QUOTE(Rory @ 13. 5. 2007 - 12:20)

SPET se mi je sanjalo o bivšemu

. Resno se mi bo zmešal, če ga še enkrat sanjam. Tako faking lepe sanje. In tisti občutek bližine, ko sem se zbudila. In zdaj ga še bolj pogrešam in si ga želim nazaj. Faking sanje. Ko bi se usaj uresničile. Pogrešam ga

zivi dokaz, da prevec na forumu visim in opozorilo, da ni fajn podnev spat hodit:
bla sm v soli (v bistvu so ble mize, k sp drugac v jedilnici, zunaj pred solo) in smo se pogovarjale z enimi iz paralelke, nakar pride uciteljica telovadbe iz oš s fotoaparatom pa še par zdejšnjih sošolcev, kao, da gremo fotkat nekej (kot tečaj). pol je blo pa use skupej pomešan u bistvu, sam kratki odlomki, dost zmeden.
kao da sm bla pod šankom v eni gostilni (ker sm bla tko tud na eni fotki ... no, tle bom spustila par detajlev, ker se drugac *res* defektno slisi

), u glavnem pol nej bi sla mami od bivsega voscit za rojstni dan pa to, ampak se mi je use vrtel, sm se mogla prjet, da nism padla

in pol mi je njegova mami rekla, kok da me pogresajo ipd. pol se je bivsi zravn narisal (+par sosolk+en prjatu), sm jih seznanila in pol je reku 'aha, sej se mi je kr zdel, da je to 'sej veš' (živi spomini iz najine 'veze' al karkoli sva že mela). tok se mi je zagabl use skupej u tistem trenutku, itak se je obnašal k idiot pa grdo gledal na vse strani, halo

vem, da sm prov pomisla, da se ni tud za mal spremenu in kk hudica sm to js tok cajta prenasala
tk da niti nism mogla bit jezna, k me je sestra s hrupno musko zbudila