Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8181 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 11:04 AM

Še bolj neumno pa je, da nekomu fuul pomagaš pri testu, ker imaš dejansko več pojma, nato pa on/ona bolš piše kt ti. Se mi je zgodil že parkrat, in se res glupo počutiš po čem takem. Ker veš, da dotični osebek ni imel skoraj nič pojma, vendar mu je nekak uspel še kej samemu skp spacat, pa vsa tvoja pomoč, nakonc pa piše bolš k ti sam.
  • 0

#8182 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 January 2009 - 11:17 AM

QUOTE(žabica @ 29. 1. 2009 - 10:35) View Post

čisto enako sem se jaz včeraj počutila sad.gif sad.gif ne razumem sebe. zakaj nisem vesela za svojo oceno, saj sem samo hotela da naredim in potem so tako dobre ostale ocene, se res počutm stupid. in tega občutka bi se zeloo rada znebila. cry.gif

potem se pa slišim z sošolko me vpraša koliko sem pisala pa ji rečem 7 (ona je pisala 8) pa mi odvrne: JOJ SMOLA, DA TI VEDN ZA ENO SPODLETI. verymad.gif verymad.gif potem se mi pa samozavest čist sesuje cry.gif cry.gif
vendar sem ji rekla nazaj, da mi ni važn z koliko naredim važn da naredim, vendar počutila se pa nisem tako:(

ja, čist enako je pri meni cry.gif samo morm razčistit, ker tkole se potem samo uničuješ. se pa tolažim, ker ta moj izpit sploh ni bil v povezavi s smerjo, ki jo študiram, na pedagoških predmetih sem veliko boljša in mam 8 in 9, tko da upam, da bo tud v prihodnje tko. itak se morš primerjat s tem, kaj si sposoben doseči, ne pa z drugimi. in jst pri matematiki nisem tolk sposobna in je tud 6 čist uredu uspeh.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8183 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 29 January 2009 - 11:21 AM

ah za en izpit, kateri je pač "samo zato, da je" naj ti ne pokvari počutja. Važno, da je šlo čez!
  • 0

#8184 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 January 2009 - 12:15 PM

QUOTE(Sinnaia @ 29. 1. 2009 - 11:04) View Post

Še bolj neumno pa je, da nekomu fuul pomagaš pri testu, ker imaš dejansko več pojma, nato pa on/ona bolš piše kt ti. Se mi je zgodil že parkrat, in se res glupo počutiš po čem takem. Ker veš, da dotični osebek ni imel skoraj nič pojma, vendar mu je nekak uspel še kej samemu skp spacat, pa vsa tvoja pomoč, nakonc pa piše bolš k ti sam.

Za to se pa sploh ne sekiri preveč. Itak se na maturi pokaže kdo kj zna pa kdo ne. Vsaj pri nas se je tako izteklo.
Ali pa tista fora če česa nimaš napisan in ti drugi ni hotel dati zapiskov, da ja ti ne bi bolj pisal mi je tut neumna, mislim saj te ne prosim da mi daš nalogo za prepisat pač pa samo snov, ki so jo večinoma narekovali.
Moram reči, da se mi je na koncu res zdelo ko sem maturo pisala bolj od takih in podobnih osebkov.

• 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#8185 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 12:17 PM

Saj sekiram se ne, ampak se pa potem človk res glupo počuti. rolleyes.gif
  • 0

#8186 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 January 2009 - 12:48 PM

Verjemi sem se jaz tudi, ampak potem ugotoviš da je ta občutek kratkoročen, se hitro pozabi. Končni učinek npr. pri maturi pa je dolgoročen, saj se ga ne da spremeniti, in je zadovoljstvo na koncu toliko večje wink.gif
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#8187 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 January 2009 - 12:53 PM

Ne se konstantno primerjat z drugimi. Jaz se nikoli ne, res nikoli.

Najbolj me je razkurilo, ko mi je včasih mami rekla ja ona Micka je pa tak nardila, pa ona je bolš to pisala, pa bla bla bla.
A sem js Micka? NOPE. Je pa mogoče Micka v resnici ena preračunljiva, težaška bitch, ki laže, krade in žre mačke iz nosa. sleep.gif

Ne moreš pri vsem briljirat, meni tudi matematika, fizika in kemija niso nikoli šle, pa ne vem zakaj bi se pol primerjala z drugimi, po možnosti s takimi, ki jim pa to ful laufa.

Sej jim pa kej druga ne, kar pa mogoče meni - right? Princeska und Žabica, glavo pokonci, kakšna malo slabša ocena na faxu še ne pomeni konec sveta.
Glavno, da se človek potrudi in ima pred sabo nek razumno zastavljen cilj. smile.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8188 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 January 2009 - 01:17 PM

