Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#821 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 December 2005 - 11:53 AM

- Calvin Klein Euphoria (30 mL)
- Clinique SuperDefense krema za normalno/mastno kožo (50 mL)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#822 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 11 December 2005 - 12:45 PM

kupla sem si Nike woman deodorant (zaradi funky embalaže) pa mi lepo diši biggrin.gif
pa še te nalepkice od Fingrsa za nohte (bomo videli kak bo, samo so ti okraski kr veliki, glede na moje ozke nohte)
  • 0

#823 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 December 2005 - 02:44 PM

Moj nakup so meteoritke - še ne vem, kako so fajn, ker jih še nisem fajn sprobala ter Revlon glos - slednji je zelo fajn.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#824 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 December 2005 - 03:51 PM

a to ste si v nedeljo kuple? biggrin.gif
masažno piling rokavico
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#825 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 December 2005 - 03:51 PM

Ja sej so skor vse trgovine do 12h odprte.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#826 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 11 December 2005 - 04:47 PM

V BTC-ju so do 17-ih wink.gif

Drgač se je pa moj obisk mullerja končal z nakupom pudra Revlon Colorstay in pa Neutrogenine kremce Visibly Clear.

Sem pa tut iskala tisto zankico za stiskanje ogrcov pa je nism našla sad.gif , prodajalka pa itak ni vedla o čem govorim evil.gif
Sonchika, kje si jo ti našla, kr jst bi to res mela da se končno znebim teh nagravžnih ogrcov twisted.gif .
  • 0

#827 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 December 2005 - 05:06 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ja sej so skor vse trgovine do 12h odprte.

aja?pr ns v mestu ne
  • 0

#828 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 December 2005 - 05:14 PM

QUOTE(LPgirl)

Sonchika, kje si jo ti našla, kr jst bi to res mela da se končno znebim teh nagravžnih ogrcov twisted.gif .

V mestu jih imajo v prvem nadstropju. Ko prideš gor, na desno in potem je na stojalu, kjer imajo pincete in podobno. Na robni strani stojala visi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#829 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 11 December 2005 - 05:24 PM

Aha ok Tnx bom pogledala še u centru mogoče bom mela tm kej več sreče
  • 0

#830 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2005 - 06:18 PM

QUOTE(DiLeMa)

In kako si zadovoljna s to kremo? Upam, da si, no.
Ta parfum sem včeraj imela namen it šnofat... pa sem si premislila... sem se bala, da me bi obnorel.

Jaz sem nazadnje si kupila od Babylove - WaschBalsam.

edit: zaj sem vidla, da si že v temo od Clinique podala oceno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#831 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 December 2005 - 06:36 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(DiLeMa)

In kako si zadovoljna s to kremo? Upam, da si, no.
Ta parfum sem včeraj imela namen it šnofat... pa sem si premislila... sem se bala, da me bi obnorel.

Jaz sem nazadnje si kupila od Babylove - WaschBalsam.

edit: zaj sem vidla, da si že v temo od Clinique podala oceno.

Kremica me je dobesedno obnorela! biggrin.gif Ej vedno, ampak res vedno se začnem svetit v faco najkasnej dve uri po umivanju & mazanju s kremo ... po tej kremi pa NIČ!! Že ob 9h zjutri sm se namazala, zdle je pa 18:30 in se mi koža niti mal ne sveti, pa ful lepa polt zgleda. Res sm vesela, da mam tako pridno mamiko, da mi kupuje take stvari ... in da imam vas, da izvem za take dobre stvari!

Parfum je pa meni fenomenalen ... le pošnofaj ga. wink.gif
  • 0

#832 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 11 December 2005 - 06:42 PM

kok že stane ta df krema?
  • 0

#833 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2005 - 06:42 PM

.

Super. biggrin.gif Je vredna svojega denarja, ja.
Super mamco maš, ni kaj.
Jaz grem parfum šnofat, ko bom mela koga zraven, ki ga bo plačal. twisted.gif

rea, opet nisem dobla tvojega zsja - napiše, da mam novega, te pa grem gledat, pa nič... kdaj se bo to popravilo?!?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#834 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 December 2005 - 06:48 PM

QUOTE(rea)

Evo, ravno gledam ceno na embalaži, tako da bo čisto točno ... 50 mL (torej ta večja embalaža) stane v drogeriji Beautique natanko 11.462 SIT. wink.gif

QUOTE(Jenna)

Super. biggrin.gif Je vredna svojega denarja, ja.
Super mamco maš, ni kaj.
Jaz grem parfum šnofat, ko bom mela koga zraven, ki ga bo plačal. twisted.gif

Tvoje razmišljanje se mi zdi izredno pametno. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#835 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 December 2005 - 06:49 PM

QUOTE(rea)

SD je. smile.gif Stane nad 10 tisočakov za 50 ml in okoli 8 tisoč za 30 ml.
  • 0

#836 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 11 December 2005 - 08:19 PM

maskara Dior-Diorshow
dior-Diorglame
artdeco-eyeshadow base
biggrin.gif
  • 0

#837 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 11 December 2005 - 08:21 PM

maskara Dior-Diorshow
dior-Diorglame
artdeco-eyeshadow base
biggrin.gif
  • 0

#838 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 December 2005 - 08:41 PM

*Ar|anchY* dej prosim poročaj, kakšna se ti zdi maskara. wink.gif Kaj je pa Diorglame? oops.gif
  • 0

#839 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2005 - 09:22 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Marmelada)
QUOTE(URŠKA)
- Alverde gel za tuširanje z mandljevimi cvetovi in kardamom...toooook diši :love4:
- Alverde piling iz marelice

A to je tisti ta rdeč, v prozorni flaškici?

se opravičujem za zamudo, ampak včeraj zvečer ni bilo časa za računalnik... Am, ne, je v taki roza-vijolčni pakungi, pa ena rožica je naslikana
IPB Image

prvi od leve proti desni...

Jap, moram absolutno tudi sama pohvalit ta gel - ga imam tudi sama in mi je predvsem pomembno to, da mi kože nič ne izsuši. Kar se pa vonja tiče - še zaj ne vem, če mi diši ali ne. Tak nek specifičen vonj mi ima..... ni sicer neprijeten. Ga ful priporočam vsem s suho kožo.
  • 0

#840 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 12:45 PM

- Tigi Catwalk Honey & Oatmeal Shampoo za kemično obdelane lase
- Tigi Catwalk Honey & Oatmeal Conditioner za kemično obdelane lase
- Tigi Bed Head After Party krema za zgladitev, razelektritev in lesk las
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users