Deklica se mi pa smili, sicer se bo grdo slišalo, samo menim, da je verjetno najbolje zanjo, da ne preživi.
Črna kronika
Posted 29 March 2011 - 05:42 PM
Deklica se mi pa smili, sicer se bo grdo slišalo, samo menim, da je verjetno najbolje zanjo, da ne preživi.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 March 2011 - 06:05 PM
^ Bi se kar strinjala ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 March 2011 - 06:21 PM
Namreč, da prvo leti na tega starega, ki je deklico vrgel.
Glede deklice pa ... Mah kaj vem, samo zato, ker si ne predstavljam, da bi kdo lahko normalno zaživel po eni taki tragediji, še ne pomeni, da se pa mogoče res ne bi pobrala. :=S
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 06:22 PM
Vprašanje, kam bi jo sploh dali ... dvomim, da ima kakšne ''normalne'' sorodnike.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 March 2011 - 06:26 PM
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 06:29 PM
Posted 29 March 2011 - 06:30 PM
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 06:30 PM
Posted 29 March 2011 - 06:33 PM
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 06:35 PM
Posted 29 March 2011 - 06:37 PM
Jebiga, kaj veš za kaj je stekla ven, mogoče je pa njo hotel ubit. Sej sta bila z njo v sporu, ne z otrokom. Kater normalen človek se pa proti lastnemu otroku obrne. HALO? Tudi, če je skregan z njegovo mamo, to sploh ni razlog.
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 06:40 PM
Prejšnjo ženo je pa tko tepu, da ji je ledvico speštal. Grozljivka, res.
Boga punčka. Pa še Živa ji je ime.
Posted 29 March 2011 - 06:44 PM
Pa kljub temu sem mnenja, da četudi je kdo zmožen nasilja nad partnerjem, še ne pomeni, da je zmožen (sploh takega) nasilja nad lastnim otrokom. Ne moreš kr tko "pričakovat".
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 06:52 PM
Ne moreš kr tko "pričakovat".
Naj bi se že prej tud nad otrokom znašal. Men se zdi da se v vsakem primeru v prvi vrsti boriš za otroka in ne gledaš prvo in samo nase. Jaz mislim, da bi vseeno lahko še otroka pograbila in kot sem rekla, zame je zato sokriva. Pa če bi ga ona (ali kdo drug) prijavila policiji, bi šel spet sedet, ker je bil itak pogojno zuni. No, sej ne bomo nikol zvedl kako je bilo, niti ni važno, je kar je.
Posted 29 March 2011 - 06:54 PM
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 10:38 PM
Mi je pa celotna zgodba do konca žalostna, obenem pa tudi grozljiva. Kaj človek lahko vse naredi...
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 30 March 2011 - 10:23 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 March 2011 - 10:43 AM
Posted 30 March 2011 - 11:14 AM
Posted 30 March 2011 - 11:22 AM
Tako pa... hitro mine. Ce si predstavljas, da je bla mogoce dopoldan se v vrtcu, pa potem popoldan domov, toliko zivljenja pred njo...
Sploh si ne predstavljam, kako bo njena mama zdaj zivela s tem.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users