Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#821 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 27 March 2010 - 10:03 PM

QUOTE(Dragica @ 27. 3. 2010 - 21:38) View Post

Pa na Billyju ja ne morš sedet no. Jst bom parter.

Kdo je rekel kaj o sedenju? : D

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 3. 2010 - 21:43) View Post

Starša sta povedala, da je bilo na Parnem Valjaku super. Igrali so cca. 3 ure.

Joj meni ze trga, prej sem poslusala Molitvo in mi je slo na jok, jutri bo hudo. : D

QUOTE(Jinadaze @ 27. 3. 2010 - 21:47) View Post

in NE, nisem sedela. laugh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 3. 2010 - 21:47) View Post

Ja, saj.

Jup jup. ;)

QUOTE(Jinadaze @ 27. 3. 2010 - 21:57) View Post

Aja, jutri je karta fckng 39€. o.O

Jina, u be there? Najbrz ne a ne? : (
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#822 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 27 March 2010 - 10:05 PM

NE, ne grem, nehaj. cry.gif

Pri nas so itak vsi koncerti predragi, glede na to, kje so.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#823 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 27 March 2010 - 10:11 PM

cry.gif
  • 0

#824 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 March 2010 - 12:15 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 3. 2010 - 21:43) View Post

Starša sta povedala, da je bilo na Parnem Valjaku super. Igrali so cca. 3 ure.[/font]

w00t2.gif

Isto kot v Ajdovščini; res so neverjetni, danes je baje razprodano v LJ, to bo taaaaak žur, da ga LJ še ni pomnila. smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#825 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 28 March 2010 - 12:18 PM

Razen takrat, ko je bil Bush na obisku. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#826 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 28 March 2010 - 12:21 PM

Sam a ni na tribuni tak, da če stojiš, pol se pa za tabo kdo buni, da ne vidi?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#827 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 March 2010 - 12:24 PM

laugh.gif Bush.

Tribuna ni fajn, razen če je full velika dvorana, kot je Arena npr. v ZG. Tam pa je bilo preveč folka, in jaz sem imela karto za parter, pa nisem na koncu nič kaj preveč videla, tako da mi je bilo malo žal, da nisem vzela tribune.

Za Billy-ja je pa jaz ne bi jemala, žura se na parterju - zdaj, ko se še lahko. cool.gif

In ja Dragica - res je tako.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#828 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 28 March 2010 - 12:28 PM

No, mi je mojstrica za koncerte pritrdila. Jst definitivno parter, ker to bo tak power, da adijo. Itak bo moja gorila zraven. laugh.gif Sem bla na Bryajnu Adamsu tut parter in je blo noro.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#829 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 28 March 2010 - 12:28 PM

QUOTE(Dragica @ 28. 3. 2010 - 11:21) View Post

ph34r.gif

• 0

― V. Van Gogh

#830 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 March 2010 - 03:35 PM

Aha, na tem koncertu pričakujem ogromno dedkov in babic po tribunah, ki se bodo
bunili, da ne sedim. ˘-˘ Na DT sem bila isto na tribuni in je bil celi žur + NOBEN ni sedel.
Ampak ok, kdor je prepričan, da so tribune za to, da so vsi trdno in mirno prikovani na njih, pa naj bo, a ne. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#831 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 28 March 2010 - 06:51 PM

MAh jaz, če bom še šla kdaj na kak koncer obvezno tribuna, ker mi takoj zraka zmanjka, če se okoli mene gužva toliko ljudi, sploh ker sem med manjšimi. Pa ljudje se tak radi tišijo, da sem na koncu jedla lase od tistega spredaj. Na Beyonce v ZG me je rešlo edino to, da sem bila ob ograji, kjer je od nekod neka ventilacija pihala, drugače bi končala kot mnogi takrat, ko so jih ven nosli, ker so skupaj padli.
  • 0

#832 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 28 March 2010 - 11:33 PM

