Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#821 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 21 February 2011 - 01:07 PM

bellini je lepo povzela moje mnenje.
  • 0

#822 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 February 2011 - 03:29 PM

sm poslušala (kukr sm zdržala) kandidate in mam tak mnenje: pomoje bo šla naprej April, ker se to zdej posluša, prodaja in ker je kao kul, čeprov sm skor bruhala k sm jo vidla v tistmu štumfu, k ena oskublena kura, pa čeprov je to samo kopiranje Gage in za moje pojme deleč od kvalitetne muske. druga možnost je pa pomoje Keučeva, ker ma ful fenov še s talenta pa ker ma dober glas v osnovi pa dobr poje, čeprov je men tale komad bl drek, tut jz nism vedla a poje slovensk a anglešk, afna se res ful in si pomoje ne zasluž it naprej.
Nina Pušlar mi je kr neki, kr en komad na hit nrjen, nč od nč.
Omar ma čist negov stil, ni moteč, poslala ga pa tut ne bi nkamr biggrin.gif
Hannah Mancini ma dober glas, dobr poje, ampak z Xequtifz (ne vem če sm prov napisala), tole na elektro pa pač ni moj stil in ne morm ocenjevat. mi je pa katastrofa s temi MU-ji čez cel uč z isto barvo ki ne paše ne na njene oči ne k oblačilom.
Leeloojamais so mi kul kot bend ampak ta komad je tut dost kr neki.
Tabu so zakon in so moji favoriti. Itak mam en mini crush na Tino :blush: no pa tut tko je dobr komad

ja, komisija je tut kr neki, loh bi neki bl na nivoju zbral
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#823 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2011 - 04:48 PM

QUOTE(Braunkopf @ 21. 2. 2011 - 12:57) View Post

Ne razumem, zakaj vas toliko moti prisotnost Severine v komisiji? Ker ni Slovenka?

blink.gif Kdo je kaj rekel glede njene narodnosti; zaradi mene je lahko vesoljka, to da je hrvatica mene niti najmanj ne moti.

Tudi nad ostalima dvema članicama nisem posebej navdušena, če sem odkrita; Darija je res 2 krat bila na ESC in dosegla enega najboljših rezultatov, ampak to je to; še komade ji drugi pišejo - ergo: samo poje.

In glede na to, da je Severina kr ena, bi komot tudi kakšno pevko znotraj meja Slovenije izbrali; ne rečem, da bi prišel Simon Cowel, no, ki ima res občutek za tovrstne zadeve.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#824 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 21 February 2011 - 07:48 PM

Maja bi lahko imela mal boljšo skladbo, mi je pa Ninina všeč, gre takoj v uho! smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 21 February 2011 - 08:50 PM

Sem precej prepričana, da bo Maja zmagala. Od izvajalk je ziher najboljša (pretiranemu pačenju navkljub), komad je pa ena taka pompozna mešanica vsega šita, ki ga ti naši stalni avtorji za Emo pišejo.

Tabuji se mi zdi, da so šli iz neke nasilne energičnosti (ki mi je šla na živce) v nekaj blazno spevnega in pocukranega (kar mi gre malo manj na živce laugh.gif). Mi je pa ta tadruga pevka neskončnokrat bolj simpatična od one prej. Tako vokalno kot vizualno.

Popolnoma se strinjam s Saharo: "Leeloojamais so mi kul kot bend ampak ta komad je tut dost kr neki."

Nina Pušlar mi ima precej brezvezen komad in mi sploh ni šel v uho.

Tisti štanc mi je tudi precej brezvezen.

Za April sem že rekla, da se mi malo smili tongue.gif, ampak priznam, da mi gre prvi verz refrena (linija, teksta se seveda ne spomnim) že tri dni po glavi. slap.gif

Od Omarja komad me spomni na uvodni komad od Gasilca Samota. Seriously! KLIK! laugh.gif Tekst mi je pa tako noro bebav, da težko verjamem. Ja, dajmo scitirat celega Malega princa, ziher bom izpadel ful pameten in globok.

Strinjam se s Kinky glede izbire žirije. Ne razumem v čem je fora, da izbira nekdo, ki mu drugi pišejo komade. Mojca Mavec mi je pa sploh uganka, kaj dela zraven. Verjetno so vsi eminentni avtorji spisali izbrane komade in jih zdaj ne morejo dat v žirijo. biggrin.gif
  • 0

#826 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 February 2011 - 09:02 PM

A Leelojamais imajo spet Laro, niso imeli prej eno drugo?
  • 0

• Guests

Posted 21 February 2011 - 09:03 PM

Ja, so imeli eno drugi vmes, zdaj je pa Lara nazaj.
  • 0

#828 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 February 2011 - 09:04 PM

Aha. Svašta, lol.
  • 0

#829 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 February 2011 - 10:25 PM

Ona meni tako dobro po dolenjsko zavija. biggrin.gif Sem poslušala malo njihove pesmi v živo in so mi postali zelo všeč.
Od teh zadnji pesmi so mi Leeloojamais še kar kul, ampak ne vem če mi je zmagovalna. Bi raje dala naprej potem Hannah. Pač muska, ki je zdaj popularna. Na podobno foro je tudi April, ampak se mi od Hannah veliko bolj dopade.
Da bo Maja zmagala sem pa tudi jaz rekla takoj, ko sem videla da tekmuje. biggrin.gif Sicer zdaj ne vem, če bi jo še poslala naprej... Mi je Hannah bolj všeč... hmm.gif

Nič niste rekle o Time To Time. Meni je tako blesavo besedilo! Blaaah, slišat ne morem! Osladen... down.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#830 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 February 2011 - 09:42 AM

obstaja razlog da nismo nč rekle biggrin.gif katastrofa.

