Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8301 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2014 - 04:40 PM

^ Mislijo si, da so seksi, so pa cheap in groteskne spake.

Ljudje, ki se vsako leto za pusta nažirajo s krofi kot da je sodni dan in kot da se na druge dni v letu ne da kupiti krofov. Nagnusno.

Isto kot za Veliko noč ali pa za Silvestrovo ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8302 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 02 March 2014 - 06:34 PM

Jaz se jih, ker so le takrat domači. Se jih najem za celo leto vnaprej in jih potem nikoli ne kupim. Mi niti ne dišijo, izjema so trojanski.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2014 - 06:42 PM

Jaz pa čez leto pojem kak krof (DonDon so mi najboljši), mama pa čez leto večkrat speče flancate - so mi preeeej boljši kot krofi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8304 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 02 March 2014 - 06:46 PM

Velikonočna hrana :surrender: :sick:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8305 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 02 March 2014 - 07:03 PM

Jaz pa čez leto pojem kak krof (DonDon so mi najboljši), mama pa čez leto večkrat speče flancate - so mi preeeej boljši kot krofi.

Dondon so mi povsem zanič. Krhki falancati so pa res dobri. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8306 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 02 March 2014 - 07:11 PM

Kurenti

• 0

#8307 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2014 - 09:33 PM

Dondon so mi povsem zanič. Krhki falancati so pa res dobri. 

Vidiš, meni pa so glih dobri, vem pa, da marsikomu niso. Všeč mi je, da niso mastni.

Flancatov pa nimam rada krhkih, ampak one navadne.

• 0

#8308 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 March 2014 - 11:38 AM

Velikonočna hrana :surrender: :sick:

Dobila si minus, ki sem ti ga izenačila, ker se strinjam s tabo.

Ko se cela miza šibi pod mesnimi 'dobrotami', in ljudje kar ne vejo, kateri del mrtve živali bi še prinesli, da bi bilo slavje popolno. Seveda ne gre brez neštetih jajc, ki jih skuhajo, in potem

z njimi utrujajo še pol meseca (hello, salmonela), dokler jih nimajo vsi vrh glave do naslednje velike noči!! 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8309 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 03 March 2014 - 11:42 AM

Ljubitelji Kristusovega telesa in mrzlih jajc na Čudoviti  :surrender: 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8310 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 03 March 2014 - 12:12 PM

Pomojem je kdo ponesreči kliknil, to pa res ni minusa vreden post.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8311 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 03 March 2014 - 12:33 PM

Jaz se pa ne čudim :)

• 0

#8312 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 March 2014 - 12:36 PM

Jaz forum spremljam skoraj izkljucno preko telefona in je prav super - ne vidim teh glupih minusov in plusov, pa tudi podeljevati jih ne morem.

• 0
Viens, reste ici!

#8313 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 March 2014 - 12:42 PM

Ljubitelji Kristusovega telesa in mrzlih jajc na Čudoviti  :surrender: 

:lol1: :hooray:

• 0

#8314 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15252 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 March 2014 - 01:19 PM

Pa saj smo si v vecini kar enotne, kar se tice praznikov in z njimi povezanih pozrtij. Vsaj jaz sem dobila tak obcutek. 

Na zivce mi gredo:

1 drobtine na pultu, ko je nekdo rezal kruh in ni pospravil za sabo,

2 chia semena na mokri krpi :cry1: ,

3 odprt sadni sok/nektar, ki ga nekdo ne vrne nazaj v hladilnik, na sobni temperaturi se te zadeve res hitro pokvarijo.

4 ko nekam zalozim kaksno pomembno stvar. Mislim, skoraj 100% sem, da je nisem izgubila, ampak pri najboljsi volji je ne najdem!!!!!  :wallbash: :lart:

(kriva sem pa sama, ker dobro vem, da je velika verjetnost, da je ne bom nasla, ce je ne vrnem na pravo mesto (spominsko kartico od fotoaparata namrec pogresam)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8315 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 03 March 2014 - 01:35 PM

meni gre tud na živce, da se nekateri  ob praznikih nabašejo praznične hrane. Jaz si privoščim kos šunke in hren za veliko noč in en krof za pusta.  Kuhanih jajc pa itak ne maram.

Še bolj na živce mi pa gre, da začnejo  takoj po praznikih in pred poletjem mediji z vseh strani bombardirat z "čudežnimi" dietami :wacko:

• 0

#8316 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 03 March 2014 - 03:42 PM

Pop TV. Včeraj sem gledala The notebook zvečer, in so več kot eno minuto konca enostavno odrezali, halo?! Kako lahko narediš to, pa ko so vrteli Harryje po tvju se isto spomnim, da je večkrat konec manjkal. Zdajle je bila ponovitev Notebooka in so lepo odvrteli celega, ne vem zakaj zvečer režejo ven.

Da ne omenjam reklam, fulmirna in čustvena scena, potem pa ful naglas reklame, kar sredi ene scene, groza. Res nikoli ne gledam filmov po tvju, samo zdaj sem ujela Titanik in Notebook, in čist razumem zakaj vse gledam na računalniku. Med Titanikom je bilo skoraj za celo uro reklam, pa 7 minut so bile dolge. :surrender:

• 0

After all this time?

Always.

#8317 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 03 March 2014 - 04:24 PM

Ko je bil Harry, 5. dela ni bilo, ker so jim potekle pravice. Beat that  :hooray: 

• 0

Tumblr

#8318 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 04 March 2014 - 11:30 PM

Tak način poziranja parčkov na fotografijah, ko stojita drug ob drugem in ima punca dlan na njegovih prsih, trupu ali pa čez pas:

stock-photo-portrait-of-young-couple-in-

prom_couple_posing_by_allycatt90-d4murfb

MG_1608.jpg

Poznam ene dve ženski, ki se praktično vedno postavita tako, ko se slikata s fantom in mi je ful narejena taka poza.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8319 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 05 March 2014 - 07:56 AM

Marmelada, se strinjam. Vse skupaj se potencira še pri poročnih fotkah. Groza!

• 0

#8320 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 March 2014 - 08:00 AM

Pač ene babe so konstantno prilepljene na svojega dedca. :D Smešno. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users