Ja pa te koce na kavču. Vsaj za fotografije bi jih lahko dol vzeli.
A ne vidiš kako so lepo poravnane. To poživi Pojma nimaš!
Posted 30 November 2021 - 02:25 PM
Ja pa te koce na kavču. Vsaj za fotografije bi jih lahko dol vzeli.
A ne vidiš kako so lepo poravnane. To poživi Pojma nimaš!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 November 2021 - 04:37 PM
Posted 30 November 2021 - 04:51 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 November 2021 - 04:52 PM
Posted 30 November 2021 - 06:16 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 December 2021 - 09:48 PM
Posted 02 December 2021 - 08:18 AM
Posted 02 December 2021 - 08:28 AM
jaz imam pa čisto drugačen okus. Meni so sivo/črne/ bele kombinacije full všeč. Edino zamenjala bi spodnje fronte v kuhinji in notranja vrata mi ne pašejo v ta set.
Tudi zgornje stanovanje je meni OK. NIsem pa fan cukrastih stvari. Povšrti brez napisov bi mi bili super.
Pa meni je noro, kako imajo vse pospravljneno. Pri naš še na dober dan ni niti blizu kataloškim stanovanjem.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 December 2021 - 08:33 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 December 2021 - 08:36 AM
Posted 02 December 2021 - 08:43 AM
Posted 02 December 2021 - 08:44 AM
Jaz tudi za nobeno od teh dveh ne morem rečt, da se mi zdi grozno.
Posted 02 December 2021 - 08:49 AM
Za slikanje menda pospravijo? Meni je bolj noro, ce so na prodajnih fotkah stanovanja razmetana in zasvinjana.
se strinjam, da mora bit pospravljeno. Ampak kot je Ora zapisala - Ta stanovanja so meni že bolj za kakšno motnjo. So mi popolnoma hladna, brez duše/življenja. Kot da prideš v tisto stanovanje v Ikei, ko veš, da nihče ne živi notri, je samo nastavljeno. Slike, ki jih je Dragica lepila o svojem bodočem stanovanju ... je bilo pospravljeno (kakor se spomnim) ampak tudi občutek doma, domačnosti, neke topline
Put A Kilt On It!
Posted 02 December 2021 - 08:53 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 December 2021 - 08:54 AM
Posted 02 December 2021 - 09:03 AM
Enako. Tole drugo bi bilo zanimivo videt sobo še iz drugega zornega kota.Jaz tudi za nobeno od teh dveh ne morem rečt, da se mi zdi grozno.
Posted 02 December 2021 - 09:05 AM
Ijooo jaz stopnic pri drugem stanovanju sploh opazila nisem...če je isti Oreo vzorec kot pri sedežni garnituri
Posted 02 December 2021 - 09:26 AM
Jaz tudi ne bi mogla reči, da sta mi stanovanji ravno grdi. Oprema in barve sicer niso po mojem okusu, ampak stanovanje zgleda čisto solidno, dobro ohranjeno, s precej potenciala.
Posted 02 December 2021 - 09:28 AM
To, kar vecina pojmuje pod toplino, je meni za kozlat. Ta na sliki od Dragice mi ni nic posebnega, samo neskoncno zlajnan poceni “minimalizem”. Me pa srh spreleti ob postavitvi in obliki stopnic.
narobe smo se razumeli. Mislila sem stanovanje, ki ga je kupila in ne kar je včeraj/danes objavila.
Put A Kilt On It!
Posted 02 December 2021 - 10:26 AM
Oba prostora imata ful potenciala, ampak so šli v napačno smer, meni so taka stanovanja kot laboratorij sterilna.
Jina, kaj pa ti pojmuješ kot domačnost?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users