QUOTE(Kinky @ 28. 3. 2010 - 13:15) View Post

w00t2.gif
Isto kot v Ajdovščini; res so neverjetni, danes je baje razprodano v LJ, to bo taaaaak žur, da ga LJ še ni pomnila. smile.gif

yes.gif yahoo.gif w00t2.gif

QUOTE(Dragica @ 28. 3. 2010 - 13:21) View Post

Pa ravno prihajam s tribune, kjer sem ves cas stala, skakala, razsajala, plesala, vrat boli, roke bolijo, noge bolijo, koleno sem si obutala lol, but I'm thrilled w00t2.gif. Vedno to pocnem na tribuni, se nikoli ni nihce tezil. ;) Tudi okoli mene to vedno vecina pocne na tribuni. : D V Splitu na Maidinih, v Bg na Maidnih, v Milanu na U2, enako kanim poceti na Metallici v Budimpesti. Se razume. cool.gif

Edit: se za lahko noc ;)

[attachmentid=6580]

Attached Files

• 0

#833 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 29 March 2010 - 07:37 AM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 3. 2010 - 0:33) View Post

yes.gif yahoo.gif w00t2.gif
Pa ravno prihajam s tribune, kjer sem ves cas stala, skakala, razsajala, plesala, vrat boli, roke bolijo, noge bolijo, koleno sem si obutala lol, but I'm thrilled w00t2.gif. Vedno to pocnem na tribuni, se nikoli ni nihce tezil. ;)

NO-RO DOBER KONCERT!
s kolegico bile (seveda) pod odrom, skoraj čisto pri ograji.

Ozvočenje SUPER! Aki še vedno zakon ... obožujem njegovo komuniciranje s publiko.
Kot je že Kinky omenila, peli so same uspešnice, večinoma starejšega datuma. Par komadov sem poznala bolj tako-tako, ostale se drla ko zmešana.
Ne vem zakaj, ampak najbolj všeč mi je bila Stranica dnevnika (drugače mi je veliko komadov boljših).

Ljudje začuda so bili zelo dobro razpoloženi (nobenega gužvanja, prerivanja, komolčkanja in podobnih zadev). Pa videlo se je, da ni bilo pretirane gužve na parterju - imela sem precej prostora, čeprav sem bila zelo spredaj (se je že zgodilo, da se tudi premaknit nisem mogla).

Skratka koncert, ki se ga bom za vedno zapomnila!!!

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#834 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 March 2010 - 08:31 AM

QUOTE(Chandra @ 22. 3. 2010 - 2:51) View Post

Gre kdo na Katatonio in Swallow the Sun v soboto, 27.3. na Metelkovo? Tuhtam da bi šla...

cool.gif Jaz sem se v soboto z njihovim roadyjem pogovarjala 2 uri. laugh.gif

Nazaj na Parni valjak. Meni je bilo to do zdaj koncert leta 2010, pa sem vmes videla tudi Depeche Mode, a nič ne de. Pač velik band in več folka, ampak še zdaleč ne tako topel, doživet koncert kot so ga zmožni pripraviti Parni Valjak. Vedno ko greš njih gledat, veš kaj lahko pričakuješ: v nulo dodelan nastop, veliko uspešnic, vse na nivoju; in pa en kolaž emocij, spominov, nostalgije. cry.gif

Vsaj zame je ta glasba brezčasna, enako mi je relevantna zdaj, mi je bila pred 15 leti, in zagotovo mi bo še 15 lrt. Ko so zaigrali Dođi, sem se spomnila, kako smo včasih omedlevali na ta komad, sedaj pa ga spet poje cela dvorana. Res to je pa ena tistih priceless izkušenj.

Še Kami zate, Stranica dnevnika, kratek posnete, sem bila pa v prvi vrsti. smile.gif

KLIK
  • 0

#835 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 29 March 2010 - 05:50 PM

QUOTE(Kami @ 29. 3. 2010 - 8:37) View Post

Ozvočenje SUPER! Aki še vedno zakon ... obožujem njegovo komuniciranje s publiko.
Kot je že Kinky omenila, peli so same uspešnice, večinoma starejšega datuma. Par komadov sem poznala bolj tako-tako, ostale se drla ko zmešana.
Ne vem zakaj, ampak najbolj všeč mi je bila Stranica dnevnika (drugače mi je veliko komadov boljših).

