Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#821 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23497 posts

Posted 15 April 2020 - 10:26 AM

Uf, frizerji pa bodo imeli gužvo, ko bodo spet odprli. :D Na srečo sem šla februarja k frizerki, sicer bi bila tudi pri meni že malo kriza. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#822 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26074 posts

Posted 15 April 2020 - 10:31 AM

Moj je že cel gozdni Joža : D
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#823 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17267 posts

Posted 15 April 2020 - 08:29 PM

Pri nas gres v lekarno tako da stojis pred lekarno. Placas s kartico tako, da ona vzame kartico in ti ji poves svoj pin...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#824 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 15 April 2020 - 11:19 PM

A ni ravno Plestenjak kazal korona frizuro, da se je z mašincko pobril, ker ne more do frizerja?

A res? : )) Ne sledim, mislila sem na barvanje las. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#825 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 16 April 2020 - 06:18 AM

Aha ... narobe razumela 😊

Ja, moski so med korono postali samo se bolj sarmantni 🙁
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#826 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32741 posts

Posted 16 April 2020 - 06:20 AM

Meeeh, moj je grozen s to čupo. Soseda je pobril njegov brat in tip je zdej neprepoznaven, waaaaa. Prej je imel vedno mal daljše, močne temne lase, brado, zdej je pa čist na kratko postrižen in ga zadnjič skozi okno dejansko nisem prepoznala, haha, sm si prav rekla, spet majo enga na obisku (stalno imajo random folk na dvorišču)
  • 0

#827 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 16 April 2020 - 06:54 AM

Pri nas gres v lekarno tako da stojis pred lekarno. Placas s kartico tako, da ona vzame kartico in ti ji poves svoj pin...

?? a so (in sori, ste) zmešani? Bi to naredila tudi sicer? Kar nekomu povedala svoj pin?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#828 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17146 posts

Posted 16 April 2020 - 07:04 AM

Meni je to tudi čisto mimo. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#829 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32741 posts

Posted 16 April 2020 - 07:09 AM

Svasta res. Ne vem, kako je pri nas, v lekarni nisem bila že dolgo. Vidim pa včasih vrsto ven pred vhodom
  • 0

#830 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 April 2020 - 07:24 AM

Jaz sem tudi kar pobuljila, wtf? :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#831 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17567 posts

Posted 16 April 2020 - 07:32 AM

Ta je pa res huda. Ceprav penzionisti to stalno delajo. Listek ima v denarnici in ga da prodajalcu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#832 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 16 April 2020 - 10:05 AM

zakaj pa ne bi sam odtipkal pina? Sploh ne razumem. Saj v trgovini tudi tako kupis, da vtipkas. Pač imaš gor rokavice (če so zdaj sploh še potrebne)

Ta je pa kar na mestu

93389305_126438678990017_575052558799103

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#833 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 16 April 2020 - 10:23 AM

Vceraj sem dobila pri gin.najbolj shitty masko kar sem jih v zivljenju videla na lastne oci, in vprasam sestro, ce so vsaj njih s kaksnimi kvalitetnijsimi zalozili, na kar je cisto ven padla, da so imeli sestanek pri njih v sejni sobi, kjer so upostevali razdalijo 1.5m in so si vsi maske nataknili za tiste pol ure, one pa nosijo ves dan isto in prejsnja posilja je vsebovala azbest, da so se po dveh dneh nosenja ze vse dusile od kaslja :/ pa v Tolminu je 30ml razkuzila 5€, to je za 6x razkuzit roke :o nam gre zdaj komaj stara zaloga nekje proti polovici...
  • 0

#834 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 16 April 2020 - 10:42 AM

Ora, sej nimam besed.

Pa a ste videle kakšne maske so kupili???? Dve gumici pa papirnata brisača!!!! Jaz sploh ne morem dojet, norca se delajo iz nas!!!! Jaz res ne vem, a bomo Slovenci res požrli vse kar nam servirajo????

Pa tele fotke od Kami, za bruhat, res.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#835 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 16 April 2020 - 10:58 AM

Spet so cisto nejasno odprli te meje med obcinami! Lahko torej gres, moras pa napisat na papir namen obiska in tam ne smes po opravkih? :D saj so komicni ze no!:)
  • 0

#836 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17567 posts

Posted 16 April 2020 - 11:19 AM

Samo ce imas premicnino ali nepremicnino, ce prav razumem.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#837 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 16 April 2020 - 12:05 PM

^^
Tudi jaz tako razumem. Lahko greš z namenom vzdrževanja imetja, ne pa po nakupih ipd..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#838 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17267 posts

Posted 16 April 2020 - 12:29 PM

Ja jaz sem mislila tam v lekarni da se mi bo zacelo iz uses kaditi. Ne more men ona pos-a prinest, ker ga nima premicnega ocitno za razdaljo 5 m, kolikor je okebce kjer narocas oddaljeno od pulta kjer smo kupovali pred korono.
Folku se pocasi mesa in ce ne bodo pocasi nekih zravih pametnih ukrepov uvedli in skenslali vse tole pocasi bo sel narod v zrak.

Meni se iskreno ze mesa doma. Pa tamaladva non stop, sluzbe ne izklopim niti za sekundo. Zjutri mejli, popoldne vikendi delovni, moj je zivcen zarad svojga sihta....spipal se mi bo pocas. Prvo sekundo k dobim sanso za it nazaj fizicno v sluzbo - grem.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#839 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23497 posts

Posted 16 April 2020 - 12:34 PM

Kolikor sem prebrala, je tako, ja, če imaš v drugi občini njivo, sadovnjak ipd, lahko greš, ne pa po nakupih ali kaj takega.

Dovoljeni bodo tenis, golf in balinanje. Kje so balinanje našli. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#840 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17567 posts

Posted 16 April 2020 - 12:54 PM

Daj nehaj, Fiona :o Pri nas v vseh lekarnah normalno stopis do okenca (res da v malo gre samo en notri), tam je zdaj pac neko steklo/plastika, pos je na zunanji strani na pultu in vtipkas. Se do mene je prisla in me vprasala, ce mi pomaga in sva skupaj nabrali robo. Pri nas res ni vec videti kaksne panike. Jaz Ivani dovolim, da vzame prigrizke od otrok na ulici ali brikete od random ljudi, da nahrani njihovega psa. Mogoce smo neumni. Najbrz res.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users