America's next top model
Posted 16 March 2008 - 12:08 PM
Na tv3 so prikazal vključno s 7. sezono. Zdej pa ponavljajo prvo sezono tepci, namest da bi začel z 8.
Posted 16 March 2008 - 12:10 PM

Posted 16 March 2008 - 12:12 PM

Škoda da pri nas ni ANTMja naprej.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 March 2008 - 12:26 PM
Ja Fatima je kar zoprna.
Sahara, a misleš Natašo? A ni bla ona črna na začetku, pa so jo potem pobarval? Sej je lepa, sam je tud mal čudna.
Posted 16 March 2008 - 12:36 PM

Posted 16 March 2008 - 01:40 PM
Fatima je pa lepa, samo kot je rekla eve...skos se hoče z nekom neki kregat. Drugač mi je pa Claire v tem krogu lepa. Ne vem. Zanimiv obraz mi ima. Pa ful neka divja bejba mi zgleda, v resnici je pa ful mamica pa tko. Karakterja pa še ne znam ocent k nism še gledala tok delom. Nimam časa.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 16 March 2008 - 01:49 PM

Posted 21 March 2008 - 04:04 PM
Mislim da je celo zmagala.
Posted 21 March 2008 - 04:48 PM

Posted 21 March 2008 - 06:55 PM
Ko so Fatimi šivali gor lasuljo, je izjavila, da je bila to najbolj bočeča izkušnja v njenem življenju.
WTF??? Punco so obrezali in najbolj boleča izkušnja zanjo je bilo šivanje lasulje v lase??

Posted 21 March 2008 - 08:37 PM
vuelvo a vos,
Posted 21 March 2008 - 09:46 PM
Tudi jaz nisem mislila glih smrtno resno...ampak pač zdelo se mi je na nek način "smešno", da ena obrezana punca to reče.
Dvomim, da v Sudanu v kaki vasi (kjer, predvidevam, to še počnejo) dajejo kake zadeve proti bolečinam med obredom. Pa tudi, če bi jo popolnoma napokali z recimo morfijem, bi po moje še kar čutila, da ji režejo klitoris. Tam je le tolko živcev, da je bolečina prehuda...kljub sredstvom proti bolečinam. Rdinole narkoza bi pomagala...po mojem skromnem mnenju. No...vsekakor mislim, da je bolj boleče kot šivanje lasulje na glavo.
Posted 21 March 2008 - 10:03 PM
Tale Claire je meni luškana, tko mal posebna. Mi je kar všeč, ker se skos smeje, je taka optimistka. Ampak meni je najboljša una Poljkakinja, Katryzena (ne znam napisat

Aha, Aha eve...se strinjam! Ti dve sta mi Dbest!

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 21 March 2008 - 10:58 PM

vuelvo a vos,
Posted 30 March 2008 - 11:00 AM

(caridee, toccara, jade, bianca, jaslene, saleisha)
Tyra is parading her lovely ex-Top Models around again, and now she's come up with the First Annual (you mean there'll be one next year?!) Fiercee Awards. Oy vey. Lots of our old favorites showed up, some looking more "fierce" than others. Whose look did you like best? (teamsugar)

Posted 30 March 2008 - 12:06 PM
" Mislim, da me ne mara, ker jo preveč ogrožam. Jaz sem vendar belopolta Oprah! Komuniciram lahko na povsem drugi ravni kot gospodična Winfrey, za začetek imam svoje otroke. Ko so vsi želeli biti Janice Dickinson in sem krasila najpomembejše naslovnice na svetu, si je ona morala kupiti svoj časopis. Bila sem tista zasvojenka s krekom, o katerih tako rada govori, bila sem alkoholik in še marsikaj. Če se želi z menoj spopasti v incestu- moj oče je bil pedofil, vem, kako je to. Ni edina, ki ji ni bilo lahko, verjemite"
Baje tudi Tyre ne mara preveč. O njej je dejala, da je debela, da je v življenju popila kar nekaj alkohola in pojedla kopico drog. Vprašal jo je, če spremlja deseto sezono ANTM. Odgovor:
" Ne, zakaj bi jo, če me ni v žiriji? Naredila sem ji prvo polovico oddaj, zakaj bi zdaj morala trpeti še med gledanjem druge?"
Je pa izjavila, da obužuje Slovenijo in naš jezik. Rada ima Slovake

"Saj je vseeno. Imela sem slovenskega trenerja za fitnes, ki mi je vsako jutro polomil in prestavil vse kosti v telesu. Zato imam tako lepo telo, zaradi vas. Prišel je k meni in kot kakšen Rocky v filmskem jeziku dejal:" Jaz te bom zlomil!" Še danes razlagam, da se s Slovenci ni igrati. Res ste močan narod, nočem vas v pretepu ali vojni. Po materi sem poljskega rodu, zato lahko razumete, zakaj že gensko ne prenesem dreka od nikogar."
Posted 30 March 2008 - 12:17 PM
Eh prvi supermodel, baje jih je blo kar nekaj pred njo s tem nazivom. Tisto okoli Oprah šova mi je tudi sfaljeno z obeh strani. Kot da je res neki vrhunec kariere da se pokažeš pri Oprah, ki ima itak iz leta v leto bolj sluzaste oddaje, po drugi strani pa Janice niti slučajno no belopolta Oprah, kvečjemu ženska različica Hitlerja.

Who Looked Best at the Fiercee Awards?

(caridee, toccara, jade, bianca, jaslene, saleisha)
In kaj je zdej to za ena stvar? Spe ena blesava kvazi promocija?
Na slikah ki sem jih vidla mi nobena lih ni nekaj specialnega, še najbolj ok sta Toccara in Bianca.
vuelvo a vos,
Posted 30 March 2008 - 12:36 PM
Men je bla pa Saleisha vedno všeč. Sam na tej sliki pa ni bohve kaj. Bianca res lepo zgleda na sliki.
Posted 31 March 2008 - 07:52 AM
po drugi strani so pa ene preveč narejene in tudi plastične, pa to zanikajo

sem tudi prebrala intervju z Janice v Vikendu in mi je prav carsko odgovarjala.odkrito pač pove, kdo ji gre na živce in to je to.ne rečem, da mi ne gre včasih na živce, ko se dere in skače in nevem kaj še vse, ampak taka pač je.všeč mi je.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users