Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 29 January 2009 - 06:33 PM

Podhranjena sem. ermm.gif hmm.gif Nikakor se ne morem zrediti niti za 2 kg. Pred dvema letoma sem jih imela 8 več. Pojma nimam, kako naj se tega še lotim, ker je čisto vseeno - ali se bašem ali ne, tehtnica vedno pokaže isto. blink.gif Celo s sladkarijami sem poskusila, pa vem, da to ni ok, ampak še vedno nič ... Full se sekiram zaradi enih stvari (bolezen v družini, zaposlitev itd.) in verjetno mi to vse kalorije takoj pobere. Sranje.

Učiti se moram, pa se mi ne da.
  • 0

#8202 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 January 2009 - 06:50 PM

Lol jst pa lih obratno.

Zdej sem šla na wc in si navlečem gor hlače, zapnem, pa naenkrat sam odfuka gumb v steno. huh.gif

Joj jst nočem hujšat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 29 January 2009 - 06:54 PM

Samo ne preveč na hrano mislit, pa sladkarije skenslaj (če jih ješ), pospeši prebavo in ti bo šlo takoj dol.
Tole z gumbom si pa full hecno napisala, haha.
  • 0

#8204 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 06:55 PM

QUOTE(crna @ 29. 1. 2009 - 18:50) View Post

Zdej sem šla na wc in si navlečem gor hlače, zapnem, pa naenkrat sam odfuka gumb v steno. huh.gif

Hahahahaha, crna thumbup.gif . Sori, sej ubistvu ni tok smešn i guess, ampak kako si to dobr napisala laugh.gif .

Spovedujem se, da sem se prijavila na neko faceoff avdicijo. Ker me enostavno ful zanima, kok mam šans, da me izberejo.
  • 0

#8205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 January 2009 - 06:57 PM

Če ga je pa res kr odtrgal dol z mene. Cel prapok no. blink.gif

Jao, jst pa prebava. rolleyes.gif Sploh ne mislim razlagat, sam rečem lahko da nimamo vsi vidrinega črevesja.

V fitnes bi morala, raje to kot pa hujšanje, ki je itak brez haska.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#8206 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 06:59 PM

crna, jaz imam tudi nonstp probleme s prebavo...Me že tako ob živce spravlja, da se mi bo sam strgal enkrat. Plus zdej je dohtarca ugotovila, da obstaja možnost, da so se mi po ginekološki operaciji naredile ene izrastline na črevesu in da bi bil to lahko vzrok mojih težav. cry.gif
  • 0

• Guests

Posted 29 January 2009 - 07:04 PM

Kokosova maščoba izredno pospeši prebavo, res deluje. Moj fant ima full počasno, sicer se ne redi, ampak njegovi odhodi na wc so bolj kampanjski kot pa redni (če me razumete). Pa še full kalorij porabiš za prebavo te maščobe, več, kot jih zaužiješ z njo. Tule sem jo našla - klik.
  • 0

#8208 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 January 2009 - 07:07 PM

zdaj so me klicali iz staističnega urada da je opravil anketo z mano o potovanjih in je imel tip tak dobr glas oops.gif oops.gif oops.gif da sem bila čisto zmedenasploh nisem vedela kaj naj odgovarjam slap.gif , kar nerodno mi je bilo čeprav ga sploh videli nisem. sem še kr zmedena smile.gif

samo kakšen glas blush3.gif blush3.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8209 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 January 2009 - 07:25 PM

par osebkov nas je blo danes povsem adijo v službi, jaz pol dneva sploh dojemala nisem, kaj se dogaja in kaj točno delam oz. naj bi delala, drugo polovico pa sem mislila, da je že petek .... adijo pamet. smile.gif

pa na jetra mi gre, da mi folk ne odgovarja na mejle .... js ne morm pomagat, če nisem direktor - vseen pa morm določene stvari narest, pa folk kr ignorira mejle .... rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8210 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 January 2009 - 07:31 PM

QUOTE(Nila @ 29. 1. 2009 - 18:33) View Post

Podhranjena sem. ermm.gif hmm.gif Nikakor se ne morem zrediti niti za 2 kg. Pred dvema letoma sem jih imela 8 več. Pojma nimam, kako naj se tega še lotim, ker je čisto vseeno - ali se bašem ali ne, tehtnica vedno pokaže isto. blink.gif Celo s sladkarijami sem poskusila, pa vem, da to ni ok, ampak še vedno nič ... Full se sekiram zaradi enih stvari (bolezen v družini, zaposlitev itd.) in verjetno mi to vse kalorije takoj pobere. Sranje.

