Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1789 replies to this topic

#821 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2014 - 11:39 AM

Jaz osebno ji tudi verjamem.

• 0
Viens, reste ici!

#822 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 06 February 2014 - 12:35 PM

Ampak zakaj je čakala tako dolgo in spravila vse skupaj v medije šele sedaj, po vseh teh letih, tik preden bi Woodya Akademija nagradila? :hmm: Če sem si prav zapomnila kar sem prebrala je bojda že itak minilo že preveč let za kakršenkoli sodni pregon. Jaz sicer ne vem kdo laže in kdo ne, se pa strinjam, da so bili čudna družina. Woody mi je že od nekdaj antipatičen.
  • 0

#823 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2014 - 01:38 PM

Pa saj ni. Jaz sem brala, da se je to ze od nekdaj vedelo, pa da je bilo celo na sodiscu, ampak nikoli ni bilo nic dokazano. Pa baje ji nikoli nihce ni verjel, samo Mia (mama).
Zakaj zdaj? Pomp okoli Allena pac, ona ga je pa izkoristila, da bi povedala svojo zgodbo. Vedno je nekaj, nek dogodek ta, ki sprozi da zrtev spregovori.
  • 0
Viens, reste ici!

#824 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 February 2014 - 02:20 PM

Če se postavite v njeno vlogo... vse življenje ste živeli s tem, da vaš posiljevalec hodi naokrog, brez kazni, medtem ko vam nihče ni verjel. In kako bi se počutili, ko bi nenadoma izvedeli, da bo dobil nagrado? Da ga bodo še bolj hvalili in še bolj spoštovali? Po mojem bi vsak izmed nas čutil, da mora nekaj narediti, spregovoriti, povedati svetu, da ni vse tako, kot izgleda in da je oseba, ki se jo na veliko hvali v svojem bistvu pokvarjeni izprijenec. Meni se ne zdi nič nenavadnega, da je napisala pismo ravno zdaj. V bistvu se mi zdi to še najbolj smiselno... bolj, kot če bi pismo dala ven takrat, ko se o W.A. nič ni govorilo. Zato ji nekako tudi verjamem. Ker se je verjetno trudila, da bi pozabila, pustila to za sabo, potem je bila pa nenadoma bombardirana z njegovimi posnetki, slikami, imenom... in so se ji pač spomini in groza vrnili. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#825 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 February 2014 - 12:06 PM

Scientists Confirm Fukushima Radiation in California Kelp 

v povezavi z Melting sea star epidemic in Conjoined Gray Whale

:o :(

• 0

#826 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 08 February 2014 - 10:42 PM

Nigeria: Restaurant Served Roasted Human Heads

A restaurant in the Nigerian state of Anambra has been shut down after the authorities reportedly found it has been selling dishes made of human meat.

The police recovered at least two fresh human heads when they arrested 11 people from the restaurant including the owner, six women and four men, following a tip-off.

The blood-soaked heads were found wrapped in cellophane sheets.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#827 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 February 2014 - 10:56 PM

Nigeria: Restaurant Served Roasted Human Heads

b0040175_47bb170ecedc9.jpg

• 0

#828 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 09 February 2014 - 03:47 PM

Krema proti gubam za dvanajstletnice

:wacko:

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#829 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2014 - 06:46 PM

V danskem živalskem vrtu ubili zdravo žirafo, jo razkosali in nahranili leve

Ko so Mariusovo telo rezali na kose, s katerimi so nahranili zveri v živalskem vrtu, so si to ogledali tudi obiskovalci živalskega vrta.

Živalski vrt sicer trdi, da so poskusili Mariusu poiskati nov dom, a neuspešno. Medtem pa danski mediji poročajo, da ni tako.

Neki milijonar naj bi bil pripravljen plačati prevoz v ZDA, kjer bi lahko živel na njegovem posestvu v Beverly Hillsu. Prav tako naj

bi bil žirafo pripravljen sprejeti tudi nizozemski narodni park, piše britanski BBC. "Ne morem verjeti. Ponudili smo se, da smo pripravljeni

rešiti njegovo življenje. Živalski vrtovi morajo spremeniti svoj način poslovanja," je dejal direktor narodnega parka Robert Krijuff

?!? Je bilo iz tega treba narediti show? Ljudje so BOLANI. Nekatere mlade mamice se še zadovoljno hahljajo.

65074175_3.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#830 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 February 2014 - 09:03 PM

Kakšna perverzija je pa sedaj to, jok te prime, res. In vsi ti otroci zraven? Zakaj? Da že zakoj vidijo, da je nekaj normalnega ubijat živali. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#831 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 10 February 2014 - 09:58 PM

:cry: Kaj, vsi ti otroci zraven, ne razumem tega, res ne... Pa še snemajo.. wtf.

• 0

#832 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 12 February 2014 - 01:55 PM

Grozljivo. Kako moras bit moten, da dovolis da otrok to gleda.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#833 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2014 - 12:35 PM

I Am A Ukrainian, This Needs To Go Viral 

Komentarji na dogajanje v Kievu?

Nasilje ne pojenja. Ljudje UMIRAJO na cesti, pod streli policistov.

Kako se bo odzval svet?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#834 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 21 February 2014 - 06:11 PM

Zelo nazorne slike in posnetki Kieva (tudi posnetek, kjer ljudje umirajo pod kroglami snajperjev :cry:).

Svet bo zatajil. V bistvu to že dela.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#835 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 21 February 2014 - 06:16 PM

Svet je enako brezbrižen, kot je brezbrižen do dogajanja v Siriji, Tajskem in drugod po svetu... 

• 0

#836 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 21 February 2014 - 06:16 PM

Slabo kaže za odziv sveta. Poglej Sirijo, kako "hitro" se odzivajo, pa ti postane jasno, da pri Ukrajini, ki nima tako strateškega položaja kot Sirija, da bo še slabše. Žal.

Edit: S Kalypso sva istočasno zelo podobno odgovorili :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#837 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 February 2014 - 07:17 PM

Sorodnica, ki se je pred kratkim preselila tja, pravi, da so za veliko nasilja krivi huligani, pomešani med protestnike (podobno, kot je bilo pri nas). Pravi še, da bi bilo veliko manj žrtev, če ne bi ti huligani (baje tudi podkupljeni) delali sranja. 

• 0

#838 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 February 2014 - 07:08 PM

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#839 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 23 February 2014 - 07:25 PM

Sorodnica, ki se je pred kratkim preselila tja, pravi, da so za veliko nasilja krivi huligani, pomešani med protestnike (podobno, kot je bilo pri nas). Pravi še, da bi bilo veliko manj žrtev, če ne bi ti huligani (baje tudi podkupljeni) delali sranja. 

Ampak to ne opravičuje tega, da so streljali na njih.

Zelo zanimivo razmišljanja eod Kostelića in kolikor se spomnim starih tekem, ima tudi prav.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#840 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 24 February 2014 - 02:08 PM

Zdaj skoraj zgleda, kot da jih je Julija rešila :slap:

Kdo bi razumel rajo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users