Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#821 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 March 2009 - 08:15 AM

Na živce mi gre, ko se me kdo, ki stoji blizu mene, dotika s svojo oversized torbo/vrečo/nahrbtnikom.
Npr. na busu pa v vrsti pred blagajno (sem štejem tudi suvanje v rit z vozičkom). mad.gif

Najbolj me razkači, ko kdo na busu stoji zraven mene (jaz sedim), potem se pa obrača sem in tja in me oplazi po licu/glavi/ramenu s svojim nabasanim nahrbtnikom. Wtf?!? mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#822 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18529 posts

Posted 05 March 2009 - 08:48 AM

QUOTE(Cvetka* @ 9. 1. 2009 - 14:29) View Post

ati pa mami, ker se obnašata, kot da je družinski avto samo od njiju

Cvetka, bojim se, da ima njun vedenjski vzorec konkretne osnove. Brenkanje na strune njunega občutka za potrebe drugih, bi utegnila biti bolj slišna muzika. smile.gif Če bi se ta hip hotel losati mojega avta, bi ti ga podaril.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#823 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 March 2009 - 03:27 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 3. 2009 - 6:00) View Post

Fa*in' podpis pod to, Planet, tudi jaz sem zadnjič prejela telefonski klic z vsebino: Sem nosečka. huh.gif

O moj bog, ti to resno?! laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#824 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 05 March 2009 - 03:38 PM

Am, ampak to pomoje ni mišljeno kot pomanjševalnica od noseča ampak pomanjševalnica od nosečnica. Ker sem neki časa nazaj brala en forum o porokah( laugh.gif ) in je bla podtema otroci in tm je bla tema Srečke nosečke- pač nosečnice. Men je pa to dost srčkano, čeprou pretirana uporaba pomanjševalnic tut men najeda. Aja, pa za mejhno skledico tut jz vedno rečem skledčka laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#825 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 March 2009 - 04:38 PM

Ojej, nosečka... wacko.gif Če me bo kdo tako poklical, ko bom noseča gorje mu! biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#826 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 March 2009 - 04:42 PM

Js sm opazila da je ta izraz "nosečka" zadnje čase ful popularen, dost se jih tko izraža. Men se sliš rahlo neumno.
  • 0

#827 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 05 March 2009 - 04:58 PM

QUOTE(Immortelle @ 5. 3. 2009 - 8:15) View Post

Na živce mi gre, ko se me kdo, ki stoji blizu mene, dotika s svojo oversized torbo/vrečo/nahrbtnikom.
Npr. na busu pa v vrsti pred blagajno (sem štejem tudi suvanje v rit z vozičkom). mad.gif

Najbolj me razkači, ko kdo na busu stoji zraven mene (jaz sedim), potem se pa obrača sem in tja in me oplazi po licu/glavi/ramenu s svojim nabasanim nahrbtnikom. Wtf?!? mad.gif

Aha! rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#828 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 05 March 2009 - 05:40 PM

Na živce mi gre zamujanje profesorjev. Če na urniku piše, da se predavanja začno ob 16.00 bodi tam ob 16.00 in ne 16.30. Če je gneča na cesti se temu primerno prej odpravi iz Ljubljane.
  • 0

#829 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 March 2009 - 06:41 PM

QUOTE(Coco* @ 5. 3. 2009 - 15:27) View Post

O moj bog, ti to resno?! laugh.gif

Prisežem. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#830 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 March 2009 - 07:27 PM

Pa errol, ko ni nobenga razloga, še nikol niti parkirnega listka nism fasala, lepo vozim in vse. Ni logike, ker ma ati itak svoj avto, to nedeljo sem pa hotla it s tanovim v velenje da bi šla tečt, sestra je že not sedela in vse, ati pa ohhoh, zakaj pa to, da ni potrebe in da naj grem kr s tastarim. Aaaaaaaaa! Zakaj sta pol vzela tak avto, če jima ga je škoda pol furat. Tega ne bom nikol razumela, pr sosedu je blo podobno , sam še v večjo skrajnost, kupili so popolnoma nov avto in ga meli 95% časa v garaži. Warum?