Učiti se moram, pa se mi ne da.

Isto.

Jaz mam komi 47 kil. Pa jem velik.
Morm se zredit,ker sem sama seb nagnusna,sam ne vem kako.Nočem se s sladarijami pa čipsom,ker mi je to fuj.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#8211 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 January 2009 - 08:05 PM

Zate sally vem kok si velka- no mislm da vem nekje 170?
Kok si pa ti nila velka pa kok težkaš?
Ej, čudn to, nila... mislm zate... k stres baje redi, zarad stresnih hormonov, ah ja, kaj pa če je kej s ščitnco narobe?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#8212 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 January 2009 - 08:07 PM

-Na živce mi gre, da hodim vsak dan na fitnes a pri hrani se pa tud mal ne morem pazit in pojem vse kar mi pride pod roke in še več. Zato pa tud nobenega pravega učinka. cry.gif Spreminjam se v en ogromen OH.

-Sovražim svojo kožo! Iz dna duše!
  • 0

#8213 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 08:12 PM

QUOTE(crna @ 29. 1. 2009 - 18:50) View Post

lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8214 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 January 2009 - 08:15 PM

Jaz imam filozofijo da, če normalno ješ, se dobro počutiš in si nasploh zdrav nisi podhranjen tut, če si ful suh. Pa ITM laže, če po tem sklepate svojo podhranjenost. Jaz bi naj mela 10 kil več, da bi prišla iz podhranjenosti.. totalna laž !

Danes me so me tak razpičkale stare babe v prokletem Mercatorju (DiLeMa you defo know what i'm talking about rolleyes.gif ). Najprej, vedno je v tem prokletem Merkatorju taka gužva, da moreš čakat celih 20 min v vrsti, da lahko plačaš eno vodo. Druga stvar je odnos prodajalk .. v delikatesi dela ena stara baba, ki ji je totalni bed v lajfu. To je blo prejšnji teden - pridem, pa rečem, če lahko dobim 5 toplih žemljic (ravnokar so se hladile) s tremi rezinami edamca. Pa stara reče joj ja, kaj ti misliš, da meni za opekline plačujejo ? Kaj si ve punce zmišljujete ! Pa zakaj ne jeste zastonj malice, ki gre iz našega denarja. Kaj mislite ve, da sem jaz vaša mama? Kaj ti sploh veš, kako je rezat vroče žemlje ? (NISO BLE VROČE LAŽNIVKA STARA) Na jeziku sem mela, da bi ji rekla da nevem ampak mi pa lahko ona pove ko jih bo narezala 5. Prokleta gnida zanikrna. Kaj si ona misli da je haloo !!??
Danes pa je blo sicer na delikatesi vse ok, ampak blagajna pa je obup. En stari ded mi je rino tisti prokleti voziček v rit tak močno, da sem ga skoraj nazaj pahnila. Bi mu umetni kolk odletel pomojem. Ampak mam dovolj spoštovanja do starih ljudi (čeprav ga pogostokrat niso vredni, i'm sorry), da nisem nardila nič.
Eno veliko poglavje so pa še Mercator pike. Halooo folk, to je taka nategancija, da mi je prav hilarious kak folk nasede. Pa sta enadva stara pred mano v vrsti pa reče prodajalka : "Ja gospa, 0,50€ vam še manjka, pa lahko dobite 1 merkatorjevo piko več laugh.gif " . Pa ona reče : "Ja ja.. pol bom pa res še nekaj vzela" , pa se odloča 8 minut kaj bi le vzela. Pol končno fukne tiste čigumije na trak in je cela srečna, da je ona zdaj dobila celo PIKO več. Ti popusti, ki jih dobiš, če tote glupe pike zbiraš so tak neznatni, da itak več pokupiš, da bi dobil pike, ko pa dobiš popusta ko jih dejansko koristiš. In folk grize v vabo... z brzostrelko bi jih !

