Španija
Posted 27 May 2025 - 04:17 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 May 2025 - 04:36 PM
Z agencijo se verjetno bolj splaca it v hotel. Sem veckrat preverila in se nam ne bi splacalo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2025 - 08:59 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 June 2025 - 11:53 AM
Jaz pa ZG-Malaga čakam, da mož odobri oz. se odloči, če gre ali ne.
Posted 09 June 2025 - 12:02 PM
A pol ne greste na Mallorco?
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2025 - 12:16 PM
Jaz pa ZG-Malaga
čakam, da mož odobri oz. se odloči, če gre ali ne.
Bi ostali zgolj v Malagi ali bi rentali avto in šli po Andaluziji?
Posted 09 June 2025 - 12:26 PM
Odvisno od financ
Ne, Jina, Chat GPT pravi, da je bolj toplo v Malagi v tem času kot na Mallorci.
Posted 09 June 2025 - 05:09 PM
Kakšne so pa kaj cene nastanitev jeseni? Za Mallorco sem iz firbca gledala zadnjič, je kar ugodno za razliko od poletja.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2025 - 07:28 PM
Posted 27 July 2025 - 02:41 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 October 2025 - 10:03 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 October 2025 - 12:20 PM
Vnaprej smo na spletu kupili samo karte za Oceanografic, Hemisferic in Muzej znanosti, pa še to samo en dan prej ali celo isto jutro. Ampak če boste šli tja, dajte preštudirat. Mi se nismo najbolj znašli, ker na netu je kup nekih opcij za razne predstave in projekcije. Mi smo kupili paket vseh treh, ampak če bi prej vedeli, ne bi. Ni šans, da vse troje v istem dnevu pogledaš, razen če si res že takoj ob odprtju tam, pa da hitiš. Nam je za Hemisferic zmanjkalo časa, muzej znanosti smo tudi morali na hitro it čez. Takrat aprila se je tudi kar zgodaj zaprlo vse.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 October 2025 - 07:32 AM
A prav razumem, da za otroka lahko opravis check-in zlozljivega vozicka zastonj + lahko ima "trunki" s sabo za na letalo, in se šteje kot mali ruzak? (Ryanair)
Je treba to "napovedat" kje pri bookingu kart al se lah kar pojavimo z vozičkom?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 October 2025 - 07:43 AM
Posted 07 October 2025 - 04:09 PM
Za diaper bag sem zasledila za otroke do 24m.
Bill Bullard
Posted 07 October 2025 - 05:25 PM
Posted 07 October 2025 - 06:08 PM

Se pravi prtljaga, ki ste jo zakupili oz. vam pripada (ja, Trunki za otroke 2-11 let steje kot mali nahrbtnik) + dva od naslednjega vozicek, sedez za avto, jahac ali potovalna posteljica.
Drugace, pa otroske opreme ni potrebno najavljat vnaprej. Za vozicek ob baggage dropu ali na gateu (ce potujes samo z rocno prtljago) prosis, da ti nanj nalepijo kode za prtljago in drop at the gate obesek/nalepko.
Posted 07 October 2025 - 06:42 PM
Mi smo tudi veliko potovali z marela vozickom z letali. Pise, da lahko dobis to nalepko za otrosko opremo pri check in ali gate-u, ampak po mojih izkusnjah je check in prava tocka za to (tudi, ce si predhodno ze naredil online check in za potnike, kar mi recimo vedno naredimo). Potem pa pri gate-u oz. pri letalu stvar samo zlozis, dobis pa potem nazaj ali takoj ko stopis z letala, vcasih pa potem na traku kot off-sized luggage.
Mi prej teh kosov prtljage za otroke nismo koristili, nam je bilo bolj enostavno spakirat vse v 2x10 kg kovcka plus nahrbtnik s prigrizki, plenicko, kaksno knjigo. Zdaj pac 'mora' pri vecini prevoznikov vsak imeti svoj kos tiste mini prtljage (kolikor ti brez doplacila pripada) in imamo pac 3 manjse potovalke+ruzak. Bi bilo pa lazje se setat po letaliscu z enim velikim kovckom in nahrbtnikom
Posted 07 October 2025 - 06:52 PM

Matilda, lepo se imejte v Valenciji. Mirno pot vam zelim!
Posted 08 October 2025 - 01:02 AM
Hvala 😁
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users