Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#821 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 23 May 2007 - 06:56 PM

QUOTE(Rory @ 13. 5. 2007 - 12:20) View Post

SPET se mi je sanjalo o bivšemu cry.gif . Resno se mi bo zmešal, če ga še enkrat sanjam. Tako faking lepe sanje. In tisti občutek bližine, ko sem se zbudila. In zdaj ga še bolj pogrešam in si ga želim nazaj. Faking sanje. Ko bi se usaj uresničile. Pogrešam ga cry2.gif

zivi dokaz, da prevec na forumu visim in opozorilo, da ni fajn podnev spat hodit:

bla sm v soli (v bistvu so ble mize, k sp drugac v jedilnici, zunaj pred solo) in smo se pogovarjale z enimi iz paralelke, nakar pride uciteljica telovadbe iz oš s fotoaparatom pa še par zdejšnjih sošolcev, kao, da gremo fotkat nekej (kot tečaj). pol je blo pa use skupej pomešan u bistvu, sam kratki odlomki, dost zmeden.

kao da sm bla pod šankom v eni gostilni (ker sm bla tko tud na eni fotki ... no, tle bom spustila par detajlev, ker se drugac *res* defektno slisi laugh.gif), u glavnem pol nej bi sla mami od bivsega voscit za rojstni dan pa to, ampak se mi je use vrtel, sm se mogla prjet, da nism padla blink.gif in pol mi je njegova mami rekla, kok da me pogresajo ipd. pol se je bivsi zravn narisal (+par sosolk+en prjatu), sm jih seznanila in pol je reku 'aha, sej se mi je kr zdel, da je to 'sej veš' (živi spomini iz najine 'veze' al karkoli sva že mela). tok se mi je zagabl use skupej u tistem trenutku, itak se je obnašal k idiot pa grdo gledal na vse strani, halo rolleyes.gif vem, da sm prov pomisla, da se ni tud za mal spremenu in kk hudica sm to js tok cajta prenasala mad.gif

tk da niti nism mogla bit jezna, k me je sestra s hrupno musko zbudila laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#822 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 25 May 2007 - 07:36 PM

Sanjala sem, d smo na forumu eno skrivnost razkrival, pa nm ni na noben način ratal.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#823 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46183 posts

Posted 26 May 2007 - 03:12 PM

Jaz sem pa imela ful mučne sanje. Sprva so bile prijetne, ampak so se kmalu spremenile v moro. No bili smo na neki jahti in se sončili, vozili s tubami in smučali na vodi, potem pa smo se skregali in kar naenkrat je mene, mojega fanta, njegovega sošolca in njegovo punco začel nekdo preganjat, kdo ne vem. Ves čas smo bežali in ves čas nam je bil nekdo za petami. Potem smo se skrili na neko konstrukcijo v večih etažah in na etaži nad nami je neka črnka storila samomor, tako da je potem na nas vsa kri kapljala. Potem so pa nas tisti, ki so nas lovili zagledali in v tistem trenutku sem se zbudila.
  • 0

#824 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 May 2007 - 09:18 PM

Na dvorišču bivše osnovne šole sem vozila avto, nakar se je volan zlomil in ostal v rokah. Šla sem do serviserja, on pa je rekel da mi bo popravil, če mu najprej pomagam olupit krompir. In krompir je bil v obliki Mikimiške in onega racaka.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#825 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 28 May 2007 - 09:24 PM

Ej zdele sem čist pozabla ktero temo berem in sem mislila. "Kaj se ji je zgodilo???" laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#826 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 May 2007 - 09:39 PM

Hudo thumbup.gif Mogoče se naslednjič zmotim in sanje napišem pod Vtise laugh.gif Me prav zanima takraten odziv.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#827 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2007 - 12:04 PM

Mislim, kake sanje sem pa jaz mela danes no...
Najprej se mi je sanjalo, da sem neko bejbo povabla k sebi (sem bla sama doma, starša sta šla nekam na dopust) in sva se malo družili, nakar sva se začeli oralno obdelovati, o mein got. No, potem pa kar tega fertik in so mi začeli zvoniti na vratih, grem odpret in mi povejo, da so slišali strašne novice po tvju - da se je zgodil umor tam pa tam in da sta umorjena moja starša... spet sanjala totalno doživeto in se spet zbudila čist zmedeno. Sovražim take noči.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#828 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 06 June 2007 - 01:16 PM

D so enga fanta ubil in sta Rožmarinka in Timijanka spet raziskovali primer.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#829 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 June 2007 - 11:27 PM

Sanjala sm da nej bi zvedla, da nej bi mela raka na kosteh, totalno žive sanje, ponoč sm se zbudila in si tako fucking oddahnla, da živim izven sanj, ker je blo totalno fertik doživeto.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#830 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 June 2007 - 05:08 PM

Sanjala sem, da mi je en tip napisal sporočilo da imam največjo rit na gimnaziji. OMG, wtf?! blink.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#831 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 08 June 2007 - 02:07 PM

Da mi je babica postrigla lase, ful-skoraj do brade, zato, da bi moji teti pokazala, da to ni nič takega blink.gif in mi je blo ful hudo, ampak sem na koncu ugotovila, da sploh ne zgledam slabo laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#832 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 June 2007 - 02:08 PM

