QUOTE(Kami @ 29. 3. 2010 - 8:37)

Ozvočenje SUPER! Aki še vedno zakon ... obožujem njegovo komuniciranje s publiko.
Kot je že Kinky omenila, peli so same uspešnice, večinoma starejšega datuma. Par komadov sem poznala bolj tako-tako, ostale se drla ko zmešana.
Ne vem zakaj, ampak najbolj všeč mi je bila Stranica dnevnika (drugače mi je veliko komadov boljših).
Same here. Joooj, kožo sem imela najezeno 3/4 casa.

Kami, sem gledala, ce bi kje prepoznala tvojo barvo cupe. : D Ene dve, ki bi ti lahko pripadali, sem opazila tik pod odrom. : )
QUOTE(Kinky @ 29. 3. 2010 - 9:31)

Vceraj sem razmisljala, kaj je tisto, kar pripravi ljudi do tega, da se sprostijo in pokazejo custva, sodelujejo z bendom. Verjetno mesanica vsega - benda, pesmi, razpolozenja, .... Aki daje mnogo, ja ... S tega stalisca moj najboljsi koncert dosedaj. Really

Se nekaj v zvezi s tribuno: vedno sem v drugi, tretji vrsti od ograje in blizu stopnic, folk, vkljucno z mano, vstane in gre na stopnice, do ograje, plese, se objema, skace itd.. Stopnice so bile dosedaj se povsod polne ljudi (stojecih in sedecih), ob ograji tudi vedno guzva. Si ne predstavljam, da bi se kdo usajal, da ne smemo stati. Brezpredmetno usajanje. : D
Rape of the mind is a social disorder...