Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#821 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 22 November 2008 - 09:24 AM

Mene pa zanima o kakšnih flekih pravzaprav govorite oops.gif Meni se včasih če kakšen mozolj prevečkrat spraskam naredi tak temno rjav ''flek''', ki pa pravzaprav zgleda kot neko znamenje in to mi gre na živce ker imam za moje pojme že tako dosti znamenj na obrazu. Sedaj pa nevem a je govora o takih flekih ali kakšnih drugačnih oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#822 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 22 November 2008 - 10:26 AM

Meni je Diacneal kar fajn spucal kožo.Uporabljam ga pa že malo več kot en mesec,vsak drugi dan.Imela sem kar precej flekov in sedaj jih skoraj nič več ni.Pa tudi mozolji se mi ne delajo več tako kot so se mi prej.
  • 0

#823 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 22 November 2008 - 11:14 AM

QUOTE(Ana @ 22. 11. 2008 - 0:13) View Post

Pa s časom.

^Dej ti mer s tem tvojim časom. verymad.gif biggrin.gif

QUOTE(tyasa @ 22. 11. 2008 - 9:24) View Post

Mene pa zanima o kakšnih flekih pravzaprav govorite oops.gif Meni se včasih če kakšen mozolj prevečkrat spraskam naredi tak temno rjav ''flek''', ki pa pravzaprav zgleda kot neko znamenje in to mi gre na živce ker imam za moje pojme že tako dosti znamenj na obrazu. Sedaj pa nevem a je govora o takih flekih ali kakšnih drugačnih oops.gif

Takrat, ko ti mozolj izgine, za njim ostane flek-rdečica.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#824 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 22 November 2008 - 11:54 AM

Aha torej potem to ni eno isto, no ja predvidevam, da teh flekcov, ki so kot znamenja pa sploh ni mogoče odstraniti ermm.gif
  • 0

#825 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 22 November 2008 - 02:18 PM

^ Ja med znamenjem pa flekom pa ja ločiš laugh.gif So pa kar podobni znamenjem in gredo težko stran.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#826 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 22 November 2008 - 02:46 PM

Ja seveda ločim... rolleyes.gif Jaz sem napisala, da zgleda kot znamenje pač tak majhen rjav flekec ampak Brokoli je napisala, da pač ostane flek kot rdečica.
  • 0

#827 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 23 November 2008 - 06:28 PM

punce, jz sm si nabavila Akamuti eterično olje čajevca in ga dajem lokalno na mozoljčke in jih dejansko res posuši že v enem dnevu. Nisem verjela, dokler nisem sprobala - kolk je ta zadeva učinkovita!!
Namreč, imela sem ene trdovratne mozoljčke na bradi pa sem dala tole olje gor, so bili naslednji dan že suhi...tko da res super - kombiniram tudi s hidrolatom čajeve mirte pa se super obnese. Mozolčki me hočejo, pa se jim ne dam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#828 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 23 November 2008 - 08:30 PM

Jaz sem tudi sprobala ta hidrolat čajeve mirte, kar so nekatere ful hvalile, pa je bilo še slabše. sad.gif So se mi začeli takoj delat mozolji, ko sem ga uporabljala, pa še obupno mi je smrdel. Mene ni prepričal.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#829 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 December 2008 - 09:31 PM

Mam eno bolj splošno vprašanje in nvm kam naj ga vtaknem tko da..

kak je z mešanjem naravne kozmetike in kemične?
  • 0
Memento mori.

#830 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 19 December 2008 - 06:51 PM

Uporabljam oboje. Dvomim, da je s tem kaj narobe.
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#831 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 28 February 2009 - 03:49 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 23. 11. 2008 - 18:28) View Post

punce, jz sm si nabavila Akamuti eterično olje čajevca in ga dajem lokalno na mozoljčke in jih dejansko res posuši že v enem dnevu. Nisem verjela, dokler nisem sprobala - kolk je ta zadeva učinkovita!!
Namreč, imela sem ene trdovratne mozoljčke na bradi pa sem dala tole olje gor, so bili naslednji dan že suhi...tko da res super - kombiniram tudi s hidrolatom čajeve mirte pa se super obnese. Mozolčki me hočejo, pa se jim ne dam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kak ti nanašaš eterično olje? Jas sem kanila na bibo palčko ampak se mi zdi da palčka totalno vpije pa nima nobenega efekta če to dam gor.. a naj pol na prst pa gor al kak?
  • 0
Memento mori.

