Mozolji
Posted 07 January 2008 - 09:17 PM
[Napoleon]
Posted 07 January 2008 - 10:07 PM

Jst mam pa zdej ful lepo kožo, razn prejšnji teden sem mi je na nosu mal luščit začela, drugač je pa kr lepa pa tok mehka, se ful faj mpočutm k folk reče kok mam lepo kožo.

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 08 January 2008 - 07:39 AM
Ali obstaja kaka krema, ki bi jo namazala na podkožni mozolj (že nastali, ali pa šele kaže znake, da bo iz tega nastal podkožni) in bi čez noč izginil ?
Vrjetno ne, ampak vseeno...

Kupi Balea korektor je ful dober in ful poceni !!!
Posted 09 January 2008 - 07:37 PM
Kupi Balea korektor je ful dober in ful poceni !!!
Imas kaksno sliko od tega korektorja slucajno?

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 09 January 2008 - 08:02 PM
Imas kaksno sliko od tega korektorja slucajno?

Evo tule si lahk mal prebereš, men je bil ok, čeprav mam mešano kožo.
http://www2.lepa-si....h...ic=3482&hl=
Posted 09 January 2008 - 08:15 PM

ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 09 January 2008 - 10:08 PM
To je usaj za ene 3x, a ni? Pomoje sploh ni dobr, da greš tok pogosto, ali pač?

Jst mam pa zdej ful lepo kožo, razn prejšnji teden sem mi je na nosu mal luščit začela, drugač je pa kr lepa pa tok mehka, se ful faj mpočutm k folk reče kok mam lepo kožo.

In kaj je skrivnost tvojega uspeha?

[Napoleon]
Posted 12 January 2008 - 02:40 PM
Imam probleme z mozolji že od 14 leta naprej

Od takrat sem poštimal prehrano in sicer prenehal z pico, hamburgerji (tu pa tam še si privoščim kakšnega), ne jem več čokolade(bljek). Mogoče zanemarjam malo zelenjavo ampak mislim da to ne more biti nek problem za moje mozolje.
Opazil sem da dobim po pijačah z kofeinom ogromno mozoljev(sploh po Coca-coli) in jih tudi več ne pijem. Kave sploh ne pijem alkohol pa občasno. Po pivu je koža še lepa po kakšnih redbull vodkah pa je obup

Zdaj ali je kriva moja koža ali so to hormoni?
Uporabljam kremo od Neutrogene (visibly clear gentle exfoliating wash) in sicer je za normalno kožo (to najbrž ni za mene). Po tem ko jo uporabim mam sicer kožo gladko in mehko ampak drugi dan dobim mozolje. Sestavine so: Aqa, propylene Glycol, Sodium Laureth sulfate, Cocamidopyl Betaine, Polyethilene, Disodium Lauroamphodiacente, PEG-120, Methyl Glucose Dialeante, Sodium Carbomer, Sodium Chloride, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Salicylic Acid, Hamamelis Virginiana, Alcohol Denat, Latic Acid, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Dodium Benzonate, Parfum, Cl 42090
Je to primerno za mene in kdaj naj to uporabljam?
Zanima me še katere druge izdelke mi priporočate. Sem videl da ste z tem nekatere zelo zadovoljne Neutrgena. Zasledil sem še Avene Clenance K(se da to dobiti v DM?),Differin in Skinoren(ta dva sta nabrž na recept). Prosim da mi svetujete katro kremo(al karkoli pač že) uporabljati in če se le da se naj dobi v DM-u. Če pa to ne bo pomagalo pa bo dermatolog najbrž zadnja rešitev.
Hvala vsem ki boste pomagale saj mi ta problem že pošteno nažira samozavest, samopodobo,... (mogče veste kako je to).
HVALA!!
Posted 12 January 2008 - 03:52 PM
Za sproti pa Avene Cleanance K (v lekarni). Uporabljaj samo zvečer. Čez dan nekaj lahkega z UV zaščito (spet Avene kreme, povprašaj v lekarni).
Za umivanje uporabljaj bolj nežna čistila. Tista Neutrogena sicer vsebuje salicilno, ampak je agresivna. Uporabi Schellerjeve gele za umivanje, morda kaj naravnega (Lavera, Logona, Sante).
Kaj več pa že ne.
Posted 12 January 2008 - 04:36 PM
Opazil sem da dobim po pijačah z kofeinom ogromno mozoljev(sploh po Coca-coli) in jih tudi več ne pijem. Kave sploh ne pijem alkohol pa občasno. Po pivu je koža še lepa po kakšnih redbull vodkah pa je obup

Zdajle sem pa ugotovila, resno .. Zaradi alkota se mi delajo te mini mozolji. Med pocitnicami ga do novega leta nisem pila in sem imela perfect skin, potem sem sla pa na vikend s sosolci in sem jih dobila (ker sem bila skos nazgana, jasno). Ampak ne od pira, temvec od vodke, tequil, jacka ipd. Pa tudi kava je pomojem razlog.
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 14 January 2008 - 10:27 PM

Posted 15 January 2008 - 06:22 PM

[Napoleon]
Posted 15 January 2008 - 06:47 PM
hecno, js mam po pijanskih vikendih najlepšo kožo

Ja no vids, pol pa ni alkohol problem pri meni .. Kaj pa pijete, pir, al se kaj drugega?

ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 16 January 2008 - 04:40 PM
izključno viski ali rum

Haha, Jack ga rula.

ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 16 January 2008 - 08:55 PM
Pa dovolj OT drgač nas bodo linčali.

[Napoleon]
Posted 21 January 2008 - 05:13 PM
Zelo bi se priporočila če ima doma katera differin gel pa ga ne uporablja. Zelo mi pomaga ampak se ga ne da več dobiti,pa še h koncu mi gre. Tako da če ima ker nej mi piše na ZS.
Hvala
Posted 22 January 2008 - 07:06 PM

Posted 23 January 2008 - 08:10 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users