Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8421 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 13 June 2014 - 03:33 PM

ljudje, ki ne znajo poslušat sogovornika, ampak nonstop blebetajo in če kdo drug  slučajno želi kaj povedat, se blebetavci ne pustijo motiti :mad2: 

• 0

#8422 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28004 posts

Posted 23 June 2014 - 12:54 AM

Po vseh teh letih se vedno ne znam odpret Domacice brez da bi strgala tisti kartonski jezicek. :ninja:

:lol: :thumbup: Je še par takšnih embalaž in tudi jaz sem mnogo let trgala jezičke, dokler se pred časom nisem posvetila eni škatli in jo odprla brez trganja. : ))) Pa še vedno razmišljam, če se jeziček morda mora strgat. : )))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8423 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 23 June 2014 - 08:16 AM

Cisto mozno, tako kot npr. tista plastika, ko pokrovcek od vode odvijes. Da se ve, da se je nekdo ze poblizje spoznal z vsebino : D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8424 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28004 posts

Posted 23 June 2014 - 08:34 PM

Jaaa, recimo. : )))
  • 0

• Guests

Posted 28 June 2014 - 11:25 AM

Meni gredo pa blazno na živce tisti pop out oglasi, pri katerih moraš nekaj sekund počakati, preden jih lahko zapreš.  :mad2: Totalno vsiljeno! 

• 0

#8426 elanor

elanor

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 401 posts

Posted 28 June 2014 - 01:34 PM

razno razni FB statusi v stilu: ¨ BOLI ME K***C za vse, js sm si všeč če pa vam nisem, mi je pa vseeno¨ in podobni. Clearly NOT the thing..

• 0

A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt

#8427 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 29 June 2014 - 06:15 PM

Ljudje, ki nonstop govorijo o sebi. Ko kdo kaj pove, potem začnejo razlagati, kako oni to počnejo, imajo, itd.

• 1

#8428 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 June 2014 - 08:09 PM

Ljudje, ki se delajo fine in se branijo hrane, češ da sploh niso lačni in da res ne bi jedli/nimajo apetita/jim hrana trenutno ne paše...

Potem, ko se pa hrana pojavi pred njimi, pa dobesedno požrejo vse, kar je. Še ostanke iz krožnikov drugih.  :wallbash:

Konkreten primer od danes: frajlica, punca nekega znanca, s katerim smo bili v družbi skupaj, se je ob vprašanju, kaj bi ona jedla (ker smo ravno naročevali) namrdnila, zavihala nos in vzvišeno izjavila, da ji hrana sploh ne paše in da bo samo kavo, oz. da bo pri svojem fantu "malo piknila", če bo treba. Potem, ko smo vsi dobili naročeno, pa je pojedla skoraj polovico porcije od svojega fanta, pa od vsakega od nas je želela "poskusiti" stvari - kar pa ni ostalo pri poskušanju, ampak se je punca kar konkretno založila s hrano - na svoj krožnik si je nagrebla tolsto porcijo vsega po malem. Mi smo se samo spogledovali. :o Je pa frajlica precej premožna in se rada vidi kot potencialni model. Domnevam, da je zato v njeni navadi, da kar avtomatsko zavrača hrano. Pa še prišpara fino denar, katerega potem porabi za prestižne cunjice in dodatke. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8429 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 June 2014 - 09:32 AM

Ljudje, ki nonstop govorijo o sebi. Ko kdo kaj pove, potem začnejo razlagati, kako oni to počnejo, imajo, itd.

Takih ljudi je itak 3/4. It's all about me me me. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8430 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28004 posts

Posted 01 July 2014 - 08:44 PM

Meni gredo pa blazno na živce tisti pop out oglasi, pri katerih moraš nekaj sekund počakati, preden jih lahko zapreš.  :mad2: Totalno vsiljeno! 

Joj, ja! Velikokrat zaprem vse skupaj in grem počet nekaj tretjega.
  • 0

#8431 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 03 July 2014 - 03:13 PM

:lol: :thumbup: Je še par takšnih embalaž in tudi jaz sem mnogo let trgala jezičke, dokler se pred časom nisem posvetila eni škatli in jo odprla brez trganja. : ))) Pa še vedno razmišljam, če se jeziček morda mora strgat. : )))

Po moje je namenjen, da se "zahakla" v tisto odprtino zraven jezička, da se škatla bolj "trdno" zapre. :P
  • 0
Salvia officinalis

#8432 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 July 2014 - 11:12 AM

Da je še vse tisto malo čevljev/torb, ki so mi res všeč in bi si jih takoj kupila, usnjenih. :AJEBEŠ:

• 0

#8433 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28004 posts

Posted 06 July 2014 - 06:02 PM

Po moje je namenjen, da se "zahakla" v tisto odprtino zraven jezička, da se škatla bolj "trdno" zapre. :P

Se strinjam, ampak ponekod ni odprtine za zapiranje. : D
  • 0

#8434 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 July 2014 - 02:22 AM

Aja, ok. :D (žajbelj stating the obvious, I know. :) )
  • 1
Salvia officinalis

#8435 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17692 posts

Posted 07 July 2014 - 09:01 AM

- da moram nosit dolge hlače in superge za v službo, ker je stoječe delo, klima in še v hladilnico hodim vmes, na poti do službe mi je pa noro vroče. 

Saj klima je super, samo dokler pa sem zunaj, mi je pa ful vroče medtem ko vsi hodijo naokrog napol nagi. :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8436 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 July 2014 - 09:04 AM

Prinesi si za preoblečt, superge pa tam puščaj, če imaš možnost. Brezveze, da trpiš v tej vročini.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8437 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 July 2014 - 04:23 PM

Ljudje, ki se nikoli ne morejo odločiti za nič.

In ti isti ljudje, ki se nikoli ne držijo dogovorjenega, oz. se do tik pred zdajci ne znajo izjasniti, kaj sploh hočejo. 

Ves čas hodijo kot mačka okrog vrele kaše, ampak odločilnega koraka pa kar ne zmorejo storiti.

In pri vsem tem jim je povsem vseeno (ali pa tega preprosto ne vidijo), če so s svojo neodločenostjo komu povzročili kup preglavic! 

Ob živce me to spravlja, res!!  :mad2:

A je res tako težko reči "ja" ali "ne"?! Vedno je "ne vem še" ali pa "mogoče".

Pa ko se že nekako odloči, je še vedno v zraku tisti "mogoče pa tudi ne, res težko rečem".

Na koncu pa kot ponavadi tako vse pade v vodo, ker je tisti "ne vem, če naj to res naredim /res grem tja" prevladal. 

• 0

#8438 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27552 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 July 2014 - 05:12 PM

^ JA!!!!!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8439 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 July 2014 - 12:06 PM

To bedno, deževno vreme. Kje je poletje? A sploh bo kaj od poletja letos? 

Saj načeloma nimam nič proti kakšnemu deževnemu obdobju, ampak tole pa zdaj že res presneto dolgo traja.  :verymad:

• 0

#8440 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46127 posts

Posted 05 August 2014 - 06:04 PM

sihronizacija filmov in nadaljevank z glasovi, ki niso niti malo podobni glasovom igralcev, ki jih sihronizirajo.

Kot npr. ta sihronizacija: 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users