edit: ftse, si pogledla do konca breaking bad?
Nanizanke, nadaljevanke
Posted 05 January 2011 - 07:56 PM
edit: ftse, si pogledla do konca breaking bad?
Posted 05 January 2011 - 07:59 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 January 2011 - 08:00 PM
Te opozarjam, na ni napeta in da je taka bolj posebna tematika. XD
To ni bila pri meni nikoli ovira.
Tvoj citiran komentar me asociira na In treatment. To serijo bi opisala s podobnimi besedami. Glede na oceno na IMDB, ki je precej nad povprečjem, sklepam, da bom zadovoljna
Posted 13 January 2011 - 07:06 PM
Svečano naznanjam da je za mano prva sezona Big love in da sem naravnost navdušena.
Nicky mi je zelo všeč.
Sploh ko ima spuščene lase.
Rawr.
Najbrž vidim podobnosti s samo seboj, nekako podobno "hladen" (KAO!) značaj.
Posted 13 January 2011 - 07:07 PM
Posted 24 January 2011 - 06:34 PM
[Napoleon]
Posted 25 January 2011 - 10:58 AM
Nekaksen Grays Anatomy meets Lost. Mislim... zgleda kr zanimivo, ampak snemajo na Oahu na Havajih, tam kjer Lost, glavni doktor je very Sawyer-like, ena od glavnih zdravnic ma dolge, temne, skravzlane lase in ji je ime Lilly (Kate v Lostu je igrala Evangeline Lilly), ful je podobnih plotov (inhalerji, waterfall itd.), se crke v intro so enake, pa malo bo zgleda zajfasto vse skup.
Sem pogledla promo, pa ugotovila, da v bistvu ful pogresam Lost, vsaj kakrsen je bil prve 3, 4 sezone, preden so ga unicili, ampak ne morem se odlocit, a naj gledam tole al ne, ker mi bo najbrz bedno gledat nek cist drug folk na teh enakih scenah...
Posted 28 January 2011 - 01:29 PM
Če boš gledala, sporoči svoje vtise.
Posted 31 January 2011 - 08:23 PM
Jaz sem ujela peto sezono Big love.
Mi katera lahko še kaj priporoča, ker počas mi zmanjkuje idej + zaj toliko nadaljevank gledam on the foot, da sem si mogla vse na sseznam napisat, da kaj ne pozabim polowdat every week
Posted 31 January 2011 - 08:27 PM
Potem pa bo res treba začeti gledati. Mi nič drugega ne preostane. ˘-˘
Sally, hmmm ... kaj te jaz vem. True Blood? Supernatural? Greys Anatomy?
Ne vem, kaj gledaš oziroma si že gledala ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 January 2011 - 08:32 PM
grey's anatomy
gospodinje
How i met your mother
brothers and sisters
big love
glee
dexterja je fertik zaj
True blood sem tud pogledala kar se je dalo, mi je blo fajn no.
gledala sem še breaking bad
pa cel kup stvari, ki so že zaključene sezone (rome, boston legal,weeds so mi ratali bedni v zadnji sezoni in sem nehala, californication ne prenesem.... Preziram tudi House-a).
tak no...kaj vem. Supernatural nisem pomojem še nikoli gledala, je za kaj? Kšne superpover scene mi niso ql, rajši imam down to earth zadeve.
Glupo so mi bli heroes, smallwille, big bang theory...
Jao če tole seštejem sem že veliko ur za nadaljevanke zmetala
Kaj pa una Good wife, gleda kdo?
Al pa the wire, arrested developement, mad men?
Je to za kej?
Posted 31 January 2011 - 08:36 PM
Mad Men je super stvar, baje. Imam zadevo visoko na seznamu za gledanje.
Jaz bi se na tvojem mestu za to odločila. Bom jaz to tudi začela menda pred
TWD gledat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 January 2011 - 08:39 PM
Posted 31 January 2011 - 08:42 PM
A tak. No, to se je meni dogajalo pri Breaking Bad in me noben ne razume.
Mene preprosto ni pritegnilo.
Posted 31 January 2011 - 08:44 PM
Nip/Tuck mi je imel fenomenalen pilot, na primer. Sem bila čisto podivjana.
Posted 31 January 2011 - 08:46 PM
Daj malo se umiri, ti sporočava s Troyem.
Posted 31 January 2011 - 08:51 PM
Posted 31 January 2011 - 08:57 PM
Al pa the wire, arrested developement, mad men?
Je to za kej?
The Wire je super, mafijska, realisticna ful, ne tk ko Sopranovi.
AD je meni z.a.k.o.n., zabavna za znoret, fajn igralci, posrecene finte, taka... prav hilarious.
MM pa ne poznam.
Priporocam pa se The Office, tistim, ki mate radi mal bolj bizarne komedije.
Posted 31 January 2011 - 08:57 PM
Sally, Jersey Shore
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 January 2011 - 09:02 PM
A ti to resno kinky a me hecaš?
Izabela hvala, bom torej najprej začela z arrested ker mam na kompu in nadalejvala z MM.
The office sem pa jst kor umrla od dolgčasa, pa celo živčno so me vsi tam delali.
Groza, men to ni niti malo smešno, prej primitivno ful! in glupo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users