Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2014 - 06:14 PM

Ljudje, ki ne razumejo pomena besedne zveze "osebni prostor". In potem v trgovini na blagajni stoji bližje kot moj fant, kadar sva skupaj. In bolj ko nastavljam komolce in bolj ko se odmikam, bolj leze k meni. Ko plačujem, mi pa potem še skoraj v denarnico pade.

Ja!!! Še posebej na poštah, banki in v lekarnah. Ljudje so tako ogabni. Pa zaposleni tudi niso čisto nič strokovni in nimajo manir, da bi vsaj oni bolj diskretno vodili pogovor ... neee, bolj so

občutljive teme, bolj se derejo. Kot da bi zanalašč. Gamad primitivna.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 21 April 2014 - 06:45 PM

Podpis. Še posebej mi gre to na živce na bankah, zame je ful osebno koliko denarja grem dvignit/položit, ipd. Lahko bi imeli tudi malo bolj jasno določen osebni prostor, ne pa da je samo pult čez celo in potem ena črta za tabo, ki je itak 3/4 folka ne upošteva.

Na živce mi gre javno oznanjanje o alkoholnem postu (predvsem na fb), kot da je to res nek vrhunski dosežek v življenju, da nekaj tednov ne piješ alkohola in se moramo zaradi tega ostali klanjati. Ob tem se vprašam, koliko alkohola ta oseba popije, da si šteje to za takšen dosežek.

• 0

#8383 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17102 posts

Posted 21 April 2014 - 06:54 PM

Meni gre to še najbolj na živce na poštah, kjer se vrsta običajno ne odvija za tabo, ampak poleg tebe, in po možnosti tisti za tabo stoji poleg tebe in že izpolnjuje listek za pošiljko. Zakaj mora to biti ob tem okencu???

Kakšni stari pa glih tok da te ne podre, ker se mu tako mudi z njegovimi posli.

Najbolj od vsega to sovražim na poštah. V lekarnah sem se že navadila, da cela lekarna izve če imaš glivice ali delaš test nosečnosti...ah ja.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#8384 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 21 April 2014 - 07:11 PM

Jaz sem probala vsakič it v kakšno majhno, neobljudeno lekarno, če sem morala kupit kaj takega, da mi je bilo nerodno. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8385 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 April 2014 - 07:22 PM

Kaj pa kupujete takega, da vam je nerodno? :) Jaz zaenkrat se ne morem spomniti, da bi kaj takega kupovala :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8386 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 21 April 2014 - 07:27 PM

Ma meni je bedno ze ko sem sla iskat neke globule proti vnetju tam spodaj. JA GOSPA, PRED SPANJEM V NOZNICO. Awkeeeeeey, tenx.
  • 0

After all this time?

Always.

#8387 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17102 posts

Posted 21 April 2014 - 07:37 PM

Ma ne meni je pa to vseeno, me ne moti. Mislim in za teste nosečnosti in za stvari proti glivicam...Kaj, če komu kaj ne sede mu ni treba poslušat. Nimam problema dedku za mano pogledat v oči potem, ko je pravkar izvedel da me vse srbi med nogami :P

ampak to sem jaz...

Mi grep a na živce da moram jaz poslušat kaj fali drugim - ker me ne zanima!

V lokalni dve lekarni nisem nikoli hodila po kakšne reči za spodaj ali teste iz enega razloga: V eni dela moja teta, v drugi pa sošolka iz srednje šole.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#8388 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 21 April 2014 - 07:57 PM

Ma meni je bedno ze ko sem sla iskat neke globule proti vnetju tam spodaj. JA GOSPA, PRED SPANJEM V NOZNICO. Awkeeeeeey, tenx.

