Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8401 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 February 2009 - 12:17 AM

Uh pri razsvetljenih in ilirskih vam pa ne znam pomagat... Pri razsvetljencih sam napište da so bili nekak prvi na zahodu z idejami o enotni evoluciji sveta in da so prvi pač obravnavali vsa ljudstva in njih zgodovino. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8402 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 February 2009 - 06:54 AM

Mi smo pri bedni industrializaciji. Iš. Pa do judovskega vprašanja. Nej gre, da ne rečem kam. Sej če smo se kaj iz zgodovine naučili, smo se to, da se nič nismo. Vse se ponavla, z drugačnimi letnicami pa osebami. Un upor. tist upor, una revolucija, tretja revolucija... Ah joj.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8403 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 February 2009 - 03:08 PM

sovražim fotra mad.gif mad.gif !!!!!!!!!! mad.gif verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8404 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27981 posts

Posted 06 February 2009 - 03:44 PM

Prej so prisli na obisk od poba sorodniki (starejsa gospod in gospa), ki jih ze en cas nisem videla, ampak vedno, ko se pa srecamo, se imamo fajn (se pije in je in zabava smile.gif. In pride gospa do mene (sem ravno jedla kosilo) pa mi prav tako objame obraz pa me gleda in sprasuje kako sem kaj pa, da naj pojem se kaj drugega kot samo solato (sem cakala na glavno jed a ne smile.gif. Nimam pojma zakaj, kar solzne oci sem dobila. Se sedaj me matra. Huh. smile.gif PMS najbrz pa mi hormoni nagajajo. smile.gif

Juhu jutri grem za 1 teden v Beograd! biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8405 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 06 February 2009 - 05:07 PM

Zjutraj sem prespala budilko in mi je šlo pol dneva v nič. PMS mam in sem ful tečna pa še živčna sem ker se nič ne morem naučiti, vse mi gre iz glave. Za nameček pa se že cel dan pičim z bratom, aaaaa nj že pride ta menstra.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#8406 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 February 2009 - 05:33 PM

preklela hlače, ker so kreteni jih narobe zašil. sej ne da je ena hlačnca za ene 2 številke večja. mislm WTFF??? halo???
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8407 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 February 2009 - 05:38 PM

Tako slabo se počutim, da vam ne znam povedat. Imam 37,7, fakof, no, pa cel dan sem delala.

down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8408 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 February 2009 - 06:17 PM

žalostna sem, tako da bi kr cry2.gif jojjjjj... sam nočem spet jaz prva reči če bi se videla sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8409 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2009 - 07:57 PM

luci, če te kej v LJ zanese, se le oglas, greva lohk na en čvek. wink.gif
rahlo do pretežno sem onerazpoložena.
čist sem pozabla, da mava ene tri, 4 slikce tok kjut .... wub.gif jih bom dala po moje razvit al pa print plastificirat pa v okvir al si bom pa uno plutovinasto tablo kupila pa gor dala z žebljički. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8410 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17085 posts

Posted 06 February 2009 - 08:04 PM

Resno razmišljam, da bi izpit, ki ga imam 17.2. šla delat poleti, ker bi mogla za pristop k izpitu, do srede narediti seminarsko + ućim se še za dva izpita in mi bo ful težko šlo vse skoz, po drugi strani pa vem, da bom mela poleti že dovolj drugih izpitov. I'll try my best. huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8411 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 06 February 2009 - 08:12 PM

tašika, a veš da lahko tudi med letom zaprosiš za izredni rok? Če ti ga odobri profesor, potem baje tudi komisija na katero moraš vložit prošnjo, odobri. Kateri izpit pa to? Na zgodovini?
  • 0

#8412 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17085 posts

Posted 06 February 2009 - 08:15 PM

Ravnikar, Histografski praktikum. A res? Moraš met kakšen poseben razlog, ali zadošča, da ti enostavno ni šlo skozi? smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8413 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 February 2009 - 08:48 PM

Gledam poročne obleke. wacko.gif Ne vem kaj mi je... biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#8414 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 February 2009 - 09:24 PM

Zmanjkuje mi cajta za določene stvari, ne vem kako mi bo se uspel narest v roku dveh tednov ohmy.gif slap.gif Ampak še zmer pa odlašam in si govorim, sej bo, jutr bom pa res...ajoj.
  • 0

#8415 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 07 February 2009 - 12:47 AM

QUOTE(tašika @ 6. 2. 2009 - 20:15) View Post

Ravnikar, Histografski praktikum. A res? Moraš met kakšen poseben razlog, ali zadošča, da ti enostavno ni šlo skozi? smile.gif
To točno ne vem, mislim da neki ful poseben razlog ne rabi bit. Zadnjič nam je to povedal Hozjan (sestanek, en četrtek pozno poopoldan).

Spovedujem se, da sem jokala ob ogledu filma, pa sicer nikoli ne jokam. Ampak ko je bil tako ganljiv konec. cry.gif Sem samo obsedela na sedežu ko ga je bilo konec. cry.gif
  • 0

#8416 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 February 2009 - 01:38 AM

Ker film to?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8417 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 February 2009 - 09:57 AM

miss c., click.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8418 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 07 February 2009 - 12:28 PM

točno tako. biggrin.gif

Fantova mama in foter sta... wallbash.gif Delata se bolj zabite kot sta v resnici.
  • 0

#8419 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 07 February 2009 - 01:43 PM

leeeeeenaaaaa sem. FUL!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8420 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 07 February 2009 - 01:44 PM

QUOTE(nika @ 7. 2. 2009 - 14:43) View Post

leeeeeenaaaaa sem. FUL!

Ekzekli down.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users