Saj pri meni niti ne gre toliko zato,da se z njimi primerjam in želela biti najboljša. Niti pod razno. Mogoče neumno razmišljam ampak sem raje neka sredina kot pa nek lider. Ful ne maram izstopat v nobeni smeri. Ponavadi sem še pomagala tistemu, ki je poleg mene sedel, če ni imel pojma jaz sem pa npr. znala. Na živce mi pa gre npr. da nekomu pomagaš in se potem pred teboj baha ali pa ko vejo da si test pisal slabo kljub temu, da si se učil in ti potem to mečejo naprej kot, da bi hoteli, da bi se počutil neumnega.
Starša sta mi pa itak zmeraj govorila, da se učim zase in da mi znanja nihče ne more ukrasti. Tudi me nikoli nista pizdevala zaradi slabih ocen ali me silila naj se učim. Za to sem jima res hvaležna, ker ko pomislim kakšne scene s straši imajo nekateri zaradi ocen se mi kar smilijo. Jaz bi tudi potem dobila odpor. Kakorkoli že bom raje zaključila, ker sem že čisto zašla in ne vem več kaj sem hotela povedati. huh.gif laugh.gif

• 0

#8189 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 January 2009 - 01:33 PM

Iste probleme imam tud js. Včeraj sm zvedla za ene rezultate. Kolokvija nism nardila. Učila sm se k neumna. Najhuj je blo k sm slišala da je ena sošolka k se je učila samo par dni, k je obupala, pisala boljš od mene, ker je prepisovala!!! Js sm se pa učila k neumna in se nism mogla zbrat na kolokviju, čist me je vrgla še iz tira prva ful težka naloga.
Tako da Princeska vem kako je to. zelo dobro vem. Tekom študija sm se že bolj ohladila glede tega, nism več tako tekmovalna- skos si govorim- ni važn kakšne ocene maš, važn da vse redno nardim, pa bom še vseen lahk živela kot kraljica. Vmes pa se itak še ukvarjala z vsemi možnimi hobiji wink.gif

• 0

#8190 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 29 January 2009 - 01:40 PM

Zdaj bo, razen pri štipendiji, tak vseeno kakšne ocene imaš. Za 3. stopnjo nam je zadnjič oddelčni tutor razlagal, da sploh ne več pogojev. Lahko se bo vpisal vsak. Omejitve bodo verjetno le v primeru, da bi bil ful naval.

Saj bo punce. Take stvari te res razjezijo, ampak proti njim ne morš nič. Žal. Bog ne daj da potem izraziš kakšno pikro na ta račun. Pol si že faušljivec, grebator ali ša kaj hujšega.

Moja spoved. Kmalu bo kosilo, jaz pa se bašem s čokolado.
  • 0

#8191 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 January 2009 - 01:43 PM

Še ena k je katastrofalno nezadovoljna z rezultatom. Prov degen se počutim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8192 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 01:46 PM

Jaz sem danes ruknila 2 izpita (no, se tolažim s tem, da so bili nasploh katastrofalni rezultati).
4. letnik se je naravnost fenomenalno začel. Ful mam energije in motivacije za pisanje diplomske.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8193 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 01:47 PM

QUOTE(freak @ 29. 1. 2009 - 13:17) View Post

Saj pri meni niti ne gre toliko zato,da se z njimi primerjam in želela biti najboljša. Niti pod razno.

Kar se tega tiče, se tudi jz ne maram primerjat z drugimi. Pač jz sm jz in konec. Pa pač z veseljem pomagam med testi tistim, ki pač ne znajo.
Moj primer prej je bil pač izpostavljen kot še en primer, kjer se človek mal glupo počuti nad samim sabo, in to je to. Naslednji moment je mimo.
  • 0

#8194 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 January 2009 - 01:47 PM

Jezna sem na sestro, ker sva bili zmenjeni da bova skupaj jedli kosilo, sedaj jo pa pokličem kje hodi in reče da naj si kar skuham, ker nje še ne bo. Joj ko me to zjezi ko za j... v zadnjem trenutku. A bi ji krona z glave padla če bi me poklicala pa povedala?
  • 0

#8195 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 January 2009 - 03:06 PM

sovražim ga!!!!kolkrat sm mu že povedla da mi je uničil celo življenje, in kolikokrat me je videl jokati zaradi njega, vendar ga NIČ ne prizadane to. najbolj me je pa strah kako bo vse to vplivalo na moje življenje kasneje! cry.gif cry.gif verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8196 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 January 2009 - 03:44 PM

Boli me zob...ko svinjaaa cry.gif .
  • 0

#8197 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 29 January 2009 - 04:41 PM

Jaz pa sem kar slabe volje, če določene osebe ni na MSNju, ko se vpišem... potem pa vztrajam še nekaj časa gor in upal, da se bo pojavil. Oh ja, tako je ko ti je nekdo neznansko všeč sad.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8198 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 January 2009 - 05:06 PM

Na organ mi gre to, da je treba dolgo čakat na rezultat izpita, ki ti je že tako mučen...
V ponedeljek me čaka še en izpit in res bi mi vsaj malo dvignilo motivacijo pri učenju, če bi že izvedela rezultat, ob predpostavki, da bi bil pozitiven. Pobožne želje najbrž angel.gif
  • 0

#8199 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 29 January 2009 - 05:12 PM

Ko sem imela na duhovni obnovi s šolo vneto oko, si nisem redno dajala mazila v oko in spirala s fiziološko. Zdaj pa imam spet, še v hujši obliki, vnetje! ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8200 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 29 January 2009 - 06:06 PM

luci sva totalno na istem. Upam, da čimprej dobiš rezultate in da bodo ti čim bolj pozitivni. smile.gif

Glava me boli....
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users