:/ A je to sploh potrebno, saj so menda kakšna navodila zraven ali kaj...
  • 0
Salvia officinalis

#8389 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 21 April 2014 - 07:58 PM

Mene ne moti toliko, da kdo sliši/vidi, kaj kupujem, mi je pa blazno neprijetno, če kdo stoji preblizu mene. Prav živčna ratam, sploh ne znam opisat kako neverjetno neprijeten občutek mi je.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#8390 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15252 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2014 - 08:19 PM

Jaz butnem nazaj in grdo pogledam in vedno vzge :D

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8391 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19385 posts

Posted 21 April 2014 - 08:27 PM

Jaz pa že apriori tak grdo gledam, da sploh noben ne upa blizu :lol:

• 0

#8392 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 21 April 2014 - 08:53 PM

Kaj pa kupujete takega, da vam je nerodno? :D

Test nosecnosti, recimo. Jaz sem iz ene majhne vasi (cca. 700 ljudi), kjer vsi vse poznajo, in pac ni najbolj prijetno. Za kontracepcijske mi pa ni bil problem. Pa v trgovini mi tud ni nic bad gumic kupovat : D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8393 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 April 2014 - 09:01 PM

Jaz testa nosecnosti, kondomov etc nikoli ne bi sla kupovat v lekarno, zakaj že? Saj imaš v vsakem Mullerju in DMu to že :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8394 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 21 April 2014 - 09:01 PM

Pa kakšne analne svečke in mazila, klistirji... :D Če pa v lekarni dela kdo, ki ga poznaš, je pa res bedno. Nočeš, da ve, kaj vse ti fali.

V kakšnih manjših mestih recimo ni DM-a ali Mullerja. Kondome res lahko kupiš v Sparu, Mercatorju..., testa nosečnosti pa ne, moraš v lekarno, če je. Sicer pa lahko greš v drug kraj kupit, če nočeš, da kdo kaj izve. :)

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8395 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32594 posts

Posted 21 April 2014 - 09:05 PM

Ja, DM in Müller pa v vsaki vasi, a ne; jst sm test nosečosti kupila sam 1x v življenju in to v lekarni, imam pa srečo, ker grem v službo ravno, ko se lekarna odpira in sem lahko prva stranka noter, ko še nikogar drugega ni... :P 

• 0

#8396 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2014 - 09:27 PM

To je meni tudi precej fascinantno, da imajo vedno grozno potrebo izjemno naglas govoriti tako očiten postopek, kam bi si naj npr. vaginalno kremo vtaknil. Verjetno ne v usta, ušesa

ali anus, kajneda?! Meni nerodno ali neprijetno ni, ker me boli k., me pa razpizdi v tem smislu, ker je skrajno neprimerno, neprofesionalno in nespoštljivo do intime posameznika.

Jaz bi takšnega delavca odpustila. Sama sem pred kratkim, hočeš ali nočeš, morala (poleg vseh ostalih prisotnih) poslušati precej glasno predavanje (odmevalo je po celotni relativno

veliki lekarni) farmacevtke enemu starčku o mazilu za hemeroide. Gospodu je bilo OČITNO nerodno, problemov s sluhom ni imel, saj sta se kasneje, ko je svoje odpredavala, začela

pogovarjati v normalnejšem tonu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8397 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 21 April 2014 - 09:31 PM

Jaz testa nosecnosti, kondomov etc nikoli ne bi sla kupovat v lekarno, zakaj že? Saj imaš v vsakem Mullerju in DMu to že :)

V majhni vasi (cca 700 ljudi) verjemi, da nimajo niti Mullerja niti DM. Lekarna je že dosežek :)

• 0

#8398 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2014 - 09:33 PM

Jaz v majhni vasi pač nikoli ne bi šla kupovat takih ''problematičnih'' zadev, ampak bi obvezno šla v večji kraj. Tudi po kakšna bolj občutljiva zdravila

bi šla v odročnejšo oz. oddaljeno lekarno, v kolikor je le možnost. Ker so pač ljudje večinoma glupi in glupi ljudje so polni predsodkov.

• 1

#8399 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 April 2014 - 09:09 PM

Na živce, da ne rečem na kurac, mi gre namigovanje za seks, in to na tak odkrit, prostaški način. Prav repulzivno mi je. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8400 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17692 posts

Posted 30 April 2014 - 03:12 PM

Tako mi gre na živce, da se prevleka od jogija ves čas snema z enega kota, stalno moram popravljat.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users