Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#821 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 July 2008 - 07:13 PM

Jaz tudi ful nohte gledam na nogah. (fant se mi zaradi tega včasih smeje, ko npr komentiram nohte njegovih frendov al pa kej.) laugh.gif In res je sramotno kolko dosti folka jih ima neurejene. Najbolj smešno pa je ko vidiš kakega tipčka lušnega, ful zrihtanega, pol ima pa spodaj črne nohte, how beautiful, a od pasu navzdol pa ni več njegovo. butl.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#822 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 July 2008 - 08:21 PM

QUOTE(Sarah @ 6. 7. 2008 - 19:13) View Post

a od pasu navzdol pa ni več njegovo. butl.gif

To je tko smešn napisan biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#823 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 July 2008 - 09:11 PM

This reminds me, nohte na nogah si moram postrič.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#824 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2008 - 10:00 PM

Jaz se spomnim telovadbe v srednji šoli, ko smo se punce preoblačile - pozimi so imele nekatere zelo zanemarjene nohte na nogah, pa nepobrite... ko pa je prišlo poletje, pa so mele vse lepo nalakirane in urejene nohte, pa pobrite noge. In so te mene npr. vedno spraševale, zakaj imam pobrite noge... saj je zima. Ja so what?! Meni paše imet urejene noge (kosmate so meni neurejene, neprivlačne, kakorkoli obrneš... podobno kot pazduhe) tudi zaradi sebe... ne samo takrat, ko so na "razkazovanju". In to jim je blo jako smešno... idiotizem pač. Umivam se tudi zaradi sebe. Meni so taki ljudje ogabni... po moje so se tudi ornk umile samo takrat, ko so vedele, da obstaja možnost, da kdo pride "bolj zraven" - za zmenek npr.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#825 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 July 2008 - 10:06 PM

no, men nepobritost in nehigiena pač nista isto noooo laugh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#826 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2008 - 10:10 PM

Saj ne enačim, ampak nepobritost je meni neprivlačna in spominja na neurejenost.
Je lahko noga 100x zažajfana, pa če bo kosmata, mi bo neprivlačna.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#827 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 July 2008 - 10:10 PM

Jaz pa moram priznati, da se mi pozimi ne da ful jajcat z nogami. Mislim, sej ne da zdej hodim vso zimo zašumljena okoli, ampak se depiliram enkrat na dober mesec (jasno, da niso noge gladke, ampak itak ni neki ful opazno). Pač se mi ne da, mi tako čisto odgovarja, raje pustim da se mi koža spočije, glede na to koliko jo maltretiram med poletjem (vraščene dlačice, praskanje, ranice itd.).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#828 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2008 - 10:11 PM

Saj, kakor komu paše.
Jaz sem rada skozi vse leto gladka.

• 0

#829 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 July 2008 - 09:20 AM

Podpis!

Meni je to tudi ogabno, da zdej če se pa nosi v večini dolge hlače al pa neki, so pa lahko nooge kosmate. Fuj & fej! Mam v žlahti par takih lenuhinj, ki se držijo teh navad, češ da se nosjo dolge hlače in se ne vid pol al pa če so samske. WTF. Sej urejeni smo zaradi sebe in ne zaradi drugih, ne vem da folku to ne potegne.

Js mam skoz vse tipi top, ne prenesem, da moje noge, bikini, ipd ni gladko. Pa ni važn al je poletje al zima, al sem sama al mam tipa. Pač urejena sem zato, da se dobr počutim in da sem zadovoljna sama s sabo. Tako, kot vsaka normalna ženska.
  • 0

#830 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 July 2008 - 09:23 AM

Jaz sem sploh mela v srednji obdobje ko se iz protesta nisem brila, pa sem kljub temu nosila krila (kratkih nekje do faxa nisem upala dat nase rolleyes.gif). Pa me je sčasoma minilo.
No, ampak sem proti ideji, da je pa samo pobrito estetsko in urejeno. (čeprav pa dlak zdaj ne maram na sebi biggrin.gif)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#831 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 07 July 2008 - 03:41 PM

