Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#801 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 March 2011 - 05:42 PM

Eh, pa naj se tak folk pobije, kak debil manj na svetu tudi ne škodi.

Deklica se mi pa smili, sicer se bo grdo slišalo, samo menim, da je verjetno najbolje zanjo, da ne preživi. sad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#802 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 March 2011 - 06:05 PM

^ Bi se kar strinjala ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#803 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:21 PM

Sem pa ravno prihitela dopisat par stvari ...

Namreč, da prvo leti na tega starega, ki je deklico vrgel.

Glede deklice pa ... Mah kaj vem, samo zato, ker si ne predstavljam, da bi kdo lahko normalno zaživel po eni taki tragediji, še ne pomeni, da se pa mogoče res ne bi pobrala. :=S

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#804 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 March 2011 - 06:22 PM

Vprašanje, kam bi jo sploh dali ... dvomim, da ima kakšne ''normalne'' sorodnike.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#805 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:26 PM

Verjetno je mama precej ok. Pač starega ji je že "ratalo spravit" za zapahe, torej se zna nekak postavit zase, ni neka nesposobna mati, hočem reč.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#806 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2011 - 06:29 PM

^^Men pa, ker je sama ušla, punčko je pa z norim fotrom pustila!
  • 0

#807 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:30 PM

Kam je ušla?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#808 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2011 - 06:30 PM

Ven iz stanovanja.
  • 0

#809 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:33 PM

Jaz tega nisem slišala. Vm le, da naj bi bila deklica pri varuški v tistem stanovanju. Mame nikjer nisem slišala omenjati. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#810 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2011 - 06:35 PM

Vsi trije so šli k varuški (upokojenki), vnel se je prepir, mama je pobegnila iz stanovanja (zame je sokriva!), poklicala policijo, potem se je pa začel. Boga gospa se je ruvala z njim, tamala mu je govorila ati ati, ne me vržt on ji pa rekel sej te ne bom, bova samo čez okno gledala. cry.gif GNOJ!
  • 0

#811 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:37 PM

Ja pa kje si to slišala? Na poročilih je bilo rečeno drugače. Ne pravim, da ni res.

Jebiga, kaj veš za kaj je stekla ven, mogoče je pa njo hotel ubit. Sej sta bila z njo v sporu, ne z otrokom. Kater normalen človek se pa proti lastnemu otroku obrne. HALO? Tudi, če je skregan z njegovo mamo, to sploh ni razlog.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#812 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2011 - 06:40 PM

Mislim, da je bilo zdele po dnevniku pa v enem časopisu sem prebrala. Ja, ker normalen človek pa v taki situaciji, ko veš česa je partner zmožen (glede na vse prejšnje izbruhe nasilja in tepeža), pusti svojega otroka?
Prejšnjo ženo je pa tko tepu, da ji je ledvico speštal. Grozljivka, res.
Boga punčka. Pa še Živa ji je ime. cry.gif

• 0

#813 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:44 PM

Ja lej, ne veš, mogoče so pa vse tri (mama, deklica, varuška) hotele zbežat, pa je uspelo samo mami. Pa tudi, če ne, se je pač mama očitno zbala za življenje, mogoče je njo napadel in se je rešila z begom. Pač princip akcija-reakcija. Lahko je nam govorit, da bi morala ostat tam, pa junaško branit otroka. Če ni bila zmožna branit sebe, kje bi bila zmožna branit kogarkoli drugega.

Pa kljub temu sem mnenja, da četudi je kdo zmožen nasilja nad partnerjem, še ne pomeni, da je zmožen (sploh takega) nasilja nad lastnim otrokom. Ne moreš kr tko "pričakovat".

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#814 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2011 - 06:52 PM

QUOTE(Braunkopf @ 29. 3. 2011 - 19:44) View Post

Ne moreš kr tko "pričakovat".

Naj bi se že prej tud nad otrokom znašal. Men se zdi da se v vsakem primeru v prvi vrsti boriš za otroka in ne gledaš prvo in samo nase. Jaz mislim, da bi vseeno lahko še otroka pograbila in kot sem rekla, zame je zato sokriva. Pa če bi ga ona (ali kdo drug) prijavila policiji, bi šel spet sedet, ker je bil itak pogojno zuni. No, sej ne bomo nikol zvedl kako je bilo, niti ni važno, je kar je. sad.gif
  • 0

#815 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2011 - 06:54 PM

Jah jaz sem pa slišala, da deklice nikoli ni udaril. Resnica je verjetno nekje vmes. Itak je pa vseeno, ja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#816 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 29 March 2011 - 10:38 PM

PJ, vseeno mi vsi zelo težko "sodimo" kaj je bilo/bi bilo prav, če nas ni bilo tam. Ja, ljudje lahko rečejo da je bilo to in ono in mogoče je kaj tudi res (mislim na "bežanje" mame in to), vendar ko se sam znajdeš v tistem trenutku tam, šele takrat lahko rečeš ali si ravnal prav ali ne. Takole, ko pa nisi osebno vpleten, je pa vseeno malo "lažje" sodit. Ne mislim s tem nobenega napada nate, samo povem, da ne vemo kaj in kako se je dogajalo oz. se dogaja materi. Tudi njej najbrž ni vseeno, kajne. wink.gif

Mi je pa celotna zgodba do konca žalostna, obenem pa tudi grozljiva. Kaj človek lahko vse naredi... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#817 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 30 March 2011 - 10:23 AM

http://www.rtvslo.si...ivljenje/254210
Umrla je cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#818 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 30 March 2011 - 10:43 AM

Boga mala, stara kot moja. Naj počiva v miru. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#819 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 30 March 2011 - 11:14 AM

cry.gif cry.gif Mogoče bolje, da je tako. Kdo ve kakšne posledice bi ji pustil dogodek, če bi preživela. RIP
  • 0

• Guests

Posted 30 March 2011 - 11:22 AM

Stara je bla 5 let. Ce bi sla k eni fajn druzini, bi lahko cist fajn zrastla, najbrz bi sicer mogla hodit k psihologu, ampak ce je bla to enkratna stvar in da je ni ze prej mucil, bi najbrz lahko sla cez to.

Tako pa... hitro mine. Ce si predstavljas, da je bla mogoce dopoldan se v vrtcu, pa potem popoldan domov, toliko zivljenja pred njo... cry.gif
Sploh si ne predstavljam, kako bo njena mama zdaj zivela s tem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users