Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13447 replies to this topic

#8401 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2009 - 04:59 PM

Jaz imam kamilični gel za tuširanje že nekaj časa, pa mi ni najbolj všeč. Tak, brezvezen. Bom ga dala staršema v uporabo. Pa kamilični šampon, pa mi tudi ni kaj ekstra ... ima pa precej obstojen vonj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8402 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 July 2009 - 05:01 PM

Na kak način ti je brezvezen? Vonj ali efekt? Meni je vonj sicer zelo všeč, mi je pa drgač tak za uporabljat dokaj brezvezen, v ničemer ne izstopa.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8403 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2009 - 05:03 PM

Vonj mi ni najbolj všeč, pa kožo mi precej izsuši. Nima ničesar, s čemer me bi navduševal. Recimo ta mangov mi zelo diši in če bo mi izsuševal kožo po telesu, ga bom uporabljala za umivanje obraza. Morda ga bom v vsakem primeru.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8404 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2009 - 05:11 PM

Sam to še - ima mogoče podoben vonj kot Lavera mangov šampon? In če ga nima, kak bi ga opisala? oops.gif Je bolj svež ali slajši? A je v enaki prozorno/rdeči embalaži kot kamilični?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8405 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 01 July 2009 - 05:37 PM

Jaz bom pa skoraj doma zelo blizu Trebnika tongue2.gif Mi smo tudi ogromno nakupili, še celo moja mami se je zagrela, pa ne priznava nobene druge kozmetike kot Afrodita in MF.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8406 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2009 - 05:43 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 7. 2009 - 18:11) View Post
Sam to še - ima mogoče podoben vonj kot Lavera mangov šampon? In če ga nima, kak bi ga opisala? oops.gif Je bolj svež ali slajši? A je v enaki prozorno/rdeči embalaži kot kamilični?

Ojoj, glih mene, ta pravo opisovalko vonjav si zahaklala, res. ;-)
Embalaža ni prozorna, ampak bela. Z Lavero ne znam primerjat, čeprav sem mela šampon ;-) ... vonj ni čisto pristno mangast, čeprav se ga seveda vonja, je pa tak prijetno saden vonj, rahlo slajši.

• 0

#8407 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2009 - 06:07 PM

Bom šla jutri čekirat v Mercator, mogoče pa sem zadnjič spregledala. woot.gif
  • 0

#8408 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17172 posts

Posted 01 July 2009 - 06:57 PM

Ob tamponi
Afrodita oljni odstranjevalec laka za nohte
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8409 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30031 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 July 2009 - 08:42 PM

Aloe Pura Organic Aloe Vera gel
Gewohl krema za stopala
After Bite tekočino za lajšanje težav po pikih insektov

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8410 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17172 posts

Posted 03 July 2009 - 03:56 PM

IPB Image
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8411 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 July 2009 - 04:40 PM

Jaz enaki lak, kot tašika biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#8412 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 July 2009 - 04:50 PM

Artdeco All in One maskara v vijolični farbi ^.^
Schwarzkopf tonirana krema za lase v temno rjavi barvi
(celo poletje se nemislim farbat, js sem ponosna nase.biggrin.gif Zdej bo že 3 mesece odkar se nisem barvala.Najs:D)
  • 0

#8413 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 July 2009 - 04:59 PM

TBS
IPB ImageIPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#8414 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2009 - 05:55 PM

Mami mi je prinesla dva Avonova laka, odtenka pa sta noooora, takih še sploh nisem vidla. Enemu se reče Blue Flare in je izjemno hladna mešanica med srednje modro in sivo, pa prelivajoč je. Drugemu pa se reče Classic Fit in je popolnoma enake barve, kot tista ful temna tinta za nalivna peresa. Sicer sovražim modre lake, ampak ta dva sta tako nestandardna, da ju bom zihr kdaj nosla.

Od Sarah sem dobila L'Oreal HIP kohl eyelinerja (rjavega in črnega), HIP dvojno metalik senčko (srebrna in zelo temno siva/skor črna) in Tigi šminko v odtenku Passion.

Čakam še Špelino pošiljko, dobim L'Occitane cvetno rosico. wub.gif
  • 0

#8415 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87019 posts

Posted 03 July 2009 - 05:58 PM

IPB ImageIPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8416 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 July 2009 - 05:58 PM

Dilema našmiraj se po okah z hip linerjema pa daj v primerno temo.

Prosim? oops.gif biggrin.gif

• 0

#8417 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 July 2009 - 06:00 PM

100g karite masla
100g kakavovega masla
2x 200g Kneipp mandljevega losjona
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#8418 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2009 - 06:29 PM

QUOTE(november.rain @ 3. 7. 2009 - 18:58) View Post

Dilema našmiraj se po okah z hip linerjema pa daj v primerno temo.

Prosim? oops.gif biggrin.gif

Ej, danes sem že bla namazana z njim in je nooooro, jaz sem čist navdušena. To je pa zagotovo najenostavnejši način za sexy smokey look, na vrhu sem bla namazana s HIP temno senčko, na spodnji veki pa sem si zabrisala s tem linerjem, v waterline-u in malo še navzven po spodnjih trepalnicah in je blo heavenly. Obstojem je pa tudi prav neverjetno, že par let iščem dobro obstojno zadevo za waterline in zdej sem končno našla. Samo zdle sem glih izpod tuša, sem si dol vse spucala in se ne bi šla še enkrat mazat. Se bom jutri dopoldne še enkrat namalala in poslikala. Sta pa meni odtenka ful podobna, oba sta zelo temna in tudi rjav izgleda takorekoč črn, razen na močnejši dnevni svetlobi, kjer se vidi pikico zlatega shimmra, kar poudari rjav odtenek. Izgleda pa vseeno rjav malo bolj naravno, se mi zdi. Bom dala črnega verjetno materi, ker ji je tudi ful všeč, jaz pa bom rjavega imela.

• 0

#8419 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30031 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 July 2009 - 10:59 AM

MUF Premium črna maskara
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8420 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 July 2009 - 11:26 AM

Dvorec Trebnik dva gela za prhanje (sliva in mango), Avon šampon za lase z marelico in sončnico.
  • 0

4 user(s) are reading this topic

1 members, 3 guests, 0 anonymous users

Olivija