Ma meni je bedno ze ko sem sla iskat neke globule proti vnetju tam spodaj. JA GOSPA, PRED SPANJEM V NOZNICO. Awkeeeeeey, tenx.
To je meni tudi precej fascinantno, da imajo vedno grozno potrebo izjemno naglas govoriti tako očiten postopek, kam bi si naj npr. vaginalno kremo vtaknil. Verjetno ne v usta, ušesa
ali anus, kajneda?! Meni nerodno ali neprijetno ni, ker me boli k., me pa razpizdi v tem smislu, ker je skrajno neprimerno, neprofesionalno in nespoštljivo do intime posameznika.
Jaz bi takšnega delavca odpustila. Sama sem pred kratkim, hočeš ali nočeš, morala (poleg vseh ostalih prisotnih) poslušati precej glasno predavanje (odmevalo je po celotni relativno
veliki lekarni) farmacevtke enemu starčku o mazilu za hemeroide. Gospodu je bilo OČITNO nerodno, problemov s sluhom ni imel, saj sta se kasneje, ko je svoje odpredavala, začela
pogovarjati v normalnejšem tonu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>