Spovednica
Posted 29 January 2009 - 11:04 AM
Posted 29 January 2009 - 11:17 AM
čisto enako sem se jaz včeraj počutila

potem se pa slišim z sošolko me vpraša koliko sem pisala pa ji rečem 7 (ona je pisala 8) pa mi odvrne: JOJ SMOLA, DA TI VEDN ZA ENO SPODLETI.

vendar sem ji rekla nazaj, da mi ni važn z koliko naredim važn da naredim, vendar počutila se pa nisem tako:(
ja, čist enako je pri meni

Posted 29 January 2009 - 11:21 AM
Posted 29 January 2009 - 12:15 PM
Še bolj neumno pa je, da nekomu fuul pomagaš pri testu, ker imaš dejansko več pojma, nato pa on/ona bolš piše kt ti. Se mi je zgodil že parkrat, in se res glupo počutiš po čem takem. Ker veš, da dotični osebek ni imel skoraj nič pojma, vendar mu je nekak uspel še kej samemu skp spacat, pa vsa tvoja pomoč, nakonc pa piše bolš k ti sam.
Za to se pa sploh ne sekiri preveč. Itak se na maturi pokaže kdo kj zna pa kdo ne. Vsaj pri nas se je tako izteklo.
Ali pa tista fora če česa nimaš napisan in ti drugi ni hotel dati zapiskov, da ja ti ne bi bolj pisal mi je tut neumna, mislim saj te ne prosim da mi daš nalogo za prepisat pač pa samo snov, ki so jo večinoma narekovali.
Moram reči, da se mi je na koncu res zdelo ko sem maturo pisala bolj od takih in podobnih osebkov.
Posted 29 January 2009 - 12:17 PM

Posted 29 January 2009 - 12:48 PM

Posted 29 January 2009 - 12:53 PM
Najbolj me je razkurilo, ko mi je včasih mami rekla ja ona Micka je pa tak nardila, pa ona je bolš to pisala, pa bla bla bla.
A sem js Micka? NOPE. Je pa mogoče Micka v resnici ena preračunljiva, težaška bitch, ki laže, krade in žre mačke iz nosa.

Ne moreš pri vsem briljirat, meni tudi matematika, fizika in kemija niso nikoli šle, pa ne vem zakaj bi se pol primerjala z drugimi, po možnosti s takimi, ki jim pa to ful laufa.
Sej jim pa kej druga ne, kar pa mogoče meni - right? Princeska und Žabica, glavo pokonci, kakšna malo slabša ocena na faxu še ne pomeni konec sveta.
Glavno, da se človek potrudi in ima pred sabo nek razumno zastavljen cilj.

Posted 29 January 2009 - 01:17 PM
Starša sta mi pa itak zmeraj govorila, da se učim zase in da mi znanja nihče ne more ukrasti. Tudi me nikoli nista pizdevala zaradi slabih ocen ali me silila naj se učim. Za to sem jima res hvaležna, ker ko pomislim kakšne scene s straši imajo nekateri zaradi ocen se mi kar smilijo. Jaz bi tudi potem dobila odpor. Kakorkoli že bom raje zaključila, ker sem že čisto zašla in ne vem več kaj sem hotela povedati.

Posted 29 January 2009 - 01:33 PM
Tako da Princeska vem kako je to. zelo dobro vem. Tekom študija sm se že bolj ohladila glede tega, nism več tako tekmovalna- skos si govorim- ni važn kakšne ocene maš, važn da vse redno nardim, pa bom še vseen lahk živela kot kraljica. Vmes pa se itak še ukvarjala z vsemi možnimi hobiji

Posted 29 January 2009 - 01:40 PM
Saj bo punce. Take stvari te res razjezijo, ampak proti njim ne morš nič. Žal. Bog ne daj da potem izraziš kakšno pikro na ta račun. Pol si že faušljivec, grebator ali ša kaj hujšega.
Moja spoved. Kmalu bo kosilo, jaz pa se bašem s čokolado.
Posted 29 January 2009 - 01:43 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 January 2009 - 01:46 PM
Jaz sem danes ruknila 2 izpita (no, se tolažim s tem, da so bili nasploh katastrofalni rezultati).
4. letnik se je naravnost fenomenalno začel. Ful mam energije in motivacije za pisanje diplomske.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 January 2009 - 01:47 PM
Saj pri meni niti ne gre toliko zato,da se z njimi primerjam in želela biti najboljša. Niti pod razno.
Kar se tega tiče, se tudi jz ne maram primerjat z drugimi. Pač jz sm jz in konec. Pa pač z veseljem pomagam med testi tistim, ki pač ne znajo.
Moj primer prej je bil pač izpostavljen kot še en primer, kjer se človek mal glupo počuti nad samim sabo, in to je to. Naslednji moment je mimo.
Posted 29 January 2009 - 01:47 PM
Posted 29 January 2009 - 03:06 PM

Posted 29 January 2009 - 03:44 PM

Posted 29 January 2009 - 04:41 PM
Jaz pa sem kar slabe volje, če določene osebe ni na MSNju, ko se vpišem... potem pa vztrajam še nekaj časa gor in upal, da se bo pojavil. Oh ja, tako je ko ti je nekdo neznansko všeč

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 January 2009 - 05:06 PM
V ponedeljek me čaka še en izpit in res bi mi vsaj malo dvignilo motivacijo pri učenju, če bi že izvedela rezultat, ob predpostavki, da bi bil pozitiven. Pobožne želje najbrž

Posted 29 January 2009 - 05:12 PM

Posted 29 January 2009 - 06:06 PM

Glava me boli....
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users