Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#801 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 11 October 2006 - 06:46 PM

Tigi ima za skodrane lase nov izdelek oz. star izdelek v novi obliki. Curls Rock Curl Amplifier v obliki spreja (namesto kreme) naredi mehke kodre in ne trde, kot kreme.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#802 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 October 2006 - 04:41 PM

Zadnji mesec imam ful suhe lase - predvsem konice. Nič mi ne pomaga kot bi mi moralo, zato rabim nasvet. Kater Tigi proizvod naj kupim, da mi bo res navlažil te suhe lase?? Izbiram med After Party, Ego boost-om in Small Talk-om...., če ima pa kakšna še kakšno boljšo idejo pa prosim naj napiše.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#803 Ribica

Ribica

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 13 October 2006 - 02:03 PM

Jaz navijam za Aftre party,uporabljam namesto silikonov za konice in mi je res fantastično; small talk imam tudi vendar naredi (vsaj meni) trde lase in jih težje razčešem(je bolj za oblikovanje).
  • 0

#804 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 October 2006 - 08:57 AM

QUOTE(Verja @ 12. 10. 2006 - 17:41) View Post

Zadnji mesec imam ful suhe lase - predvsem konice. Nič mi ne pomaga kot bi mi moralo, zato rabim nasvet. Kater Tigi proizvod naj kupim, da mi bo res navlažil te suhe lase?? Izbiram med After Party, Ego boost-om in Small Talk-om...., če ima pa kakšna še kakšno boljšo idejo pa prosim naj napiše.

A je nujno treba, da je firma Tigi? Namreč po mojem mnenju nima Tigi nič res dobrega za konice, After Party je meni sicer fantastična stvar, ampak ni pa nevem kako vlažilna in negovalna. Jaz bi ti za nego na vlažne lase po pranju priporočala tisti Gliss Kur fluid, ki vsebuje veliko proteinov, After Party pa potem za zgladitev na suhe lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#805 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 October 2006 - 09:02 AM

Dilema, imam tisti fluid, sej je to ta majhna tubica. IPB Image
  • 0

#806 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 October 2006 - 09:09 AM

Ja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#807 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 October 2006 - 03:10 PM

Kakor jaz tule berem bo za mojo težavo bolj priporočjiv Ego Boost.

Sam sem že malo obupala, če mi tole ne pomaga od Gliss Kur-a, pa si dam po vsakem pranju gor, pol pa res ne vem kaj bo pomagalo - lase, ki so poškodovane od trajne kar pod škarje vržt najbrž bo to najboje, samo potem bodo pa spet tako kratki...... hmm.gif

Jenna, ti si spraševala za Ego Boost v temi: Sestavine, pa me zanima, če si ga kupila in kako ti je všeč?
  • 0

#808 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 October 2006 - 05:18 PM

Ego Boost ni nič posebnega - silikon, ki vsebuje še balzam in nekaj keratina, ki je pa bolj na koncu seznama. Edino vlažilen je precej, ampak čudežev ne pričakovat.

P.S. Če so lasje že scepljeni in zelo poškodovani, bodo zalegle samo škarje.
  • 0

#809 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 October 2006 - 05:29 PM

Sam men neki ni jasno, zakaj pol za Ego boost v katalog napišejo, da je za vsak dan, da ščiti barvo las, da navlaži, neguje, poveča sijaj in razvozla. Za After - Party pa le da navlaži, neguje in poveča sijaj. BBB men ni nič več jasno. Najbrž ne bom kupila nič od tega....
  • 0

#810 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 October 2006 - 05:34 PM

After Party sploh ni v prvi vrsti negovalna zadeva, ampak gre dejansko bolj za styling proizvod za zgladitev in lesk las. Kaj pa če bi probala Dream Drops? Vsebuje jojobino in avokadovo olje ter riževe proteine.
  • 0

#811 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 October 2006 - 05:41 PM

Mogoče Dream Drops, upam, da ne mastijo las. Kaj pa izdelki Catwalk??
  • 0

#812 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17681 posts

Posted 15 October 2006 - 06:35 PM

Zdj za birmo sem dobila nekaj cvenka, majkemi, da grem po O&H šampon. laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#813 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 October 2006 - 10:02 AM

Tole so mi odgovorili iz StudiaMa:

Nego pričnite s šamponom in balzamom. Če imate resnično izsušene lase, vam priporočam S-factor šampon in Serious Conditioner, nato na mokre lase (samo na konice) nanesite Dream Drops ali Girl Toys kapljice, na suhe lase pa After Party ali Smoothing Lusterizer.

Lep pozdrav,

Studio MA d.o.o., Kranj

Slovenija

• 0

#814 TaSShY

TaSShY

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 16 October 2006 - 12:35 PM

Živjo punce

Že kar nekaj časa berem tale vaš forum in moram reči, da ste res super. Zadnje čase, ko se odločam o nakupu kakšne kozmetike vedno najprej preberem vaša mnenja:)

Zdaj pa eno vprašanje: Tigi ima ta mesec v akciji šampona Moisture Maniac in Dumb Blonde. Kateri je po vašem mnenju sestavinsko boljši? Imam srednje dolge, barvane in pa zelo suhe lase (sploh konice).
  • 0

#815 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 October 2006 - 12:55 PM

Dumb Blonde bi ti priporočala. Koliko pa sploh stane zdej v akciji?
  • 0

#816 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 October 2006 - 01:11 PM

Blond Tweens - 5.100 sit
Moisture Maniac Tweens - 4.500 sit
Root Boost Tweens - 5.650 sit
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#817 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 October 2006 - 01:12 PM

Ka pa je Blond Tweens? Dva šampona al kaj?
  • 0

#818 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 October 2006 - 01:13 PM

Ja, velja za vse.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#819 TaSShY

TaSShY

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 16 October 2006 - 01:51 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 10. 2006 - 14:12) View Post

Ka pa je Blond Tweens? Dva šampona al kaj?

Ne, šampon in regenerator (750 ml). To se mi zdi ful ugodna cena.
  • 0

#820 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 October 2006 - 04:53 PM

Samo Dumb Blonde nima takega regeneratorja kot druge linije, ampak ima oni Reconstructor v srebrni svetleči embalaži pa je ful drag. Torej dobiš tle za 5k dejansko 750 mL Dumb Blonde šampona in še 750 mL Dumb Blonde Reconstructorja?

Ker to je pa pol absurdno poceni.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users