Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu
Posted 22 September 2020 - 07:57 PM

Posted 22 September 2020 - 07:59 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 September 2020 - 08:05 PM
Posted 22 September 2020 - 08:53 PM
Pismo da ne vem ce Bine ve kaj je likalnik. Jutri ga bom vprasala

Nisem prepricana, ce me je kdaj videl likati.
Planet, I am full of surprises

Posted 22 September 2020 - 09:02 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 September 2020 - 09:11 PM
No, M. je imel kar eno obdobje, ko mu je bil likalnik privlačen, je vneto likal (saj res, robčke tudi likamo pri nas : )). Sem se trudila, da me je kot manjši vsaj kdaj videl.
Posted 23 September 2020 - 06:15 AM
Ko je bil moj bratranec star 3 leta je moja teta potrebovala likalnik (ga ni imela) in sem ji ga posodila. Poba zadevo gleda, opazuje....potem pa izjavi "mami, kaj pa je to?"
Posted 23 September 2020 - 07:08 AM
Pa dobro, do treh let mogoče likaš, ko ni otroka, spi ali kaj drugega, ker je nevarno. vsaj pri nas.
Posted 24 September 2020 - 01:39 PM
Pa dobro, do treh let mogoče likaš, ko ni otroka, spi ali kaj drugega, ker je nevarno.
vsaj pri nas.
enako.
Pa prej, ko sem bila v LJ, sem sama tako zlagala mokro perilo, da skoraj ni bilo potrebe likat.
Ko sem se preselila v Kamnik (in mi je mami včasih kaj oprala, da mi "pomaga"; ven je pa prišlo, kot bi kravi iz riti potegnil), me T en dan gleda in izjavi s tistim začudeno/šokiranim glasom: "Mami, a ti likaš. Nisem vedela, da sploh znaš????" ... stara cca 9 let
Je pa res, da sta pri cca 7 letih, ko sta sedela zadaj in sem se jaz vsedla na voznikov sedež, zaskrbljeno vprašala : mami a si ti sigurna, da znaš vozit!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 September 2020 - 01:48 PM
Posted 24 September 2020 - 03:48 PM

Posted 24 September 2020 - 08:15 PM

Posted 26 November 2020 - 03:44 PM
Na dan sem potegnila oddejo, ampak ima malo vonj po zatohlem. Kako bi se lahko tega rešila? Obesila sem jo ven, če se bo zluftala pa zaenkrat ni opaznega efekta. Pranje ni opcija.
[Napoleon]
Posted 26 November 2020 - 03:58 PM
Oddeja
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 November 2020 - 04:56 PM
Posted 26 November 2020 - 05:10 PM

Posted 02 January 2021 - 08:15 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 January 2021 - 09:05 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2021 - 03:34 PM
Ampak ta, ki ste ga opevale, je pa Dexal Sgrassatore bela embalaža, ki je Eurospinova linija samo?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 January 2021 - 04:09 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users