Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#821 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 March 2007 - 08:57 PM

QUOTE(_M_ @ 9. 3. 2007 - 20:59) View Post

Ooo, jaz bi tud imela olivni set...se morda najde katera, ki bi ga bila pripravljena kupit zame, pa mi ga pošlje??

v pondelk ti ga kupim, če še ne bo prepozno?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#822 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 11 March 2007 - 09:39 AM

O Špela, hvala ti, thumbup.gif
ampak sem se včeraj prav z namenom šopinga zapeljala do Lj in nabavla tudi tole.

• 0

#823 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 March 2007 - 11:11 PM

Zanima me kolko stane parfum Neroli? Ziher je zasoljena cena...? Iz principa ne hodim v to trgovino, drugače bi bankrotirala, če pa že imam denar, pa pozabim pogledat.

Vnaprej hvala
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#824 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 March 2007 - 03:55 PM

Kdaj potem pride nova linija Mandelj in Jabolko? oops.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#825 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2007 - 02:06 PM

QUOTE(URŠKA @ 12. 3. 2007 - 0:11) View Post

Zanima me kolko stane parfum Neroli? Ziher je zasoljena cena...? Iz principa ne hodim v to trgovino, drugače bi bankrotirala, če pa že imam denar, pa pozabim pogledat.

Vnaprej hvala

Nekak mam v spominu, da tam okoli 15k, morda manj (no, počakajmo Špelo, ona bo ziher do ojrota natančno vedla, hehe). Ampak ga je precej manj, kot ostalih toaletnih vodic, seveda, ker je parfum.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#826 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 27 March 2007 - 05:53 PM

QUOTE(Jenna @ 27. 3. 2007 - 15:06) View Post

(no, počakajmo Špelo, ona bo ziher do ojrota natančno vedla, hehe)

oops.gif ne vem točnega odgovora - če bi vedla, bi že napisala. je pa bil nekje 12k bivših tolarjev.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#827 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2007 - 08:33 PM

Mene je malo prej klical fant in rekel, če sem seznanjena, da ima L'Occitane novo linijo jabolko & mandelj in če greva v petek kaj gledat (je videl reklamo v neki reviji)... mislim, kak bi ga užgala... prav draži me. :-) Ko sem ga pa vprašala, če mi misli kaj kupit, k predlaga obisk trgovine, je pa kr hitro moral nekam it, prasec mali. twisted.gif
A sploh so tile izdelki že po trgovinah? Na L'Occitane strani še ni nič o njih... ne na ameriški, na slovenski pa itak še po moje pol leta ne bo. :-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#828 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 30 March 2007 - 12:02 PM

Ravnokar prišla iz LOccitana na mestnem trgu.

Cena nerolija je 49 Eur (cca 11700 sit)

Mandelj pa jabolko pa zacnejo prodajat v cetrtek naslednji teden. Komi cakam thumbup.gif

Aja kupila sem si pa mandljevo olje za tuširanje pa kremo za obraz Oljka v tubici z spf 15 (verjetno zadnjič, ker če mi bo vseč nova kremca mandelj&jabolko jo bom kr zamenjala, pa ceprav ne rabim se kremc proti staranju. ampak bolje preventiva kot kurativa wink.gif )
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#829 MNK

MNK

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 30 March 2007 - 03:17 PM

QUOTE(Jenna @ 18. 3. 2005 - 23:39) View Post

Najbrž ga vsi poznate. Že od daleč tako omamno zadiši, če je kje v bližini njihova trgovina. IPB Image
Zanima me, koliko kaj poznate njihove izdelke, katere tudi sami uporabljate, katere priporočate, katere morda odsvetujete...
Za katere se splača dati več denarja (vemo, da so cene kar precej visoke)?
Sama uporabljam od njih kremo za roke s karitejevim maslom, ki je edina, ki mi še pomaga (sploh pozimi so moje roke katastrofalne) in kremo - tudi s karitejevim maslom - za nohte/obnohtno kožico. No, pa foter uporablja eno kremo/balzam po britju in je ful ponosen. biggrin.gif
Izkušnje s prodajalkami po teh trgovinah so pa zelo pozitivne - izredno so prijazne, ti svetujejo, nič vsiljive (te pač pustijo, če vidijo, da ne želiš ravno njihove prisotnosti v bližini). Pa skos me ornk razdražijo z testerji... IPB Image
Aja, še to: a mi lahko nekdo končno pove, kako se pravilno izgovori L'occitane? biggrin.gif
No, razpišite se. smile.gif

Pozdravček..

