce, ker je običajno itak gužva in folk čaka z avtomobili v vrsti, da bo kakšen avto šel ven iz parkirišča, folk pa čisto lagano ustavi pred rampo, naredi vrsto še z druge strani in gre v miru plačat. Danes bi se lahko medtem 5 avtomobilov zamenjalo.

• 0

#8455 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 28 August 2014 - 09:43 AM

In ponavadi so to še neki starčki, ki ne znajo parkirat....pa potem ne znajo skenirat kode in ne vejo, kam tiščat tist klinčev listek... :down:

Zato grem raje parkirat v TUŠ

• 0

#8456 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 September 2014 - 10:03 PM

Opažam, da tisti ljudje, ki dobijo nekaj (za kar so prosili), zastonj, nato pričakujejo ogromno dodatnih stvari - veliko več kot tisti, ki so za to plačali.

In to mi gre blazno na živce.

Od kje ti pravica, da zahtevaš toliko stvari, ko pa si že v sami osnovi dobil vse skupaj zastonj?

Prav neverjetno je. Zadnje čase same takšne ljudi spoznavam.

Kljub temu, da so dobesedno nekaj izfehtarili, si lastijo pravico do tega, da bi dobili še več kot vsi ostali. 

:mad2:

• 1

#8457 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 September 2014 - 10:06 PM

Slovenska delovna etika.

• 0
Viens, reste ici!

#8458 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 September 2014 - 10:12 PM

:lol:  :cry:

• 0

#8459 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 September 2014 - 10:16 PM

Kaj? Ni bilo nič tebi namenjeno...

• 0
Viens, reste ici!

#8460 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17692 posts

Posted 13 September 2014 - 03:39 AM

Blazno mi gre na živce, da se ne ločuje smeti dosledno. Ajde, včasih res ne veš, kam kaj spada... ampak da pa vrže kdo plastiko v biološke odpadke, zraven pa koš za plastiko, tepla bi ga!

• 1

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users