Se opravičujem za nižje pogovorni jezi, mogla sem dat iz sebe !
  • 0
Viens, reste ici!

#8215 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 08:17 PM

Ana
,
pritoži se na upravo. Lahko anonimno. Povej za to trgovino in prodajalko, reči, da ne boš v tej trgovini in nasploh v Mercatorju več kupovala, tudi tvoji bližnji ne in da boš to zgodbo zaupala kar se da velikemu številu ljudi. Brez skrbi, da ne bodo tega tako spregledali. Ker v Mercatorju dajo ogromno na to, da se prodajalci kao lepo do strank obnašajo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8216 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 January 2009 - 08:21 PM

LOOOOOL, Ana! smile.gif mene tut popolnoma razpenijo taki, ki mi rinejo tisti njihov prekleti voziček v rit - pa dej smiri malo, če lahko vsi lepo čakamo v vrsti, bi lahko tut taki potrpeli, amapk NEEEEEEEE, rinejo te vozičke, mamicu jim! verymad.gif
sicer zbiram pike, se pa ne sekiram, al mi manjka 1 cent al pa 1 € do nove pike.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 January 2009 - 08:26 PM

Jst z Merkatorji in sličnimi prodajalnami nimam slabih izkušenj. Itak imamo enega lokalnega blizu mene, pa se prodajalke in ostale zaposlene do moje mami obnašajo kot da so bf že desetletja. Mati pač radi gobec vrtijo biggrin.gif .
Jaz itak kupujem kake malenkosti, pa tudi če ne, večinoma v trgovinah hodim tok odsotna, da bi mi kdo mirne duše lahko naštimal enega človeka-bombo med izdelke v voziček.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#8218 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 29 January 2009 - 08:35 PM

QUOTE(Špela @ 29. 1. 2009 - 20:21) View Post

LOOOOOL, Ana! smile.gif mene tut popolnoma razpenijo taki, ki mi rinejo tisti njihov prekleti voziček v rit -

Ou je, to gre men tut tak na živce, sem že večkrat koga nahrulila. Pa v banki al pa v lekarni (kjerkoli v vrsti) ko ti un za tabo dobesedno diha za ovratnik!!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 29 January 2009 - 08:36 PM

QUOTE(rea @ 29. 1. 2009 - 20:05) View Post

Ej, čudn to, nila... mislm zate... k stres baje redi, zarad stresnih hormonov, ah ja, kaj pa če je kej s ščitnco narobe?

Visoka sem 176 in imam trenutno 54 kg. ermm.gif Izgledam podhranjena, čeprav se čisto ok počutim (ko sem imela še 2 kg manj, sem bila res švoh). Najbolj se mi pozna na obrazu, pa seveda noge imam čisto suhe, že od nekdaj sicer, imam pač tako postavo, da sem, tudi pri večjem št. kg, imela noge še vedno suhe - prijateljice pravijo, da me sploh ne morejo gledat v noge (ampak imajo same težave s preveliko težo, tako da jim grem verjetno s svojimi palčkami še bolj na živce, haha).
Pa nimam anoreksije, bulimije ali kaj podobnega (s tem se spopada nekdo drug v moji družini, kar je zame še dodaten hud stres, ker želim pomagati, pa ne morem).

Ja, s stresom je tako, da pri nekaterih udari v eno smer, pri drugih v drugo. cry.gif
Glede ščitnice pa - bom mogla preveriti, ne zdi se mi, da bi bilo z njo kaj narobe.

• 0

#8220 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 January 2009 - 08:44 PM

QUOTE(rea @ 29. 1. 2009 - 20:05) View Post

Ja, 169.
Stres pr men deluje tako kot pri nili. Shujšam,ful.
Shujšam tud če se sekiram zarad izpitov,če sm živčna, bolna, žalostna...
Jaz sem pa še bleda,in res ko dam gor črne hlače sem ko pajkovka.
Ščitnico pa mam jaz malo povečano.Karkoli to že pomeni.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users