Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13447 replies to this topic

#8361 tejči

tejči

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 30 June 2009 - 02:24 PM

Preko ebaya bom naročila, samo nekaj glede plačilne kartice še morem zrihtat.
  • 0

#8362 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18682 posts

Posted 30 June 2009 - 03:35 PM

Kok pa stane to?
  • 0

After all this time?

Always.

#8363 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 30 June 2009 - 03:39 PM

Na ebayu celih 13€ s poštnino biggrin.gif Pri nas pa 30€.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8364 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18682 posts

Posted 30 June 2009 - 03:47 PM

Woooot? ohmy.gif Jst sm bla zihr da ni manj kot 100.. Zanimivo.. Pa a to so dobre senčke al bl krneki? Hudo thumbup.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8365 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 30 June 2009 - 03:50 PM

Menda so ful pigmentirane. Vsi jih hvalijo. Na netu najdeš ogromno swatchev.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8366 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18682 posts

Posted 30 June 2009 - 03:51 PM

Kako se jim pa reče? oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8367 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 30 June 2009 - 03:55 PM

To pa še jaz ne vem točno. Vsak ji da malo drugačno ime. Načeloma 88 shimmer palette.
  • 0

Tumblr

#8368 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18682 posts

Posted 30 June 2009 - 03:55 PM

Hvala smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8369 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 June 2009 - 05:30 PM

Coastal scents shimmer(ali matte) 88 pallete, Nincha ;)

EDIT:
Keune keratin volumizer spet smile.gif ( sem naročila teti ko je šla ravno k nam pa so spremenili embalažo in sestavo,ima sedaj šele na 11 ali 10 mestu proteine, pe še pred minerali ima alkohol dobro sicer na koncu ampak vseeno, diši pa bolš)

Essence Kohl # Niht fever(temno modra)
  • 0

#8370 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 June 2009 - 05:45 PM

2x YSL korektor Touche Eclat
Maskara Givenchy Phenomen' Eyes
MAC Prep+Prime
MAC Studio Fix Fluid
YSL Elle Intense
Tubica za MAC puder
Interapothek Aloe Vera gel

IPB Image IPB Image

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#8371 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 June 2009 - 06:14 PM

Brokoli, kolko si dala za korektor? V Slo je tok drag, sam je ful dobr...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#8372 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18682 posts

Posted 30 June 2009 - 06:36 PM

Naročila uno paleto senčk woot.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8373 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 June 2009 - 06:40 PM

QUOTE(eve @ 30. 6. 2009 - 19:14) View Post

Brokoli, kolko si dala za korektor? V Slo je tok drag, sam je ful dobr...

Dva korektorja sta. Skupi sta bla 47€. Torej je en 23€.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#8374 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2009 - 07:42 PM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 6. 2009 - 17:11) View Post

Sicer sem ga kupila za domače, ampak ga bom tebi na čast probala in ti sporočim. wink.gif
Zdej se ti splača kaj nabavit od Trebnika, ker je v Mercatorju vse znižano za 40%.

Sem danes iskala pa ni bilo sploh več stojala v Mercatoju. ermm.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8375 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2009 - 07:50 PM

Veš kak hitro to hijene pograbijo in si naredijo cele zaloge v kleteh... twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8376 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87012 posts

Posted 30 June 2009 - 08:08 PM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8377 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2009 - 08:25 PM

Ja ampak je res. evil.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8378 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30029 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 June 2009 - 08:42 PM

Essence podlak in nadlak
Oliviers&Co. tekoče milo za umivanje rok in losjon za nego rok+tester gela za prhanje ter kreme za predel okoli oči (zna bit, da bo ta zadeva pri meni izpodrinila L'Occitane ... oops.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8379 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 June 2009 - 10:10 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 6. 2009 - 21:25) View Post

Ja ampak je res. evil.gif

Sploh ne zastopim zakaj razpizdjen fejs. laugh.gif wink.gif Valda bom vzela vse kar mi je všeč, če pa je takorekoč pol ceneje in so zadeve sestavinsko kvalitetne. Bi bila idiot, če ne bi.
Že itak mami skos kupuje Dvorec Trebnik gele za prhanje, zdej pa nam je vsega zmanjkalo in sem samo metala v voziček. tongue.gif Sicer pa je bilo v celjskem Mercatorju še ful vsega, čist polne police.

Sarah, če bi se ful rada dokopala do tega rožmarinovega šampona, ti ga lahko jaz kupim in pošljem.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8380 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2009 - 10:15 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 6. 2009 - 23:10) View Post

Sploh ne zastopim zakaj razpizdjen fejs. laugh.gif wink.gif Valda bom vzela vse kar mi je všeč, če pa je takorekoč pol ceneje in so zadeve sestavinsko kvalitetne. Bi bila idiot, če ne bi.
Že itak mami skos kupuje Dvorec Trebnik gele za prhanje, zdej pa nam je vsega zmanjkalo in sem samo metala v voziček. tongue.gif Sicer pa je bilo v celjskem Mercatorju še ful vsega, čist polne police.

JezusmarijaundJožef, od kod pa si zdaj SPET sebe našla v mojem postu?! blink.gif butl.gif Govorila sem nasplošno ... komentar na Sarah ... da se rado zgodi, da ko je kje kakšna akcija in nisi prvih pet minut zraven, pač takoj razgrabijo in si po možnosti delajo mega zaloge ... in valda, da mi to ni všeč, ker potem jaz nič ne dobim, LOL.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users