Fant tudi to posluša. :S Neizvirni so, ker znajo samo dva glasova, ki ju povsod uporabljajo.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 February 2014 - 05:56 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 February 2014 - 09:23 AM
Lucky me, ker sploh ne vem kaj/kdo to je?
Posted 08 February 2014 - 09:25 AM
^^ Jaz tudi ne
Posted 08 February 2014 - 09:47 AM
Meni pa je reporter Milan super, sploh pa, ko je družina Silver, večinoma mi je smešno, mi pa gre na živce oz. mi ni smešna/posrečena Monika Stanka Novak in neke bedne fore na Radio1...
Posted 08 February 2014 - 04:56 PM
Ja, meni gre tudi ta Monika Stanka Novak na živce. Za Reporterja Milana sem pa že slišala, vendar ne poznam njihovih for.
Posted 08 February 2014 - 06:57 PM
Ta Reporter Milan se vrti na mariborskem radiu, na Radio Center, se mi zdi.
Se strinjam, veliko bolj bedne so mi fore na Radio 1.
Posted 08 February 2014 - 08:03 PM
Marmelada, da bi te reporter Milan sedaj slišal. Milan je na Radiu City.
[Napoleon]
Posted 09 February 2014 - 11:12 AM
Ljudje, ki 'ne znajo tankat'. Parkirajo na kontra strani, kjer imajo tank za gorivo. In potem vlečejo tisto cev, včasih gorivo kaplja po tleh. Pa še 'zasedejo' vsa tista mesta, kjer bi pač lahko tankali mi, ki imamo
tank na tisti strani.
Sem bila danes na eni manjši črpalki, in je nastala totalna gužva, 3 avti, trajalo je pa 20 minut, da smo vsi natankali.
Edited by Kinky, 09 February 2014 - 03:55 PM.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 February 2014 - 12:09 PM
JAAAAAAA!!!! Sploh Italijani so mojstri v polivanju bencina okoli, potem pa vzamejo še vodo in polijejo čez, haha.
Pablo Picasso
Posted 09 February 2014 - 03:13 PM
Marmelada, da bi te reporter Milan sedaj slišal.
Milan je na Radiu City.
Vedno mešam imena.
Posted 09 February 2014 - 03:25 PM
Jaz če ni prosto, tudi grem na obratno smer in pač vlečem cev (in nič ne polivam ), raje kot pa da čakam vrsto na "pravilni smeri". Kje je tu problem?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 February 2014 - 03:52 PM
^^ jaz tudi nikoli nisem na to pomislila na tak način, da "ne znajo tankat"
Sama sicer raje izberem tisto pumpo, ki je na "pravi strani" mojega avta, ampak če je prosta druga, bom šla pa tja in potegnila cev okrog avta. Zdej me bo pa skrbelo, da ne bodo drugi mislili, kako ne znam tankat, haha
Posted 09 February 2014 - 03:55 PM
Ja nauči se (zgoraj imaš navodila), pa si nič ne bojo mislili.
No jaz sem ena tistih, ki vedno tankajo na tisti strani, kjer ima avto tank. Je lažje in enostavneje. Večkrat vidim, kako kdo poliva, medtem ko se muči s tisto cevjo.
Bom dala 'ne znajo tankat' v navednice, da ne bo kakšne hude krvi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 February 2014 - 03:58 PM
Torej, karikiram, če bodo v "tvoji" vrsti 3 avtomobili, v obratni pa nič, boš ti čakala tvojo? Hm, okej no Zanimivo
,
Jaz bi prej take označila za "ne znajo tankat".
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 February 2014 - 04:05 PM
Ne, do te situacije itak ne pride, ker obstajajo ljudje kot ti, ki grejo na kontra smer, če je vidijo 1 avto v koloni, tako da ko jaz pripeljem, je pred mano maximalno en.
Morate priznat, da je več šanse, da se bencin polije po tleh, če vlečemo cev.
Posted 09 February 2014 - 04:20 PM
Ja pa če bi dejansko naletela na tako situacijo, bi čakala ?
In ja, je več šanse, itak, ampak če nič ne pritiskaš gre morda par kapljic ven, pač tisto kar ostane v cevi prej, več pa ne, saj tudi nima iz kje prit.
Pa dosti teh tamalih pump ima itak samo na eni strani za tankrat, kaj pa pol?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 February 2014 - 04:41 PM
Na živce mi gre Discovery z vedno več bednimi oddajami. Pred leti mi je bil ta kanal ful dober, zdaj pa je vse isto, vsi se ponavljajo. Redko katera oddaja je še dobra. Najprej je bila ena oddaja o predelavi avtov in izdelavi motorjev, zdaj jih je cel kup. Pa ne vem koliko oddaj o različnih poklicih - iskalci zlata, iskalci nafte, gozdarji, vzdrževalci cest,... Potem vsaj 4 oddaje o ribištvu, oddaja o izdelovalcih akvarijev, ene 3 oddaje o dražbah... Mislih, koga to sploh zanima??? Pa da ne omenjam, kako je pri vseh vedno prisotna drama najvišje stopnje in vsi lovijo roke. Prepričani so že, da ni šans, da jim uspe končat pravočasno in bo sledila prava katastrofa. Na koncu pa se vedno vse srečno konča in vsaka naloga je bila njihova najbolj zahtevna in najuspešnejša.
Posted 09 February 2014 - 05:05 PM
Ja!!!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 February 2014 - 05:27 PM
Reporter Milan (in vsi trije kljukci, ki ga ustvarjajo)
O ja! Vsi ti radijski skeči so mi tako retardirani in primitivni!
Upam, da ne s tistim groznim zvokom. Niti ne vem kaj ljudje počnejo, ko to delajo. To gre pa meni na živce!
+1. in ljudje, ki ne znajo jest neslišno. Res me moti cmokanje in srebanje itd...
Posted 09 February 2014 - 07:44 PM
Reporter Milan - nekoč so bili boljši, drugače pa so daleč od tega, da bi bili retardirani - celo obratno, bi si upala trditi, da so nadpovprečno
inteligentni. Poznam jih tudi kot ''poslovneže'' - zelo korektni in pošteni. Kar se pa tiče njihovih oddaj - je seveda precej odvisno od okusa, čeprav
bi rekla, da so vseeno višje kot razni humorni showi po drugih postajah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users