Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8281 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 February 2014 - 01:14 PM

To, da iz trgovine prinesem original zapakirane oreške, moko, zdrob ali karkoli že... pa takoj odprem, da bi presula v zaprto posodo in zagledam notri ličinke moljev, enega mrtvega odraslega molja, v oreških pa vse polno pajčevin, ki jih puščajo ličinke. To se mi je zdaj že nekajkrat zgodilo! Groza, no! 

Danes sem celo na polici z mokami v Mercatorju opazila nekaj teh belih ličink, ki so lezle naokoli. Ogabnost. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8282 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 26 February 2014 - 01:23 PM

Poznam :cry: jaz se črvov še bojim :cry:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8283 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32594 posts

Posted 26 February 2014 - 01:27 PM

Groza. HB še nisem naletela na kaj takega.

• 0

• Guests

Posted 26 February 2014 - 03:24 PM

Jaz sem enkrat naletela v musliju na pajcevine pa mrtvo zuzelko. Sem pisala Mercatorju in so bili tako prijazni, da so mi poslali paket izdelkov kot opravicilo. Jaz sem sicer samo hotela zamenjat muesli... in se mi je zdela lepa gesta. Zivcirajo me ljudje, ki si do zivega grizejo nohte. Ne toliko zaradi estetike, ampak ker so napeti, nervozni in zasekirani. Oz. tak vtid dajejo. Kot da jih vsaka najmanjsa tezava popolnoma iztiri.
  • 0

#8285 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 26 February 2014 - 04:04 PM

^ Meni pa gre na živce brat, ki si praktično vsak dan striže nohte. Ščipalca potem nikoli ni v kopalnici, ampak je vedno kje v kuhinji, dnevni sobi, spalnici. Ne razumem, zakaj si je treba vsak dan nekaj prčkat po nohtih. Enkrat me je razpizdilo, ker sem v moji sobi na tleh našla kup postriženih nohtov. Vsaj počistiš lahko za sabo, a ne.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8286 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 26 February 2014 - 04:06 PM

Jaz imam to obsesijo s pucanjem ušes. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8287 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 26 February 2014 - 04:19 PM

Fant tudi. Skoraj vsak dan si s palčko spuca ušesa.

• 0

#8288 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6747 posts

Posted 26 February 2014 - 04:26 PM

^^ Moj tudi :)

• 0

#8289 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 February 2014 - 04:26 PM

Jaz si tudi skoraj vsak dan ušese pucam :D

Zdaj sem se spomnila na sošolko, ki si je danes nohte kar med vajami na faxu v laboratoriju!!! :o čistila! Ampak to ne s pilico oz. pripomočki za čiščenje nohtov, ampak si jih je čistila kar s samimi nohti :D

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8290 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2014 - 06:41 PM

Jaz tudi!!! Meni je enkrat dr. zabičala, da naj neham, da imam spolirana. Ampak meni to tako paaaše, že od majhnega. Pa itak si vsak drugi dan perem lase

in takrat si moram ušesa pobrisat z vatiranimi palčkami. Jaz za njih težim še pri frizerki.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8291 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 26 February 2014 - 08:41 PM

Jaaa, ful paše! Napol žgečka.

• 0

#8292 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86510 posts

Posted 26 February 2014 - 08:54 PM

Jaz sem si jih tudi pogosto, dokler mi ni ORL rekla, da imam prav s čepkom zamašen sluhovod in mi je morala spucat ušesa. Ogabno zoprno in boleče.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8293 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 February 2014 - 10:00 PM

Jaz pa svojega sočutja do raznih outsiderjev ne merim s tem, koliko si je kdo sam kriv za stanje, v katerem je. Zaradi tega tudi ne presojam kdo od njih si zasluži tisti drobiž in kdo ne. Če me kdo prosi enostavno dam, naj mu tistih nekaj evrov pomaga prebrodit dan, pa če bo to z litrom vina ali čemerkoli že. Nenavadno mi je tudi, da zaradi ene ali dveh slabih izkušenj nekateri obupajo nad celotno idejo, se kar vprašam po kakšnih načelih to živijo, da jih lahko že nekdo ki 'ne sodeluje' odvrne od tega, v kar bi naj sicer drugače verjeli (v tem primeru v pomoč drugim). 

Evo, si popolnoma zadela, česar sama nisem znala tako ubesediti.

• 0

#8294 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 27 February 2014 - 01:13 AM

Jaz sem si jih tudi pogosto, dokler mi ni ORL rekla, da imam prav s čepkom zamašen sluhovod in mi je morala spucat ušesa. Ogabno zoprno in boleče.

Fant se je vmes tudi malo umiril, ker je imel par let zapored vnetje ušesa in mu je tudi ORL rekel, da ni dobro, če pretirava s čiščenjem. Zdaj pa se je bolj kot ne spet vrnilna stara pota. :) Jaz si jih pomoje max dvakrat tedensko. Lase si tudi jaz pogosto umivam, ampak si vodo, ki mi gre v ušesa, obrišem samo z brisačo ali toaletnim papirjem.

• 0

#8295 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 February 2014 - 07:23 AM

Jaz tudi, obvezno dvakrat na dan.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8296 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17106 posts

Posted 27 February 2014 - 10:20 AM

Na živce mi gre folk na facebooku, ki objavlja kao neke tekste v angleščini, ki so POLNI - prepolni slovničnih napak.

Sošolec iz gimnazije se je lotil enega hobija in zdaj vsakič ko kaj naredi zraven napiše zgodbico v angleščini.

Glede na to, da je zaključil gimnazijo in faks, bi pričakovala nivo, ki je malo višji od osmega razreda osnovne šole.

• 1
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#8297 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 27 February 2014 - 12:53 PM

Ekstremno mi gredo na živce ljudje, ki so užaljeni za vsako malenkost - posebej opažam to pri pogovoru z Američani. Res označijo vsako, še tako nedolžno stvar za "offensive" ali pa so "offended". Domnevam, da so bili vzgojeni v takšno razmišljanje, ampak meni je to čisto mimo, no. Občutljivčki.  :wacko:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8298 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 27 February 2014 - 05:03 PM

Moja ljuba mačka, ki si vso hrano iz svoje posodice v kuhinji odnese na preprogo v dnevno sobo. Pred parimi minutami si je prinesla želatinasto vsebino mačje hrane iz vrečke. Seveda je na preprogi ostala sled njenega obroka. Grrr!

• 0

• Guests

Posted 01 March 2014 - 09:21 PM

Najstnice, ki se za pust našemijo v "kr neki", samo da bi bile videti lepe, torej sploh ne predstavljajo ničesar, ampak naše vržejo lasuljo, za katero menijo da jim paše, si naredijo ful močen make up, vržejo nase mini krilo, majico s ful dekolteja in si po možnosti za to priložnost upravičijo klovnsko obnašanje.

• 0

#8300 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 01 March 2014 - 09:51 PM

^ Tega še zdaleč ne počnejo samo najstnice. Meni grejo tudi ful na živce punce, ki si za pusta dajo gor neka ušesa, narišejo piko na nos in brke, našminkajo z rdečo šminko, oblečejo mini krilo in to naj bi bila kao neka maska. Me je že zdavnaj minilo hodit na razna pustovanja, ker 3/4 žensk to izkoristi za to, da so lahko seksi in se razkazujejo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users