NOROST DNEVA
Posted 17 May 2008 - 09:58 PM

Posted 17 May 2008 - 10:08 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 May 2008 - 09:54 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 May 2008 - 10:21 AM
Jaz sem včeraj kupila robe za skoraj 80 evrov, dobila pa popust za 7 centov.
Ooooo happy day.

NOT.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 May 2008 - 10:41 AM

Posted 18 May 2008 - 01:50 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 May 2008 - 02:29 PM
Se je mal za razburjat že počas nad takim sistemom. Slovenci smo itak preveč potrpežljivi.
Posted 18 May 2008 - 02:32 PM
Posted 18 May 2008 - 03:14 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 May 2008 - 04:19 PM

Zadnjič je pa revež imel en izpit, ko jim je bilo dovoljeno imet seboj knjigo. Na njej so bili pa štirje luleki...LOL
Baje so ga že na začetku napadle 3 sošolke: kaj maš pa to? Pa še asistentka ko jih je pazla se je sam smejala ko je zagledala knjigo.
Seveda mi doma ni ušla pridiga

Da ne omenjam, da sem mu en pomemben zvezek polepšala z nalepkami Game over. Očitno še neve

Posted 18 May 2008 - 04:21 PM

Posted 19 May 2008 - 10:22 AM
IN jst tko nahitr, vsa navdušena, se prebrat se mi ni dal, odlepim neki in si pritisnem tisto razglednico na faco in čakam...pol pa pride fotr iz druge sobe in se začne tako krohotat...in reče " ni čudn da delajo vice o blondinkah, ti si un testerček stran vrgla, zdej si pa že 1minuto tiščiš razglednico na faco"
skratka...pol sva se pa smejala še 10 minut temu

Posted 19 May 2008 - 08:13 PM

js glih mal kalkuliram, kok je kej šans, da si tipa najdem nekoč. i'm gonna die an old virgin (well, not literally). zakaj hudiča morem bit tok zakomplicirana

ah

Posted 19 May 2008 - 08:38 PM

Nisem znala natankat novega avta, naredila si sramoto na pumpi, potem mi je en tip natankal, pa še on ni znal, tako da je nekaj bencina šlo mimo po daljincu in zdaj se mi zdi, da vse smrdi po bencinu, vse. Ma nej gre vse nekam.

Pa eni trije so me gledali, kot da sem z lune padla, kot da mam 5 let pa prvič tankam. Sem samo čakala da kdo kakšno zine, bi mu, prmejduš uno za tankat v rit porinila.

edit: Pozabila omeniti, da je gužva bila za znoret, ker se bo ju3 podražil bencin.

Posted 19 May 2008 - 08:49 PM

Imaš vratca, ki prekrivajo odprtino, vratca odpreš, odviješ pokrovček ... how hard can it be?

P.S.: a je catch v odpiranju vratc iz kabine? A imaš gallardota slučajno?

Posted 19 May 2008 - 08:54 PM

Saj ne da 10 let že vozim. Ma ne vem, sem dala ključ noter, pa se ni in ni hotelo odšrawfat.

P.S.: a je catch v odpiranju vratc iz kabine? A imaš gallardota slučajno?

Ne, nobene kabine. In ne vem kaj je uno na g.

Posted 19 May 2008 - 08:58 PM
Saj ne da 10 let že vozim. Ma ne vem, sem dala ključ noter, pa se ni in ni hotelo odšrawfat.

Ne, nobene kabine. In ne vem kaj je uno na g.

Gallardo je tole:

Reč ima za odpret vratca za gorivo iz kabine ... ne bi vedel, če ne bi gledal Top Geara sicer

Anyway ... te reči se po navadi odklepajo v nasprotni smeri urinega kazalca

Posted 19 May 2008 - 09:00 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users