Spovednica
Posted 04 February 2009 - 07:09 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 February 2009 - 08:25 PM
Nevem kako mi je ratal da sem postala taka.. Tok sem se spremenila da se niti sama ne poznam več.. Počutm se k da sm zmešana, vem da česa nebi smela, pa kr vztrajam, delam bedarije, govorim stvari k jih ne bi smela, dol mi visi za vse, skos sm neki nasikana, kregam se z vsemi, vsi mi grejo na živce, karkoli kdo reče je narobe,... Nevem, eno leto nazaj ni blo tko.. Bla sm ena taka vesela punca, zdej se mi pa sploh ne da več ukvarjat z nikomer.. Cel januar sva se s fantom sam še kregala, res SKOS, 10x na dan (pa to dobesedno 10x, glih sva se zmenla za eno stvar sva se začela za drugo..). K je bil na Tajskem sem mu najdla ene pogovore k je pisu eni ženski k je res TAKA kurva (pardon izrazu, res ne vem kako bi drugač rekla ženski k povab mojga tipa, pa potem še enga druzga sošolca h seb domov ker je sama, čeprou mata obadva punci-sta jo oba skenslala sicer) in to krneeeki res in potem to brisu da jz nebi vidla in res svašta.. In takr je men ratal tok vseen za njega, tok sm bla jezna pa razočarana, nism ga hotla vidt, res hotla sm JZ njega pustit.. A drugač sm ga mela rajš k sebe stari.. No zdej je od tega kšne 14 dni, in u tem času.. Nevem, za VSE mu morim, pač ne zaupam mu (je blo preveč stvari v preteklosti, niti ni pomembn zdej..).. Tok mi je šel na živce (pa mi nikol prej ni šel), včasih mi je blo tok vseen, pa sploh se ne razumem, ker drugač nisem taka, sploh ne do ljudi k jih mam tok rada
Ne rab tega noben brt, sam mogla sm dt vn
Aviation -You were my everything
Nikolovski- Jz in ti
Bow Wow- Outta my system
Frka- Sada znam
ej ti dobesedno opisuješ/živiš moje življenje!!!!! tut js sm zadne čase čist drugačna... nevem kak nej to spremenim. odkar sma šla narazn pa še zmer rine vame, čeprau me je on pustu... zaka mi to dela? zakaj ne vid da nisva za skup če se skregama isto 10x na dan? zakaj še zmer sedima skup v šoli? zaka morm špricat pouk zarat njega, pa s tem sama seb delat probleme? 100000x bolš bi blo če bi se prepisala pa se ne morm. ta človk me tak živcira s svojim "biti" na tej zemlji!!!!
zbolela sm!!!! sej nevem če je to dobr po eni strani, ker mi ga tko ni treba prenašat v šol...ampak zdej vidim da ga prauzaprau pogrešam! nevem več kaj nej nardim da mi bo lepš! verjamem da so v ljubezni vzponi in padci pa nej se sliš nevem kak klišejesko ampak je tko... včasih mi je tko lepo z njim, a krnaenkrat iz nevem kakga vzroka bi ga najraj ubila! ne razume mojga življenja, ne sprejema mojga načina, navad. zmer more bit vse po njegovo... pač sva iz drugačnih družin. js sm lahk sprejela njegovo čeprau ni po mojem okusu, on moje ni-vedno sm js hodla k njemu dol... ahhh problemi
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 February 2009 - 08:50 PM
Petk bo fuuul zanimiu, upam le, da se stvari ne bodo obrnile proti meni.
Posted 04 February 2009 - 10:16 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 February 2009 - 10:37 PM
Posted 05 February 2009 - 12:38 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 February 2009 - 06:43 PM
Da o tem, da me vsaka malenkost, ki jo doživim na cesti iz tira vrže sploh ne začnem... Joj zakaj sem tok napsihirana skoz,,, to mi gre res na jetra in me spravlja ful v slabo voljo!
Posted 05 February 2009 - 06:44 PM
No - o sestrični - sem ji odpisala da naj si uredi profil tako, da ga bodo gledal samo njeni prijatelji ali pa naj ga blokira. Po želji. Jaz njega ne mislim brisat.
Matr majo ljudje probleme sami s sabo...
Posted 05 February 2009 - 06:55 PM
Nekatteri ljudje pa dobesedno res nimajo nobenega življenja, ker se obremenjujeo s takimi bedarijami, da glava peče... Tko kot tale tvoja sestrična in čist prav, da si ji napisala tako, kot si ji!!!
Pa še eno manjšo spoved imam, da ful pogrešam ženske prijateljice, na splošno žensko družbo...
Prov ne vem zakaj me ženske nočjo met za kolegico, čist skoz mam sam tipe v svoji družbi in mi resno prov manjka kak prijeten kofetek in pogovor samo z ženskami.
Posted 05 February 2009 - 07:09 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 February 2009 - 07:11 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 February 2009 - 08:16 PM
Posted 05 February 2009 - 08:37 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 05 February 2009 - 09:08 PM
bratu se je itak sfuzlal (ne misli dat cepit otroka, ker je to ful neki slabo pa stranski učinki pa težke kovine pa kaj še vse (samo sprašujem se, kaj je narobe z nami, ki smo bili vsi cepljeni).
Well, he's got a point. Tole ni vse iz trte izvito. Aja, pa oslovski kašelj sem dobila pa sem bila cepljena.
Posted 05 February 2009 - 09:56 PM
After all this time?
Always.
Posted 05 February 2009 - 10:01 PM
Posted 05 February 2009 - 11:18 PM
Hvalabogu mamo vsaj ful kul prfoxo, že v oš smo tut mel, tko da je vsaj zard tega nekak kul. Pa pr urah mi še ni panike, res ful je sproščeno pa zajebancija pa vse, ampak k se morm učit bi si pa najrajš pognala metk u glavo
After all this time?
Always.
Posted 05 February 2009 - 11:23 PM
Pablo Picasso
Posted 05 February 2009 - 11:25 PM
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users