Menstruacija
Posted 17 July 2012 - 02:24 PM
Ni mi fajn edino prvi ali/in drugi dan, ker imam pač bolečine in sem cela čudna, ampak
se da tudi to preživet.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 July 2012 - 02:51 PM
Posted 05 October 2012 - 11:07 AM

[Napoleon]
Posted 16 November 2012 - 01:47 PM
Btw, kaj ta tema dela v Negi telesa? A jo čmo premaknit v Zdravje?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 November 2012 - 02:22 PM
Krčev pa tudi jaz več nimam, odkar redno športam.
Posted 16 November 2012 - 06:00 PM
Jaz imam zadnja dva meseca ful čudno menstro :/ Sploh me nič ne boli (tudi sicer nisem imela nekih hudih bolečin, ampak prvi dan me je pa vedno bolelo), menstruacija je super kratka, ene 2 dni samo, in ful malo je je. Pojma nimam kaj se dogaja, a bi morala h ginekologu? Ne jemljem tabletk.
Btw, kaj ta tema dela v Negi telesa? A jo čmo premaknit v Zdravje?
"The amount of blood flow with the period depends on the thickness of the endometrial lining. If you are not having much flow, then you are not developing a real thick lining. That is okay. A 1-2 day period can be normal, so I don't think you need to worry about it or see a doctor for it. If it stops altogether, then you might want to see your doctor."
Vem, da je lahko to tudi znak slabokrvnosti...
Če te skrbi, pojdi mogoče najprej k osebnemu zdravniku, da preveri kri.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 16 November 2012 - 06:05 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 November 2012 - 06:53 PM
Posted 16 November 2012 - 06:55 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 November 2012 - 07:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2012 - 12:01 AM

Pablo Picasso
Posted 17 November 2012 - 12:14 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2012 - 08:35 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 November 2012 - 09:28 AM

Coco:

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 November 2012 - 11:39 AM
.Krčev pa tudi jaz več nimam, odkar redno športam.
^^Enako.
Posted 08 January 2013 - 04:11 PM
Ravno berem odlomek iz knjige Ljudski zdravnik (by dr. A. Vogel) v kateri piše, da naj bi repuh pomagal proti krčem. V obliki tablet imenovanih Petadolor. Se pri nas dobi kaj takšnega?
[Napoleon]
Posted 08 January 2013 - 08:40 PM
Jaz imam zadnja dva meseca ful čudno menstro :/ Sploh me nič ne boli (tudi sicer nisem imela nekih hudih bolečin, ampak prvi dan me je pa vedno bolelo), menstruacija je super kratka, ene 2 dni samo, in ful malo je je. Pojma nimam kaj se dogaja, a bi morala h ginekologu? Ne jemljem tabletk.
jaz imam VEDNO tako menstruacijo
NIČ krčev,NIČ bolečin,,,,grem na wc,recimo lulat in takrat pač vidim, da je prišla M.
imam jo pa takoooo malo, da je smešno, ponoči nikoli nimam niti kapljice, traja pa največ 2 dni, pa še to ponoči nič.Potem nimam več nič rjavega ali kaj, kar izgine popolnoma,
Ginekolog mi je rekel, da je verjetno tudi zaradi intenzivnega športanja in daje vse ok, če je ciklus vsak mesec. To pri meni je, jo ponavadi dobim točno na 28 dan,
pa evo odgovor Pušenjaka, na to temo:
Posted 11 January 2013 - 11:50 PM
Posted 11 January 2013 - 11:50 PM
Grrrr zbrisalo moj reply.Ravno berem odlomek iz knjige Ljudski zdravnik (by dr. A. Vogel) v kateri piše, da naj bi repuh pomagal proti krčem. V obliki tablet imenovanih Petadolor. Se pri nas dobi kaj takšnega?
Torej ....
Vprašaj tu za tablete:
http://www.farmedica.si/
Meni so že po naročilu dobavili artikle, ki jih sicer niso imeli na svojem seznamu, so bili pa pač od blagovne znamke, ki jo sicer uvažajo.
Pa še malo o repuhu:
http://www.pomurske-...dex.cfm?id=1548
Lahko ga tudi sama nabereš in skuhaš čaj, čeprav lekarniško mnenje odsvetuje uživanje repuha.
Posted 21 March 2013 - 02:25 PM
Sem že pred časim spraševala, če je katera zasledila, da bi zeleni čaj pomagal pri lajšanju krčev, in vedno bolj sumim, da bi lahko res. Čez zimo sem ga spila ogromno, in čudežno ni bilo hujših krčev, ki so drugače stalnica vsak mesec že nekaj let. No zdaj sem pitje zelenega čaja malo zmanjšala, in imam danes takšne krče začinjene s prebavnimi motnjami, da sem kr doma ostala.
Pomagalo naj bi pritiskanje na točko na stopalu, in omililo krče.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users