Sanjala sm, da me je fant prepričeval, da se po novem DVD-jem reče fecikli (to sploh nič ne pomeni) in mu js seveda nism verjela, tak da sva se na konc kao na smrt skregala, ker je on še kr trdil, da je po novem tak - stupid dreams. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#833 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 09 June 2007 - 07:38 AM

Da pač smo mel na nek dan valeto in js mela dolgo belo obleko(kao za na valeto)...In se ful tko oblečem...pa začnem razmišlat kerre šuze nej obujem.Najdem v omari ene pet paru belih šuzu...pa tko me je pa ozun en prjatu-moški čakou da me bo pelu v šolo.Pa tko da se bom že usedla v avto pa mu rečem oprosti kr se spomnem da se morem že žabe obleč.No pol le neke žabe nase natlačm pa se končno usedm v avto.In js rečem:oprosti pa pogleam u njegove čevle...obute je mel ortopedke pol zraven ene pa druge noge pa še ene nikece al nek podobnga.Pa končn zapeleva s dvorišča.Se on kr pr pokopališču ustavi-zravn je biu pa en traunik.Pa tko izstopi pa se začne ment.Men se je pa mudil in sm izstopla in padla direkt na ene blatnce pikce na tleh.In pol un pride u auto me neki ku*** in tko...pol se pa kr naenkrt mami znajde u avtu in me odpele v šolo.
ˇˇ
obleka je bla nekako podobna tejle
IPB Image
sam da je bla bela

• 0

#834 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46183 posts

Posted 09 June 2007 - 12:46 PM

Sanjala sem, da smo z dvema sošolkama iz srednje šole bluzle po mestu in čakale tretjo sošolko, ki je bila tačas pri frizerju, pa smo jo ful šinfale, kaj zaboga dela tako dolgo. Kot bi se res vrnila v srednješolska leta. rolleyes.gif
  • 0

#835 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 10 June 2007 - 07:40 AM

Po nekem velikem mestu, se mi zdi, da je bil Tokio, sam ne bi dala roke v ogenj, lohk da je bla tud Ljubljana, me je lovil ne vem kdo in ne vem zakaj, pomagala mi je neka ženska, z mano je biv pa še en sošolc in le s tem, sva se začasno skrila na neke javne wc-je, ki so bli sestavljeni iz dveh wc-jev; reč je bla pod zemljo takorekoč, v bisvu je blo tko kukr da bi dve uni plastični wc škatli postavu pod zemljo. Ampak za unim tadrugim je biv mal nižje dol skrit še en tak škatlast wc, sam da se je za temi vrati razprostiral prostor cca 6x6m. In noter so ble že tri ženske, 1 z dojenčkom in ena noseča, tretja pa ne vem kaj. In jz lepo opravm svojo potrebo (s tem da bi si nujno rabla zamenjat vložek, pa je biv to kao pol že tadrug wc v tistem dnevu, kjer mi to ni uspel) in se zapletem v pogovor s temi ženskami in se valda obesm na dojenčka oops.gif like always smile.gif In pol sm zvedla, da majo tuki spodi kao one neko organizacijo in praktično ilegalno rojevajo in vzgajajo otroke in pomagajo drugim mamicam, ker je bla očitno neka prepoved met otroke v tej državi al kaj jz vem. Spomnem se samo še tega, da sva pol s tem sošolcem pobegnla skupi z njimi in da smo plezal po nekih strehah. Pa uspel mi je zamenjat vložek biggrin.gif
Kr neki skratka.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#836 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 10 June 2007 - 12:32 PM

Mela sem nočno moro. J prišo na obisk en sorodnik z vsemi GROZNIMI šestimi otroci. Sm bla tok hepy k sm se zbudila in ugotovila da so bile samo sanje...
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#837 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 10 June 2007 - 08:09 PM

Da smo meli v šoli v eni učilnici kup kletk z morskimi prašički, tko ful lepo urejeno, zraven je bil tudi moj morski pujsek Keks. Mi smo te morske prašičke nekaj učili in valda je bil Keks najboljši, je znal gladko slovensko in jst sm ga učila še angleško, in potem sm ga peljala na sprehod na tržnico in sva se celo pot pogovarjala po angleško. happy.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#838 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 11 June 2007 - 08:14 PM

Da je dala Dilema na forum svoje nage fotke!! laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#839 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 17 June 2007 - 07:15 PM

dragica laugh.gif

js sm pa sanjala mal drugacno verzijo Losta. ni to zame, prevec adrenalina ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#840 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 19 June 2007 - 09:45 PM

Jst sm pa zjutraj, medtem ko sm zaspavala na kolesarjenje s fantom, sanjala, da sm zaspala na kolesarjenje s fantom biggrin.gif In da sm bla nekje v Kopru in sm mela oblečene samo gate in modrc in sm mogla prit hitro domov, kr sm si mogla dat še leče noter. Potem sm prišla do našega bivšega stanovanja in noter so bli kr eni čudni ljudje, in mene je naenkrat prešinlo - mi smo se vendar preselili v glasbeno! (v resnici se nismo, itak biggrin.gif) In potem sm hitro tekla do glasbene in nisem vedla, po katerih stopnicah morem it, da pridem do moje sobe, sploh je nisem mogla najt! Sledi majhen preskok, ko sm bla zrihtana in na kolesu, in s fantom sva se kao mela za dobit na enem polju, in ko sm prišla tja sploh ni blo fanta ampak samo en čuden tip s kombijem ki mi je neki govoril da ja, da to bo stalo in da najboljše da kr gremo blink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users