#832 chicken

chicken

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 28 February 2009 - 05:58 PM

Mene pa zanima kako naj negujem obraz in sicer ko zjutraj vstanem in si umijem obraz z vodo (samo z vodo) se mi začne luščiti koža na čelu, ob straneh nosu in na bradi. Ne uporabljam nobene kreme, saj se mi čez dan koža na teh mestih zmasti, vendar po čelu še vedno ostanejo luske. To se mi dogaja zdaj približno mesec dni.
Sploh ne vem kakšen je moj tip kože, kakšen gel za umivanje bi naj uporabljala ali kakrkoli drugega npr. kremo. Fora je v tem, da se mi zelo masti lasišče (lase si namreč perem vsak drug dan) in imam občutek, da se mi zaradi tega masti tudi čelo. Naj omenim, da je trenutno moja t.i. nega obraza zjutraj in zvečer samo navadna voda. Ampak to verjetno ni dovolj za čiščenje kože ali? Stara sem 28 let.

Prosim svetujte kako naj negujem tako kožo. hmm.gif

Hvala
  • 0

#833 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 March 2009 - 12:48 PM

Dehidrirano kožo imaš, kar je (verjetno) posledica ogrevanja prostorov. Na dele, ki se luščijo moraš namazati vlažilno kremo. Sicer ne bo nič bolje. Ampak maži samo po licih in okoli nosu in ne po čelu, ki se ti že tako precej masti.
Obraz lahko umivaš samo z vodo, če ne nosiš MU-ja. Sicer se mi zdi, da je voda premalo (vsaj meni nikakor ne spere MU-ja).
A imaš frufru? Če ga imaš, potem ni pomoči. Samo to, da ga ostrižeš, samo je to kar radikalna poteza.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#834 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 01 March 2009 - 03:04 PM

Al pa nekaj časa nosi trakec ko pa malo zrastejo pa si jih spenjaj. Vsaj ko si doma poskusi lase odstranit z obraza. Sama imam najbolj nečisto kožo na področjih kjer mi jo dražijo lasje.
  • 0
Memento mori.

#835 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 March 2009 - 03:27 PM

Jaz mam tud frufru, pa si ga takoj spnem ko lahko. Doma, na fitnesu mam vedno spetega. V bistvu ga mam samo v šoli.
  • 0

#836 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 March 2009 - 03:39 PM

Jaz tudi. Se ful pozna, da imam v bistvu samo čelo nečisto.
  • 0
Viens, reste ici!

#837 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 13 March 2009 - 02:39 PM

Za nego mešane/mastne kože predlagam Juice beauty organski set za problematično kožo. Pomaga.

Attached Files

• 0

#838 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 March 2009 - 03:22 PM

rolleyes.gif
  • 0

#839 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 13 March 2009 - 06:52 PM

QUOTE(kajci @ 13. 3. 2009 - 14:39) View Post

Za nego mešane/mastne kože predlagam Juice beauty organski set za problematično kožo. Pomaga.

Jaz sem brala, da je tale serumček super! Je res tako dober? Jaz razmišljam, da bi si ga kupila...
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#840 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 14 March 2009 - 10:44 AM

Čebelica_Maja: po mojih izkušnjah (in izkušnjah dveh sodelavk, ki ga tudi uporabljata) ti lahko povem, da je tale JB serum proti mozoljem res super. Jaz ga uporabljam samo na mozoljčih, sodelavka pa tudi na skoraj celi površini obraza, ker ima zelo mastno kožo. Čez pa da še JB kremo brez olj.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users