Ja, Eli je pomoje imela v mislih tisti post v krščanskem smislu, ne post kot post. Se strinjam, da je kar nekaj. Pri fantu doma recimo na tisti petek, kdaj pač je, saj niti ne vem točno, ne jejo mesa, ker se kao ne sme in na veliko navalijo na ribe. Sicer pa skoraj vsak dan žrejo meso. Halo, čisto isto, oziroma precej bolje bi bilo, če bi recimo 2x na teden imeli za kosilo meso, ne pa vsaj 5x, kot je pri njih v navadi.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 06 March 2014 - 10:02 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 March 2014 - 10:10 AM
Ja, Marmelada to mislim. Potem pa cel halo, kaj bi sedaj jedli ko se NE SME mesa. Potem pa tipično pohan oslič ali morska pica
Posted 06 March 2014 - 10:22 AM
Najbolj fino je pa to, da se tudi župniki sami ne držijo posta (niti strogega na veliki petek). Sem videla na lastne oči, ko so štirje lokalni župniki na veliki petek jedli pečenko. Pa tudi od drugih sem slišala podobne zgodbe. Ne pravim, da so vsi takšni, ampak ja...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 March 2014 - 10:24 AM
Fraza: najlepša ti dala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 March 2014 - 11:01 AM
Spet je cel FB poln besede regrad.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 06 March 2014 - 11:37 AM
"Something i have been working on these days:) This is how it looks a few days ago:) The complete one is gonna follow soon. Anyone can guess which bird is gonna be?"
Sošolec iz gimnazije in njegova že omenjena angleščina. Mislim da bom počasi vse njegove poste dala pod "hide", ker me boli glava ko berem te polomije.
Posted 06 March 2014 - 11:41 AM
Spet je cel FB poln besede regrad.
Jaz sem pa pozimi pri eni na FB videla napisano snek (mišljen je sneg). Pa ne vem, ali je bil hec.
Posted 06 March 2014 - 11:41 AM
Lahko upaš, da je hec, ampak ti povem, da najbrž ni.
Posted 06 March 2014 - 11:47 AM
Ja saj...in to je tista, ki se gre kao neko novinarko.
Posted 06 March 2014 - 11:55 AM
Jaz sem pa pozimi pri eni na FB videla napisano snek (mišljen je sneg).
Pa ne vem, ali je bil hec.
Mene je sosolka na faksu enkrat sprasevala, kaj mam to en 'krok' (krog) v zapiskih narisan. Sem rabila kako minuto, da sem dojela, po cem je sprasevala .
Posted 06 March 2014 - 12:31 PM
Danes slišala --> hajano testo. Pa sem vprašala "kakšno?" in je še enkrat ponovila "ja, HAJANO." Pa rečem: "a vzhajano?" in reče, "ne, hajano se reče". In me grdo pogleda.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 March 2014 - 01:23 PM
Jaz priznam, da spadam v pravo profesionalko slovničnih napak. Moj živce zgublja, kadar bere/popravlja kakšno moje pisanje, sploh z vejicami se ne maram.
Imam pa doma g. Toporišiča (Jurij), nevem od kod je to potegnil, ampak včasih ima take, da dol padeš. Gre U vrtec, mami "prosim, kaj si rekla", ....
Posted 06 March 2014 - 04:42 PM
Saj to razumem, tudi vem v čem je bistvo posta.
Na živce oz. ne razumem te ideje ne bomo jedli mesa (niti klobas, paštete...) bomo pa ribe. Za moje pojme ni logike.Pika.
Google pravi, da menda se ribe je zato, ker je Jezus jedel ribe pri zadnji večerji.
- na živce mi gre, ko me nekatere osebe vidijo samo takrat, ko kaj rabijo
- ko mi nekdo kupi neko reč, ki je ne maram, pa se moram narest prijazno in se zahvalit. Čeprav bi najrajši rekla, da naj zadevo odnese nazaj ali pa ima sama.
Posted 12 March 2014 - 06:52 PM
Reklami za Hofer.
'Pa ne po letakih, no!'
'Bio je zdej in!'
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 March 2014 - 07:28 PM
^ Ja, kako ona govori ... kot neka retardirana 10-letna punčka. FUJ!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 March 2014 - 07:32 PM
Oja, meni grejo kar dlake pokonci. Kje so nabrali tak smotan folk.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 March 2014 - 08:38 PM
Jaz tistih par dni na leto ko gledam slovenske tv programe skoraj dobim živčni zlom zaradi butastih reklam in zoprnih osebkov, ki se pojavijo v njih. Pri kar visokem procentu reklam res ne veš kaj sploh oglašujejo, pri enako visokem procentu reklam pa se vprašaš na kateri drogi so bili ustvarjalci, ker reklame bolj kot ne gledalca odbijejo od nakupa kot ga privabijo k nakupu.
Posted 14 March 2014 - 02:34 PM
Ja, te ženske v Hoferjevih reklamah so vso po vrsti antipatične. Si ne dela Hofer nobene usluge.
Ja, eni ne morjo, ampak ne Hofer.
Posted 14 March 2014 - 03:12 PM
To punco jaz poznam in mi ni jasno kako je v tej reklami lahko tako antipatična. V živo je luškana in nima tako cvilečega annoying glasu.
Posted 15 March 2014 - 07:13 PM
Jaz kar pike dobim ko slišim to reklamo, pa kako so lahko o posneli in si rekli ja, zaradi tega bodo ljudje raje kupovali v Hoferju. Katastrofa res
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users