Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8221 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 January 2009 - 08:49 PM

@FTSE smo klicale v Mercator, se pritožile in so rekli, da je čez to prodajalko ogromno pritožb in da bodo ukrepali. Čeprav naj bi bil Mercator najboljši sosed, imam z njim najbolj shitty izkušnje !

• 0
Viens, reste ici!

#8222 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 January 2009 - 08:49 PM

o tud jaz sovražim MERKATOR.. v vseh trgovinah kar sem bila (Novo mesto, Krško, Senovo) nikjer nisem videla ene prijazne prodajalke. vsepovsod samo grdo gledajo, kot da sem jim jaz kriva da ona mara delati. pa si poišč drugo službo, ne pa da se potem name spravlaš. in vedno ko je gužva se one pogovarjajo med blagajnami kot da smo na tržnici.

enkrat sem šla naročit pice (tiste k jih pečejo v trgovini) pa lepo vprašam kdaj bojo gotove, in me začne napadat , da jih ne peče ona ampak pečica, da ima na dan speči 100 pic in ne vem kaj vse. jaz sem samo strmela. ohmy.gif halooo kaj je s tabo, kje ti je olika??? tako da se merkatorja izogibam na veliko.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8223 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 January 2009 - 08:50 PM

QUOTE(žabica @ 29. 1. 2009 - 20:49) View Post

halooo kaj je s tabo, kje ti je oblika???

Hihihi. tongue.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8224 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 January 2009 - 08:53 PM

Jah tko laično če ti ščitnca preveč dela, pol ponavad hujšaš, če pa premal pa se rediš.
Sj nila kako bi pa vedla če je kej narobe s ščitnco a veš, pač ne veš, greš k zdravniku na pregled.
Sj so nekateri pač znaki kokr neka splošna utrujenost, oslabelost in zaspanost... sam tile znaki so še pr miljon drugih boleznih, od najhujse do najmanj nevarnega prehlada, heh.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#8225 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 January 2009 - 08:57 PM

QUOTE(Coco* @ 29. 1. 2009 - 20:50) View Post

Hihihi. tongue.gif laugh.gif

si pa hitro opazila. sem menda še isto minuto popravila tongue.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8226 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 January 2009 - 10:35 PM

Jutri mam ustnega in me je straaaaaaah sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8227 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26024 posts

Posted 29 January 2009 - 10:36 PM

QUOTE(Princeska @ 29. 1. 2009 - 22:35) View Post

Jutri mam ustnega in me je straaaaaaah sad.gif

console.gif saj bo, bomo držale pesti! wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8228 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 January 2009 - 11:03 PM

Hvala. Ful me je strah, ker je dons ful puncam znižal ocene iz pisnega, jst sm pa že tko na 6ki in me skrbi... pa še ustni iz matematike. Faaak ermm.gif hvala res cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8229 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 January 2009 - 12:04 AM

Princezin, vzemi en čopič in si pobarvaj svoj dan. Bodi sproščena in dej zaupaj vase, če veš, da zmoreš, sam profesor je zarukano tele. kiss3.gif

Na živce mi gre fant in pogovarjanje prek msn, ker izpade tak puhoglavec.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8230 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2009 - 12:15 AM

QUOTE(Ana @ 29. 1. 2009 - 20:49) View Post
@FTSE smo klicale v Mercator, se pritožile in so rekli, da je čez to prodajalko ogromno pritožb in da bodo ukrepali. Čeprav naj bi bil Mercator najboljši sosed, imam z njim najbolj shitty izkušnje !

Vprašala bi jih, če je že bilo ogromno pritožb, kako za vraga z istim primitivnim obnašanjem še vedno v Mercatorjevem plašču streže stranke. ;-) Jaz več resnično nimam potrpljenja z idioti in primitivčki.

Drugače pa danes res ni moj dan. V detajle pa ne bi, ker bom samo slabe volje. dry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8231 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 30 January 2009 - 01:04 AM

Men pa ni čist nič več jasno.
  • 0

#8232 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 January 2009 - 01:24 AM

Spodnje sosede bi strpala na Luno. Ne vem no, ampak eni bi spal ponoči in ne poslušal njenih 10 zaigranih orgazmov in zraven grozovitega cviljenja kot da bi prašiča klal (že k "normalno" govori CVILI), ne maramo poslušat kako se dere na svoje 4 nevzgojene/podivjane otroke (ona je pa vzgojiteljica, how ironic) in jim grozi s tepežem, sovražimo njenega odurnega deca k je cele dneve nažgan k mamba, SOVRAŽIM PREKLETE KURCE k delajo samo zgago! evil.gif Sliš se jih pa tko, k da bi jih mela v dnevni. In zdele že pol ure ne dajo miru, loputajo z vrati in vpijejo. Sej ne vem, al nej jim policijo na vrat nakopljem al kaj. huh.gif
(Mino pod vrata najraj. rolleyes.gif )

(In da je to ista ženska, k je svojega moža pod pretvezo da jo tepe in posiljuje, izselila stanovanja, vselila najbolj odurno spako kar sem jih kdaj ugledala) in zdej vsi skupaj s haskijem (k ga nikol skor ne peljejo ven in mi laja direkt pod oknom)zganjajo teror nad vsemi. Povrhu vsega pa je eden izmed pamžev dobil klavir in zdej me eni in isti zgrešeni toni Čuk se je oženil budijo vsak vikend, če mam srečo tud med tednom ob 7ih. No, včasih pade vmes še kakšne Ne grem na kolena.)
  • 0

#8233 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 January 2009 - 09:08 AM

Fridolinka, ali se melodrama razpleta? w00t2.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8234 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 30 January 2009 - 09:32 AM

Jaz sem en velik štor. Včeri mi da sošolc cel kup linkov z online knjigami in analizami knjig za izpit, jaz seveda to shranim pod priljubljene. Hočem zdaj it to malo brat, tega seveda nikjer shranjenega. Ni mi jasno kaj sem učeri štorala. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8235 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 30 January 2009 - 09:41 AM

Špela - nč. Sam zapleta se, če že ni status quo. Kr neki. Pa ne sam v zvezi s tistim kar ti mislš smile.gif
  • 0

#8236 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 January 2009 - 09:47 AM

Počutim se čustveno otopelo.
  • 0

#8237 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 30 January 2009 - 12:05 PM

Totalno sem slabe volje spet. Barva las je obupna, vsi so me pustili samo,az piko na i se mi dela pa še ogromen podkožen mozolj na bradi in boli ko svinja.... cry.gif
  • 0

#8238 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 30 January 2009 - 12:42 PM

Zele me kliče kolega, če sm kaj žejna. Da so mal piejjo pr njem in da nej npridem pomagat. Tak me ma da bi pustla vse skup pa šla pomagat. OMG nooooo. Ma se morm učit. Smo se zmenli za večer, če bojo še v stanju. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8239 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 January 2009 - 01:30 PM

Ravnokar sem ugotovila, da cajte pri španščini pravzaprav znam. Me happy smile.gif .
  • 0

#8240 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 30 January 2009 - 02:47 PM

Verjetno bom ruknla izpit...ah ni panike, sej sem že navajena.
Na faci se mi je nardila ena bedna bunka!! Najraj bi jo odrezala.
  • 0

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users