Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#821 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 February 2008 - 08:20 PM

Aha hvala.smile.gif
No js bom tko al tko si verjetno nabavla neki s SPFjem. Sploh ker bo zdej kmali pomlad, pol poleti pa sploh sem stalno namazana z zelo visokim faktorjem. Takrat pride v igro kak SPF50. Zdej pa si bom verjetno nabavla kar od AO Blue Green Algae s SPF15.
  • 0

#822 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 19 February 2008 - 07:33 PM

Jaz sem pa danes Skinoren dobila ... že komaj čakam, da ga uporabim thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#823 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 19 February 2008 - 07:44 PM

Jaz ga imam že 5 dni tongue.gif Peklo me je malo samo prve tri dni zdaj pa ne več. Pa noben nov mozolj se mi ni naredil cool.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#824 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 February 2008 - 09:02 PM

Jst sem Skinoren začela uporabljati prejšnji teden, čez vikend si ga nisem mazala (sploh ne vem zakaj, al se mi ni dalo, al se pozabila O.o). Čez vikend sem imela nek grozen izbruh mozoljev, prav obupno je bilo za pogledat. Od včeraj ga ponovno uporabljam in ne vem, koža se je malenkost malenkost umirila, od mozoljev je zdej ostala v bistvu samo rdečica (ki pa je enako grozna kot mozolji sami ohmy.gif saks). Aja zakaj sploh to pišem. hmm.gif

Aja ne hotela sem vprašat grlede tistega zelenega Garnierovega tonika. A si obraz najprej umijem s čistilnim gelom (jst uporabljam tole (večinoma ta drugi gel, po taprvem mi koža vedno ponori), da pa se mi koža ne bi preveč izsušila, uporabim včasih Bubchen malinino penico, ampak se mi zdi, da je ta penica veliko prenežna in potem sploh nimam občutka, da mi je kožo res spucala. Kater gel mi priporočate?), potem nanesem tonik, čez to pa Skinoren? laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#825 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 February 2008 - 09:13 PM

Coco, če boš uporabljala Skinoren, ti predlagam, da ga RES uporabljaš redno, če ne je brezveze, ker ne bo niti pol tok dober efekt. Ne spuščaj vmes dni (ali vikendov), ampak pač redno in dosledno. Za umivat, če hočeš nekaj res nežnega, vzemi od Schellerja mineralni gel. Potem, ko naneseš tonik, počakaj 5-10 minut in šele potem nanesi Skinoren. Ne nanašaj ga predebelo, pa tudi čisto na tanko ne - pač tak normalno. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#826 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 February 2008 - 09:21 PM

Doma imam tisti Šelerjev, ki je bil tule fuuuul pohvaljen (meta, melisa, nekaj takega?), pa mi ni nek uaaau, pravzaprav sem precej razočarana nad njim. Slabo se speni, pa sploh nimam občutka, da bi mi kaj očistil kožo, po njem so se mi delali taki majhni mozoljčki (tisti, ki nastanejo zaradi nečistoče). ermm.gif

Ja, sej bom Skinoren uporabljala res redno, redno, redno, bom pridna in dosledna! oops.gif
Za koliko časa je tebi zadostovala ena tubica?
  • 0
Pablo Picasso

#827 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 February 2008 - 09:32 PM

Za dokaj dolgo, tko ene dva meseca minimalno, pa mislim da še za dlje. Nimam občutka zdle ...
Aja, kar se tiče gela za umivanje, kaj pa kakšnega od Garnier? Hmm, pa meni ima v bistvu Balea enega zelo finega, v roza pakungi na pumpico, se mi zdi dost nežen, ampak res temeljito očisti, pa še poceni je. Jaz sem ga že večkrat kupila in mi je res fajn.

Sej če ti bo zmanjkalo Skinorena, se lahko na mene spet obrneš, ni panike. =)

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#828 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 19 February 2008 - 09:38 PM

Poskusit ni greh, bom prečekirala. smile.gif

Reeeees? O kaka pridna dušica si! ohmy.gif
Meni moja zdravnica noče napisat recepta (enkrat sem ga uspela nekako izsilit, še sama se čudim kako mi je sploh uspelo), ker je moja koža čisto normalna za pubertetniška leta, ko koža podivja. Um, honey, a ti posodim še kaka očala? OK, sej nimam 25 mozoljev na kvadratnem centimetru, ampak jih včasih izbruhne kar precej, te izbruhe pa je treba predhodno preprečit ane. Ampak ona tega ne razume, ker ji je itak čisto vsaka stvar na tem planetu normalna.

• 0
Pablo Picasso

#829 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 19 February 2008 - 10:52 PM

To imaš pa bedno zdravnico ! ohmy.gif
Jaz sem ji danes po 3 stvareh na recept rekla še za skinoren, pa mi je najprej tako čisto malo rekla, ja kje imaš pa kaj, pa sem ji ene par mozoljčkov pokazala tko na hitro, da sem šibila s prstom po obrazu, samo mi je med tem časom itak že recept pisala laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#830 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 February 2008 - 05:56 PM

Mene zanima, če je boljši Differin gel ali krema in kakšne so razlike?
  • 0
Viens, reste ici!

#831 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 27 February 2008 - 07:26 PM

Mislim, da je krema bolj mastna in primernejša za suho kožo. Gel pa je lažji in oil-free. Učinkujeta pa isto.
Je pa postopek kako priti do njega veliko bolj zakompliciran. Rabiš bel slo. recept + tujo lekarno + še nekaj moraš doplačati.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#832 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 February 2008 - 09:23 PM

Ne upam tvegat. Bom vzela gel. Če ga ne dobim pa si bom umrla pomojem.

Ne upam tvegat. Bom vzela gel. Če ga ne dobim pa si bom umrla pomojem.
  • 0
Viens, reste ici!

#833 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 March 2008 - 10:24 PM

V tistem času ko uporabljam Skinoren je ok če si kdaj pa kdaj naredim piling?
  • 0

#834 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 03 March 2008 - 08:21 AM

Vredu je sam, ne delaj si pilinga prepogosto, da ne razdražiš kože.
  • 0

#835 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 March 2008 - 01:30 PM

A se res Klimicina ne dobi več?
  • 0

#836 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 March 2008 - 01:59 PM

Res. Ko sem ga šla za mojga brata iskat v lekarno (v NM) sm zadnjo flaško vzela. Sploh ni več registiran v Slo.
  • 0

#837 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 March 2008 - 02:00 PM

Mislim, da ne, ker že takrat, ko sem šla jst zdravniku, ga niso meli več, to je pa že dobr mesec nazaj, če ne več.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#838 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 March 2008 - 06:27 PM

aa, pa Klimicin mi edino pomaga. Zakaj so ga pa ukinli? Kaj zdaj predpišejo namesto Klimicina?
  • 0

#839 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 09 March 2008 - 11:18 AM

Ha, kaj pa sploh ostane?
Nisem vedela, da so tega tudi ukinili... Itak pa meni ne Skinoren ne Klimicin gel nista nevemkako pomagala.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#840 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 March 2008 - 03:02 PM

Men je neki rekla v lekarni, da ma notr eno tako sestavino, ki ni na seznamu in so ga dal iz prodaje.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users