Same here. Joooj, kožo sem imela najezeno 3/4 casa. worship.gif

Kami, sem gledala, ce bi kje prepoznala tvojo barvo cupe. : D Ene dve, ki bi ti lahko pripadali, sem opazila tik pod odrom. : )

QUOTE(Kinky @ 29. 3. 2010 - 9:31) View Post

cry.gif

Vceraj sem razmisljala, kaj je tisto, kar pripravi ljudi do tega, da se sprostijo in pokazejo custva, sodelujejo z bendom. Verjetno mesanica vsega - benda, pesmi, razpolozenja, .... Aki daje mnogo, ja ... S tega stalisca moj najboljsi koncert dosedaj. Really w00t2.gif cry.gif yahoo.gif

Se nekaj v zvezi s tribuno: vedno sem v drugi, tretji vrsti od ograje in blizu stopnic, folk, vkljucno z mano, vstane in gre na stopnice, do ograje, plese, se objema, skace itd.. Stopnice so bile dosedaj se povsod polne ljudi (stojecih in sedecih), ob ograji tudi vedno guzva. Si ne predstavljam, da bi se kdo usajal, da ne smemo stati. Brezpredmetno usajanje. : D
  • 0

#836 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 March 2010 - 05:55 PM

V Ajdovščini je bila samo ena tribuna, in na njej je bil folk, za katere se je zdelo, da so na sedmini. ohmy.gif

Resnično, naveličane face, da vam ne znam opisat. Ta trupla so se razživela šele ob komadu Prokleta nedelja, oz. ob prvem bisu. huh.gif

Protiutež smo bili jaz in moja družba, znali večino besedil od začetka do konca, ne samo refrene, in smo se drli in držali žur pokonci (na tem delu dvorane). Na koncu sem bila mokra, dehidrirana, skoraj brez glasu . . . kar je pomenilo, da je koncert iz mene iztisnil vse in še več. smile.gif thumbup.gif

Pač, sem mnenja, da se na takih koncertih žura, in Parni imajo res veliko takšnih komadov, Gibonni pač ne, ampak vseeno . . . . če se hoče, se lahko zažura. wink.gif
  • 0

#837 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 29 March 2010 - 06:17 PM

Ves kaj je tudi mogoce - morda je za mojim hrbtom sedmina, se nikoli ne oziram nazaj LOL, pred sabo imam pa tako ali tako samo ograjo in folk ob ograji, ki plese (ce je prosta izbira sedezev pridem vedno vsaj eno uro pred koncertom, da si lahko v miru izberem lokacijo ;)).
Se pa ne pustim motiti, se vzivim v dogajanje na odru in razsajam svoje razsajanje. : D Toliko prostora si vzamem, da po nikomer ne hodim, da nikogar ne butam, polivam ali kaj podobnega in potem imam svoj privatan bal. laugh.gif

Vceraj so zaceli z Zagreb ima isti pozivni, sem zacela skakat in se dret in se nisem vec usedla. : D Ponavadi je tako, razen, ce me kaksen alkohol zdela, ceprav pazim, da se to ne zgodi, ker mi je skoda koncerta.

Se strinjam, na taksnih koncertih se zura, tudi, ce bi hotela, ne bi mogla sedeti kot truplo, prevec vsega se nabere v meni.

Vse je v glavi. ;)
  • 0

#838 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 March 2010 - 07:58 PM

Onyx bosta v Kino Šiški!!!! aaaaaaaaaaaaaa, ne morm vrjeeet!!!zakon!

Drgač grem pa aprila še na Junior Kelly&Warrior King tut v Kino Šiško.

Aja, a kera ve a bo res Metallica v slo letos?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#839 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 05 April 2010 - 08:02 PM

Se malo Parnega Valj(a)ka ;), zvezdnato nebo v Tivoliju, kolegica fotkala. ;)

IPB Image
  • 0

#840 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2010 - 12:05 AM

Ka zaj, Jinababe! Ideš z nama na Prodigyje ali ne? biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users