Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?
Posted 01 July 2009 - 04:59 PM
Jaz imam kamilični gel za tuširanje že nekaj časa, pa mi ni najbolj všeč. Tak, brezvezen. Bom ga dala staršema v uporabo. Pa kamilični šampon, pa mi tudi ni kaj ekstra ... ima pa precej obstojen vonj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 July 2009 - 05:01 PM
Posted 01 July 2009 - 05:03 PM
Vonj mi ni najbolj všeč, pa kožo mi precej izsuši. Nima ničesar, s čemer me bi navduševal. Recimo ta mangov mi zelo diši in če bo mi izsuševal kožo po telesu, ga bom uporabljala za umivanje obraza. Morda ga bom v vsakem primeru.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 July 2009 - 05:11 PM

Posted 01 July 2009 - 05:37 PM

Posted 01 July 2009 - 05:43 PM

Ojoj, glih mene, ta pravo opisovalko vonjav si zahaklala, res. ;-)
Embalaža ni prozorna, ampak bela. Z Lavero ne znam primerjat, čeprav sem mela šampon ;-) ... vonj ni čisto pristno mangast, čeprav se ga seveda vonja, je pa tak prijetno saden vonj, rahlo slajši.
Posted 01 July 2009 - 06:07 PM

Posted 01 July 2009 - 06:57 PM
Afrodita oljni odstranjevalec laka za nohte
[Napoleon]
Posted 01 July 2009 - 08:42 PM
Gewohl krema za stopala
After Bite tekočino za lajšanje težav po pikih insektov
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 July 2009 - 04:40 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 03 July 2009 - 04:50 PM
Schwarzkopf tonirana krema za lase v temno rjavi barvi
(celo poletje se nemislim farbat, js sem ponosna nase.

Posted 03 July 2009 - 04:59 PM

Posted 03 July 2009 - 05:55 PM
Od Sarah sem dobila L'Oreal HIP kohl eyelinerja (rjavega in črnega), HIP dvojno metalik senčko (srebrna in zelo temno siva/skor črna) in Tigi šminko v odtenku Passion.
Čakam še Špelino pošiljko, dobim L'Occitane cvetno rosico.

Posted 03 July 2009 - 05:58 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 July 2009 - 05:58 PM
Prosim?

Posted 03 July 2009 - 06:29 PM
Dilema našmiraj se po okah z hip linerjema pa daj v primerno temo.
Prosim?

Ej, danes sem že bla namazana z njim in je nooooro, jaz sem čist navdušena. To je pa zagotovo najenostavnejši način za sexy smokey look, na vrhu sem bla namazana s HIP temno senčko, na spodnji veki pa sem si zabrisala s tem linerjem, v waterline-u in malo še navzven po spodnjih trepalnicah in je blo heavenly. Obstojem je pa tudi prav neverjetno, že par let iščem dobro obstojno zadevo za waterline in zdej sem končno našla. Samo zdle sem glih izpod tuša, sem si dol vse spucala in se ne bi šla še enkrat mazat. Se bom jutri dopoldne še enkrat namalala in poslikala. Sta pa meni odtenka ful podobna, oba sta zelo temna in tudi rjav izgleda takorekoč črn, razen na močnejši dnevni svetlobi, kjer se vidi pikico zlatega shimmra, kar poudari rjav odtenek. Izgleda pa vseeno rjav malo bolj naravno, se mi zdi. Bom dala črnega verjetno materi, ker ji je tudi ful všeč, jaz pa bom rjavega imela.
Posted 04 July 2009 - 10:59 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 July 2009 - 11:26 AM
4 user(s) are reading this topic
1 members, 3 guests, 0 anonymous users
-
Olivija