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#831 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 February 2011 - 10:37 AM

Jap.
  • 0

#832 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 22 February 2011 - 03:06 PM

Mja, prav tipično za trio Kozlevčar.
  • 0

#833 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 22 February 2011 - 05:20 PM

Ti Kozlevčarji so mi vsi tok prepotentni. down.gif
  • 0

#834 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27696 posts

Posted 22 February 2011 - 06:12 PM

^^

Aha. >.<

Maje Keuc ne poznam od prej, sem se potrudila in jo nekajkrat poslusala na onem linku, ki ste ga prilepile par strani nazaj, ampak se zal ne morem otresti vtisa, da se nenormalno spakuje. In tudi jaz na trenutke nisem vedela, v katerem jeziku poje.

Od ostalih na linku nic posebnega.

Pri Tabujih mi je bila Nina cisto na zacetku vsec, potem pa degenerirala v svoji "energicnosti" in postala tecna. Tina mi je bila glede na svojo zunanjo podobo/energijo precej presenetljiva zamenjava, delovala mi je premirno (ceprav s super vokalom), vendar sem se je navadila in jo imam rada; kljub svoji mirnosti v mojih oceh ni medla, mi deluje punca z glavo na mestu, like the vibe.
Njihove pesmi za EMO se nisem poslusala.
Edit:
QUOTE(Kinky @ 21. 2. 2011 - 10:17) View Post

U, kul, pa new look, vsecno. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#835 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 February 2011 - 07:29 PM

QUOTE(Sinnaia @ 21. 2. 2011 - 11:23) View Post

Joj, upam, da Keuc ne zmaga.

biggrin.gif

Ampak vedno bolj sumim, da bo res; folku je komad zelo všeč, na youtube ima največ ogledov, in zanjo bodo glasovali vsi, ki nanjo tripajo že od Talentov, pa še nehvaležno drugo mesto je zasedla. ermm.gif

Roko na srce - noben od komadov nima potenciala dobre uvrstitve na ESC. Pač kot vedno bomo pakirali kovčke že po polfinalu, kar smo pa itak vajeni. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#836 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 February 2011 - 07:33 PM

Ja, Maja bo zmagala!

Jaz bi rada samo pripomnila, da je VEDNO nemogoče oblečena. Črna barva ji sploh ne paše! Grozno grozno. Upam, da na Emi ne bo črno oblečena. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#837 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2011 - 07:35 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 2. 2011 - 10:17) View Post
Se pa strinjam glede pevke, sem že napisala; Nina mi je bila preveč vulgarna, pa vokal: down.gif . Kar neko hreščanje. blink.gif

Sem enakega mnenja.
Nina je tak samo skakala podivjano po odru gor in dol, da je imela še manj energije oziroma glasu za petje,
pa že v osnovi skorajda glasu imela ni. Ta nova pevka je veliko boljša, čeprav mi je strašno antipatična.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#838 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27696 posts

Posted 22 February 2011 - 08:21 PM

Hm, sedaj poslusam predstavitev pesmi na radiu in Maja zveni manj spakujoce, ce je ni treba gledati. : )

QUOTE(fifa @ 15. 2. 2011 - 19:13) View Post

tisti ououou-ououou (al kaj že biggrin.gif ) mi gre na živce. Imam pač na splošno "sovražnost" do tovrstnega "petja", spakovanja. tongue.gif

+1
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#839 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 22 February 2011 - 09:01 PM

Joj joj... Meni grejo pa vse kocine po konci ko slišim komade ala April in DJ Sylvain (Hannah)... Ajme no... Dobro, saj ritmi so res fajn, samo me prav zanima, kako bi te ženske uspele to odpeti v živo!! Fušanje serijsko, se mi zdi... ermm.gif ermm.gif :/

Leeloojamais nič posebnega, prej bi rekla kar nekaj...

Tabu - kul komad, ni za na EMO...

Kozlevčarji - Komad totalno ni za EMO, in kljub njihovi "prepotentnosti" so mi glasovno zelo všeč in ne dvomim da tudi v živo dobro troglasno zvenijo...

O vseh ostalih sem pa že povedala... Omar je fajn komad, ne za EMO, Nina je kar kul, Maja tudi (in kakor ste rekla, je res največja favoritka... komad niti ni tako napačen, no)...

Ne vem, ne me razumet narobe punce, ampak jaz imam že v osnovi grozen odpor do takih "štancarskih" komadov z nikakvim petjem in poudarkom samo na šovu na odru. Žal, meni to ni dokaz glasovnih sposobnosti pevke. Zato pa mi prej omenjeni tudi približno niso všeč. Za plesat v diskača, ja, drugače pa ne.
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#840 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 February 2011 - 09:26 PM

Anketa na 24ur.com

Ema 2011: Kdo izmed povabljenih izvajalcev bi moral po vašem mnenju zastopati Slovenijo na Evrosongu 2011?
Maja Keuc 29402
Nina Pušlar 10994
Tabu 6876
April 3569
Rock Partyzani 2934
LeeLooJamais 2860
Omar Naber 2539
Sylvain, Mike Vale feat. Hannah Mancini 1748
Time to Time 706
Feliks Langus 520

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users