Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#8421 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 May 2008 - 09:48 PM

QUOTE(Adriane @ 30. 5. 2008 - 15:06) View Post

Dragica, na to ti vo pa FTSE vedla odgovorit. closedeyes.gif

Nimam več tega... zgolj živali in Superpoke, pa one nalepke. Tak da ja... kdo ma kaj dosti aplikacij. rolleyes.gif
Saj tudi živali niso resnične. twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8422 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 May 2008 - 09:53 PM

Pol pa pusti, da ti crknejo! cry.gif
Vidiš, ne moreš biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#8423 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2008 - 11:07 PM

Moj mačk lihkar obsesivno spremlja tvoj podpis, tisti laufajoči možic ga neizmerno zabava.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8424 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15605 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 May 2008 - 03:10 PM

Na morju me je pičla ena reč in mam oteklino čez celo koleno. Doma nimamo šnopsa. Še kak drug domač recept, da mi reč izgine in nega faking srbet?!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8425 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 03:22 PM

Na netu najdeš vsega boga.
Od sline, solne raztopine, arnike, kamilice....

http://www.google.si...lient=firefox-a

Mogoče ti še to najbolje pomaga:

* v primeru pika (pa tudi preventivno) se namažemo s sokom sveže limone ali z jabolčnim kisom

* na prizadeto mesto položimo prerezan paradižnik (večkrat preizkušeno na lastni koži, posebno učinkovito pri pikih os in čebel), rezino čebule ali česna ali zmečkane peteršiljeve liste

* v prostor preventivno postavimo dišavno lučko s cimetovim, limoninim, evkaliptusovim, melisinim ali sivkinim eteričnim oljem, v primeru pika pa z enim od olj natiramo prizadeto mesto

http://www.lunin.net.../PrvaPomoc/364/
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#8426 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15605 posts

Posted 31 May 2008 - 03:26 PM

O, bejbi, hvala blink.gif oops.gif

Sej ni tak hudo, sem mislila če ima katera iz glave kak nasvet. Mam na sumu da bo kis smrdel, limono bom dala gor. Hvala! kiss1.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8427 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 03:38 PM

Lažje bib ilo, če bi vedela, kaj te je pičilo.
Bi lhako poiskala kakšen ph ima pik žuželke in temu primerno ukrepala.

Čebelji je npr. bazičen, zato pomaga, če damo gor limono, osiin je kisel, zato ga namažemo z milom (mesto pika).

Hmm... čeprav je to verjetno bolj kot preventiva pred alergično reakcijo. Ko enkrat do nje pride, ne vem, kako pomagat.
Naša mama nas maže z arnikinim šnopsom, a tega ti nimaš.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#8428 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15605 posts

Posted 31 May 2008 - 04:48 PM

Po limoni me je vse peklo, ker sem si prej tok praskala in poškodovala kožo.. Tum tum jst. Zdejle mam pa led gor. happy.gif

IPB Image

biggrin.gif
  • 0

#8429 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 31 May 2008 - 05:02 PM

a se da na msn-ju nastavit da te ne opozori vsakič ko se kdo od tvojih kontakotov prijavi not?
Bi bila zelo hvaležna ker mi gre nenonrmalno na aživce!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8430 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 31 May 2008 - 05:07 PM

seveda se da. Greš na možnosti - zvoki in opozorila in odkljukaš vse v spodnjem kvadratu (tko čist na pamet to govorim)... če sem se zmotila bom vnesla popravek biggrin.gif

no torej v angleščini - tools, options, alerts and sounds (in tam odkljukaš tisto, kar ti ne paše).
  • 0

#8431 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 31 May 2008 - 05:26 PM

ful ful hvala
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 31 May 2008 - 07:39 PM

Uh joj, nujno zdajle na hitro rabim informacijo v zvezi s picarijami: katere picerije so dobre v centru Ljubljane?
Na hitro sem se zmenila z nekom za pico (že sto let je nisem jedla) in moram jaz izbrat ... hmm.gif
Kakšne ideje? Je precej zahteven jedec, tako da ... imam kar tremo izbrat, hehe.
  • 0

#8433 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 31 May 2008 - 07:42 PM

A lahko vprašam kakšna je fora, da me ima ful ljudi na FB as a pet oz. so me kupili in to eni čist xy ljudje?

Pa kok to blokiram?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#8434 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 May 2008 - 07:59 PM

Frida, a veš, k si enkrat spraševala za en prizor v Sex and the city? No, upam, da s bla to ti, čeprav sem skor 100%, da si bla ti. Za tist prizor, ko se Carrie in Big nekej skregata in se pol ona nekej dni ne oglaša na telefon, pol pa pride on do njenga stanovanja in ko mu odpre, reče: Good, you're alive, pol pa gre. No, dans spet mal gledam te stare dele in sem ga našla: je bolj proti koncu 5. dela 2 sezone.

Meni je ta prizor zakon. laugh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#8435 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 May 2008 - 08:12 PM

To je blo ta mesec enkrat na tvju. smile.gif

Za pice vem da so dobre (meni osebno) v Dvoru, to je od Kongresnega trga proti Ljubljanici. Foculus se je zelo poslabšal.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8436 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 31 May 2008 - 08:16 PM

Eve laugh.gif ful si faca.
Ja, jaz sem bla to in sem potem tud najdla ta del, ko sem se spravla že stotič gledat vse od začetka smile.gif

Crna ne ne, ta del je bl nazaj. Na popu je zdej Carrie z Aidanom v drugo rajžo.
  • 0

#8437 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 May 2008 - 08:16 PM

QUOTE(Dragica @ 31. 5. 2008 - 20:42) View Post

A lahko vprašam kakšna je fora, da me ima ful ljudi na FB as a pet oz. so me kupili in to eni čist xy ljudje?

Pa kok to blokiram?

Tam desno pri aplikaciji imaš x znak, klikni nanj in daš remove application. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8438 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 31 May 2008 - 08:28 PM

Ja, to vem. Sam kok bi nardila, da tega sploh nebi dobila. A to se pa ne da?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#8439 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 May 2008 - 08:31 PM

ko dobiš naslednjo ponudbo, pod njo izberi Ignore. Ne boš dobila nobene več.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#8440 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 31 May 2008 - 08:41 PM

Mene zanima, če kdo ma izkušnje z delanjem srednje šole/gimnazije po izpitih-kakšni so stroški, a se 4 letnik da delat po izpitih, itd. ?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users