Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 08 May 2011 - 06:51 PM
Posted 08 May 2011 - 06:54 PM

Posted 08 May 2011 - 07:28 PM
Če se ji gate čez vidijo, lol? Meni je za modrc vseeno, za gate pa neokusno.
Zdaj sem se prav mogla skoncentrirat, da sem vidla odsev gat na tej sliki. Stari in slepi smo že.
Eh, dvomim, da se v real to tako vidi. Bom jo imela za spanje in za doma, če se mi bo res spodnje perilo
videlo na km. Ali pa preko kakšnih hlač bi se tudi dala lepo nositi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 May 2011 - 08:01 PM
Jaz teh tankih bombažnih/jersey oblek in kril ravno zato ne maram, ker tudi če niso prosojne, se vse skozi vidi, pa krpasto izgleda.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 May 2011 - 08:05 PM
Posted 08 May 2011 - 08:14 PM
Jinadaze, ne kvari mi veselja. x(
Ana, za tebe pa zdaj sploh ne vem al se zajebavaš al resno misliš. Sumim, da prvo. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 May 2011 - 08:27 PM
Ne, ne zajebavam. Meni so obleke čez hlače všeč, saj veš to! Pač res, predstavljam si skinny pants, obleko čez, ki ni oprijeta čisto in visoke pete.

Posted 08 May 2011 - 08:32 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 May 2011 - 08:34 PM
Ana, skinny hlač ne nosim, ker nimam suhih in dolgih nog, tak da če bodo, bodo kar ravnega kroja.
Sarah, jaz sem s kmetov. ^.^
Posted 08 May 2011 - 09:30 PM
Ana, skinny hlač ne nosim, ker nimam suhih in dolgih nog, tak da če bodo, bodo kar ravnega kroja.
Sarah, jaz sem s kmetov. ^.^
Pa daj, jaz pa sem glih misla še naprimer leder pajkice predlagat.

Ja. V Europarku.

Posted 08 May 2011 - 10:00 PM
Bila sem danes, imeli so še vse številke (se mi zdi), v črno-beli in tudi v drugi (pisani) kombinaciji. Glede na to, da sem bila danes ob 12h tam, ti do jutri ne bi smeli pokupit (ali pa ne poznam 'čarov' velikih mest?)

Za H&M v mestu pa nimam pojma.
Posted 08 May 2011 - 10:01 PM
Posted 08 May 2011 - 10:02 PM
Posted 09 May 2011 - 08:06 AM

Zara

za nečaka (Zara)

pa srajčka Asos

Posted 09 May 2011 - 07:55 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 10 May 2011 - 05:34 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 May 2011 - 10:42 AM

Sem vedla, da ne bom razočarana, če ošvrknem tole temo. Dobra je.
Pa komot daj spodaj perilo v kožnem odtenku (kake tangice, da se lih ne vidi roba gat), pa je. Tega je v tujini vsepovsod, samo pri nas je treba pazit, da si vsem všečen.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users