No, jaz sem zaposlena v L'occitanu, tako da ti lahko pomen, da se sigurno pravilno izgovori =LOKSITAN=
  • 0

#830 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 30 March 2007 - 04:43 PM

QUOTE(MNK @ 30. 3. 2007 - 16:17) View Post

Pozdravček..

No, jaz sem zaposlena v L'occitanu, tako da ti lahko pomen, da se sigurno pravilno izgovori =LOKSITAN=

O ful dobr ful dobr, bomo lahko kej internih informacij dobile twisted.gif laugh.gif

V keri trgovini pa???

• 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#831 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 31 March 2007 - 09:14 AM

QUOTE(MNK @ 30. 3. 2007 - 16:17) View Post

Pozdravček..

laugh.gif kot da je to, da je nekdo tam zaposlen, kaka referenca.
  • 0

#832 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 April 2007 - 02:45 PM

Mene nekaj zanima. Kaj v L'occitane imajo kake masažne ploščice ? (Tak ko v Lushu ) ? smile.gif
  • 0

#833 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 01 April 2007 - 02:48 PM

QUOTE(*Tia* @ 1. 4. 2007 - 15:45) View Post

Mene nekaj zanima. Kaj v L'occitane imajo kake masažne ploščice ? (Tak ko v Lushu ) ? smile.gif

nope. imajo samo masažna olja in en t.i. massažni nektar, ki je v bistvu samo navaden losjon s fensi imenom. smile.gif.
  • 0

#834 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 02 April 2007 - 08:52 PM

Vzorček kreme mandelj & jabolko si lahko naročite na slovenski spletni strani... smile.gif
  • 0

#835 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 April 2007 - 09:05 PM

Juhej sem naročila smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#836 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 14 April 2007 - 01:17 PM

takoj po prvomajskih začnejo prodajat kolekcijo češnjev cvet. danes sem dobila tri šprice toaletne vodice na roko in sem skoraj omedlela od lepote vonja - sadno in sveže. je imel errol prav, da mi bo šel zajten kupček prve plače v L'Occitane twisted.gif, nameravam kupit gel za tuširanje, mleko za telo in toaletno vodico.

kakšna se vam zdi mandelj&jabolko kremica? jaz sem šele danes testerček dobila, moram še sprobat.

• 0

#837 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 14 April 2007 - 06:17 PM

QUOTE(Špela @ 14. 4. 2007 - 14:17) View Post

takoj po prvomajskih začnejo prodajat kolekcijo češnjev cvet.

Ja valda ohmy.gif matr jst sm čist usekana na češnjev vonj oops.gif oh ja se tolažm s tem de bom mela čez dobr mesc brzdej pa še plačo dobim juhej biggrin.gif (kdo bo pa šparu namest mene pa ne vem zaenkrt tongue.gif)

• 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#838 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 15 April 2007 - 10:00 AM

QUOTE(Šišyka @ 14. 4. 2007 - 19:17) View Post

(kdo bo pa šparu namest mene pa ne vem zaenkrt tongue.gif)

isto se sprašujem tudi jaz. smile.gif

• 0

#839 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 15 April 2007 - 10:20 AM

Eh, Špela, za prvo plačo se nikar ne sekiraj - saj veš, da prvo enostavno moraš zagont, haha
  • 0

#840 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 16 April 2007 - 01:03 PM

Mogoče kdo ve, koliko staneta parfuma
- Zeleni čaj
- Zeleni čaj z meto?
  • 0