Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#821 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 September 2015 - 02:17 PM

Jaz navijam za "elope" + 2 žura - enega v NL in enega v SI

To je vajina zadeva in če misli kdo kuhat zamere, je to njegov problem ;)

• 0

#822 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 September 2015 - 02:24 PM

Jaz bi v tem primeru na poroko povabila samo starše (če je ostalim problem priti na NL ali v SLO), zabavi pa bi imela dve. Ampak jaz se itak ne oziram na pričakovanja drugih, sicer bi menda imela 100 gostov. Not in a million years.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#823 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 14 September 2015 - 03:14 PM

Ja, enako. Moja sestra, ki živi v Avstriji, se je poročila civilno v Švici (zraven pa samo priči), potem pa je v Sloveniji častila kosilo za ožjo družino. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#824 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 25 September 2015 - 10:31 PM

Če se bo še katera kdaj odločila za Otočec, lepim slike. Kljub temu, da je zdaj že konec sezone, mora biti tudi jesenska poroka tam prav lepa. :)

KkP8XjXn.jpg

tgaxc7D7.jpg

gjvTp4RY.jpg

wJLUj4bd.jpg

h0VfPSVC.jpg 6bhtBsk4.jpg uWihgcOk.jpg LLYYtFzM.jpg

• 3

― V. Van Gogh

#825 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 25 September 2015 - 10:37 PM

In še Krkin hram (Trška gora)

VciA8mrh.jpg

nTgf7Qpf.jpg

210NRWog.jpg

ttPuH6lq.jpg

n3zbEuRc.jpg 8Aos5NLr.jpg LRKVOfK3.jpg

• 2

― V. Van Gogh

#826 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 26 September 2015 - 08:49 AM

Si me kar malo presenetila s to odločitvijo :D Tu je krasno, ko je sonce.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#827 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 26 September 2015 - 10:46 AM

Sebe sem tudi malo. :D Na Otoccu bova sicer imela pogostitev po obredu, za vecerjo in zabavo je pa kmalu odpadel, ker ce ne zelis imeti sotora, se moras odstraniti najpozneje do 22:30. Cene tudi igrajo nezanemarljivo vlogo, pa dejstvo, da si tam potem cel dan lahko vsem na ogledu.
Sla sva na ogled se v Smarjeske, pa nama restavracija s teraso sploh ni bila vsec (+ povprecna starost tam je ene 80 :lol:), v hotelu Balnea pa sploh nimas zasebnega prostora, tako da je tudi odpadel.
Glede Krkinega hrama pred ogledom sicer nisem bila sigurna, fant je bil pa ze nad slikami cisto navdusen in rekel, da imejva tukaj. XD Vceraj sva dobila pa res dober vtis, je tocno tako, kot sem si zelela imeti. V naravi, zasebno, velik prostor, glede menijev se ti popolnoma prilagodijo, okrasitev bo pa itak v moji domeni. Gospod je v tistem casu ravno nosil hrano eni skupini in je za umret disalo. :D Mislim, da se bomo vsi bolje pocutili tukaj, kot bi se na kaksni gala vecerji. Meni se z neko perfekcijo itak ni v interesu ukvarjati, bi rada, da vse skupaj izpade cimbolj naravno.
  • 0

― V. Van Gogh

#828 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 September 2015 - 12:52 PM

Zelo mi je všeč Krkin hram.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#829 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 26 September 2015 - 05:13 PM

Meni tudi.
  • 0

#830 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 26 September 2015 - 06:46 PM

Moram še omeniti, da je na Otočcu organizatorka poroke vključena v ceno. Kar pomeni, da ti pomaga usklajevati ponudnike (imajo tudi pogodbene in jih lahko predlaga), pa potem na sam dan poroke usmerja goste in skrbi, da vse poteka, kot mora. Fant je čisto navdušen, ker je imel Kopitar isto. :D Gre pa za gospo Vido Trenz. :) Nama je šla tako na roko, da nama je en mesec držala datum, medtem ko sva čakala še drugo ponudbo (ki je še vedno nisva dočakala in pač odpade, njihova izguba).

• 0

― V. Van Gogh

#831 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 28 September 2015 - 05:15 PM

Tudi jaz ti ne bi nikoli pripisala Krkinega hrama, je pa tudi meni všeč. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#832 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 28 September 2015 - 05:32 PM

Zakaj ne? :)

• 0

― V. Van Gogh

#833 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 28 September 2015 - 09:09 PM

Ker ne delujes kot punca za v hram :)
  • 0

#834 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 28 September 2015 - 09:38 PM

:D Moja vizija sanjske poroke se je v zadnjem letu kar krepko spremenila. Prej sem bila sigurna, da se bova porocila na LJ gradu, slavje bi tudi imela tam ali pa na Neboticniku. Potem je pa to cisto zamenjala zelja po intimnejsi lokaciji nekje v naravi, cimbolj neizumetniceni in rustikalni. Imajo pa tu verjetno res bolj kmecke poroke, v bistvu imajo ponavadi samo eno ali dve na leto. Pri nama ne bo niti sledu o kaksni goveji juhi, pecenkah, karirastih prtih in nageljnih za dekoracijo, vse bo zelo elegantno in okusno. Imava glede vsega enake zelje.
  • 0

― V. Van Gogh

#835 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 28 September 2015 - 10:27 PM

Pri nama ne bo niti sledu o kaksni goveji juhi, pecenkah, karirastih prtih in nageljnih za dekoracijo, vse bo zelo elegantno in okusno. 

:thumbup: Bruham na omenjeno. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 29 September 2015 - 07:55 AM

Kaj pa je narobe z govejo juho in pečenko? :)

Mislim, razen, da nista v "modi". Pač zanima me glede na to, da je implicirano, da je to neokusno. Saj je samo od postrežbe odvisno, a je zapakirano kmečko ali minimalistično stilsko, ne?

• 0

#837 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 29 September 2015 - 08:25 AM

Glede na to, da sama tega ne jem ze desetletje ... Vse? :D
Sicer pa se mi zdi taka hrana bolj primerna za druzinsko kosilo v vaski gostilni po nedeljski masi, je prevec preprosta.
  • 0

― V. Van Gogh

#838 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 September 2015 - 08:36 AM

Ne vem zakaj je toliko govora o tem, kaj je za bruhat in kaj ne, kaj je narobe in kaj ne... 

Mislim, da se vsakemu zdi prav tako, kot naredi. 

Meni je Krkin hram všeč zato, ker je odmaknjen, intimen, hrana je na odličnem nivoju, vem da imajo tam velikokrat uradna in poslovna kosila in mislim, da se ne bi posluževali tega kraja/objekta, če ne bi bil nekaj posebnega.

• 5

#839 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 29 September 2015 - 08:44 AM

No, to. :D
Vecerja pa bo vsebovala meso (za tiste, ki ga jejo, seveda), ker se mi poroka ne zdi primeren dogodek za "dokazovanje svojega". Pravzaprav hocem gostom ustreci, po drugi strani pa na ta dan res res nocem poslusati kaksnih komentarjev na ta racun. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#840 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 September 2015 - 08:48 AM

Jaz vem, da bi moj fotr "trpel" brez goveje župe in "kralja živali". Pač, tak je. In če je on v življenju toliko naredil zame...zakaj ne ob "mojem dnevu" bi še jaz ene malenkosti zanj?

(seveda teoretiziram, moja poroka je baje še daleč...če sploh bo :) )

• 1

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users