Na živce mi gre, ko mi je ena stvar ful okusna pol pa ne znam nehat jest! Jagode, mlečni riž! Tak sm polna, da še pit ne morem.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#831 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 06 March 2009 - 12:08 AM

QUOTE(Kinky @ 5. 3. 2009 - 6:00) View Post

Fa*in' podpis pod to, Planet, tudi jaz sem zadnjič prejela telefonski klic z vsebino: Sem nosečka. huh.gif

cjo! rolleyes.gif mi je prislo na misel, da bi rekla/napisala nazaj jaz pa rdecka, ko slisim za nosecke hoho smile.gifsmile.gif

QUOTE(Nincha @ 5. 3. 2009 - 15:38) View Post

Am, ampak to pomoje ni mišljeno kot pomanjševalnica od noseča ampak pomanjševalnica od nosečnica. Ker sem neki časa nazaj brala en forum o porokah( laugh.gif ) in je bla podtema otroci in tm je bla tema Srečke nosečke- pač nosečnice. Men je pa to dost srčkano, čeprou pretirana uporaba pomanjševalnic tut men najeda. Aja, pa za mejhno skledico tut jz vedno rečem skledčka laugh.gif

jup tudi jaz jo razumem kot pomanjsevalnico od nosecnica, sej nisem mislila, da bi bilo pomanjsano od "biti nosec"...to bi bila sele grozljivka...noseckan.... bruh.gif

QUOTE(Limona @ 5. 3. 2009 - 16:42) View Post

Js sm opazila da je ta izraz "nosečka" zadnje čase ful popularen, dost se jih tko izraža. Men se sliš rahlo neumno.

mhm tudi sama ga dozivljam kot enega izmed modnih debilizmov, ki mi delujejo skrajno retarded...tlacim v isto vreco kot blesava otroska imena....folk ne ve vec kaj bi in potem si izmislja nove in nove kao simpaticno zanimive izraze, ki pa meni to niti slucajno niso ermm.gif

QUOTE(Cvetka @ 5. 3. 2009 - 19:27) View Post

Na živce mi gre, ko mi je ena stvar ful okusna pol pa ne znam nehat jest! Jagode, mlečni riž! Tak sm polna, da še pit ne morem.

Cvetka sem si ravnokar na to temo "predpisala" avtoterapijo. biggrin.gif Ko tocno vem, koliko lahko kolicinsko pojem, da ne bom potem kot balon. Ampak jaz kar tlacim vase...zdaj pa ze en cas (sicer mukoma), ko vem, da je dovolj, pa ceprav se ne cutim prenazrtosti, po hitrem postopku spravim hrano cimdlje od sebe (v omaro, hladilnik)... smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#832 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 06 March 2009 - 10:34 AM

men gre pa na živce, ko tip reče: sva noseča. Sej vse lepo in prav...ampak a ma on kakšno žogo mogoče v trebuhu? biggrin.gif
  • 0

#833 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 March 2009 - 11:13 AM

thumbup.gif

Jaz bi tudi pretepla vse tipe, ki kaj takega izustijo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 06 March 2009 - 11:19 AM

Na živce mi gre, ker je treba labelo, šampone itd. narest v moški izvedbi, ki je enaka običajni, sam da je črna/temno modra in gor piše 'for men'. Mislm... ne vem, a bo komu penis odpadel, če ne bo na pakungi pisal 'for men'?
  • 0

#835 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 06 March 2009 - 11:22 AM

lol1.gif Eh, pa saj veš - morajo tud oni imet feeling, da so something special. smile.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#836 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2009 - 12:47 PM

laugh.gif laugh.gif Marketing.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#837 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 06 March 2009 - 01:10 PM

^ Jps, tako to je... Mora bit črno ali modro, ne pinki laugh.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#838 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 06 March 2009 - 01:27 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 3. 2009 - 10:34) View Post

men gre pa na živce, ko tip reče: sva noseča. Sej vse lepo in prav...ampak a ma on kakšno žogo mogoče v trebuhu? biggrin.gif

meni tudi..!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#839 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 March 2009 - 10:44 PM

Res je! Ali pa še hujše... greva rodit! rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#840 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 March 2009 - 01:28 PM

Ja, to bi pa rada videla. twisted.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users