No ena replika na vso to debato o nohtih. Fantje igrajo nogomet>nogomet je smrt za nohte. Črni so zaradi krvi, ki se zaradi udarca nabere pod nohtom. Nič kaj lepo ne zgleda, ampak kaj naj takim tipom, zaradi lepih nohtov se že ne bodo odrekli nogometu. (jaz imam enega takega doma).
  • 0

#832 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 July 2008 - 04:20 PM

Ne ne, jaz nisem mislila to vrste črno. tongue.gif Ampak prav črno na špici nohta, ali npr samo v kotičkih. Ono ko je cel noht črn zaradi poškodbe je čisto neki druzga, čeprav niti tisto ni jako lepo za videt. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#833 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 07 July 2008 - 04:21 PM

Aja. To je pa res fuj in fej.
  • 0

#834 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 July 2008 - 04:58 PM

Zdaj sem se spomnila še na eno svojo, ki je meni že prav samoumevna, samo je res čudna. laugh.gif

Vedno pred spanjem preden ugasnem luč pogledam v vse bolj take skrite kotičke v sobi ( za vrati, pod mizo, za omaro...), če ni slučajno kakšen neznanec kje skrit, šele potem lahko mirno zaspim. Ker drugače imam občutek, da se kje kdo skriva in me opazuje ter me bo vsak čas zadavu laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#835 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 07 July 2008 - 06:00 PM

Emily, jas sem ista kot ti.Še včasih ponoči ko se zbudim,gledam po sobi če je slučajno kakšen neznanec notri.Spim pa tako da imam skoraj celo glavo pokrito ker me je tako strah.Kriza.
  • 0

#836 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 07 July 2008 - 07:41 PM

QUOTE(Emily @ 7. 7. 2008 - 17:58) View Post
Zdaj sem se spomnila še na eno svojo, ki je meni že prav samoumevna, samo je res čudna. laugh.gif

Vedno pred spanjem preden ugasnem luč pogledam v vse bolj take skrite kotičke v sobi ( za vrati, pod mizo, za omaro...), če ni slučajno kakšen neznanec kje skrit, šele potem lahko mirno zaspim. Ker drugače imam občutek, da se kje kdo skriva in me opazuje ter me bo vsak čas zadavu laugh.gif

blink.gif Jaz tudi to počnem, nemoreš da verjameš, prav psihotsko. ermm.gif
wink.gif

• 0

#837 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2008 - 09:28 PM

QUOTE(Emily @ 7. 7. 2008 - 17:58) View Post

Jaz pa preden grem spat vedno pregledam, da niso kje kaki žužki, brrr.

Pustim okno odprto sekundo in pol, pa že imam cel živalski vrt v sobi.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#838 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 July 2008 - 09:47 PM

^^
Jaz sem pred nekaj leti imela gnezdo lesnih os v lesenem stropu sobe, pa se je vsake toliko slišaš kako bezljajo noter.
Pa enkrat se mi je med ležanjem ponoči (nisem mogla spat) ena ogromna vešča v obraz zaletela.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#839 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 08 July 2008 - 10:26 PM

QUOTE(crna @ 8. 7. 2008 - 20:47) View Post

^^

Pa enkrat se mi je med ležanjem ponoči (nisem mogla spat) ena ogromna vešča v obraz zaletela.

No biggy, po meni skoraj vsako noč vandrajo mravlje (včasih leteče), sploh ne vem, kje so se udomačile. verymad.gif Če pa ne, se pa mlatim po faci, če me kaj srbi, na koncu se pa izkaže, da me zgačkajo lasje. butl.gif laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#840 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 22 September 2008 - 07:00 AM

Vsako kremo, ki jo kupim "koštam" kak okus ima. Se pravi, da jo mal probam in dam v usta. To delam podzavestno. Drugač pa ne jem krem laugh.gif . Samo zanima me kak okus imajo, to je nekaj kar mi je ostalo iz otroštva laugh.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users