Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 16 December 2008 - 08:42 PM
Tale Rožmarin pa izredno obeta. Ziher grem enkrat.
Cene mi sploh ne delujejo blazno zasoljene.
Ambient mi deluje čist hudo, moderno.
DiLeMa,
ti si res prav izbrskala očitno ven rahlo eksotična imena jedi ;-), ker jaz najdem sama razumljiva, res pa da ne ravno najbolj običajna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 December 2008 - 10:31 PM

Posted 17 December 2008 - 10:59 AM
DiLeMa,
ti si res prav izbrskala očitno ven rahlo eksotična imena jedi ;-), ker jaz najdem sama razumljiva, res pa da ne ravno najbolj običajna.
Ja, to sem nalašč, da sem podkrepila svoj point.

Kakorkoli že pač, taka restavracija ni zame. Mi deluje hladno in zategnjeno, jaz pa sem preprosti deklič.

Posted 17 December 2008 - 01:50 PM
Za nameček: ravnokar sem se prisvaljkal iz ribarnice v BTCju. Za kosilce sem si nudil solato v hobotnici, ocvrte kalamare s tatarsko omako, žemljo in dva deci rdečega, kar me je stalo 15€. Drago v primerjavi z gostilno v Dolenji vasi pri Senožečah, kjer sem za predjed/tatrski biftek, drugo predjed/njoki z divjačinskim golažem, piščancem na žaru, krompirjem solato, 1/2 litra rdečega in kavica plačal v pavšalu 20€, trebuh moj pa je bil kot boben. Gostilno priporočam, ker je tam hrana frišna in okusna, plača se ali v kešu ali s kartico, personal je primernega obnašanja. Gre za Dolenjo vas pri Senožečah, malo naprej od Postojne proti morju.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 18 December 2008 - 01:09 AM
Glede Rožmarina pa hm, .. meni hrana tam ni kaj ekstra dobra, ekstremno fancy, Mariborska smetana, čakaš pa desetletje na hrano.
Posted 19 December 2008 - 01:19 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 19 December 2008 - 02:53 PM

Sklepam, da je mislila 0,50€. Čeprav kakorkoli že obrneš, ne vem zakaj bi ti posebej računali pripravo. Sej morajo vse pijače pripravit, pa vseeno za druge stvari tega ne računajo oz. je že všteto v osnovno ceno.
Aja, sem bila včeraj v Ancori. Ambient mi je všeč, ker so mize dovolj narazen, da imaš tisti občutek intime oz. se lahko lepo v miru pogovarjaš. Tudi na splošno mi je lepo za pogledat, simpatično. Natakarji so zelo prijazni, postrežba pa kljub gneči zelo hitra. Hrana se mi je zdela tak-tak, nekaj srednjega. Jaz sem jedla lignje na žaru in domač pečen krompirček + mešano solato. Lignji čisto nič posebnega, dokaj brez okusa in nekoliko preveč gumijasti. Krompir zelo dober, tudi porcija solate je bila konkretna. Všeč mi je, ker si solato začiniš čisto sam. Prijateljica je jedla pohanega osliča, enak krompir kot jaz in tudi enako solato. Oslič je bil okusen, sicer brez kakšnih posebnosti, pa dobila je dva tako ogromna kosa, da je bilo že smešno in bi se pomoje najedel tudi sestradan rudar. Moram še povedat, da je hrana za moj okus popolnoma neslana in sem morala vse precej dosolit (pa nimam drugače rada ful hardcore slano), takisto tudi prijateljica.
Za zaključek sva spili vsaka svoj pina colada koktejl, ki pa je bil orgazmično, božansko dober, ampak ga je ful malo. Ga dajo v velik kozarec, da imaš občutek, da ga je ful, ampak v resnici je kozarec nabito poln ledu in je pijače precej malo - piše, da je 3 deci, ampak zagotovo ni, je zihr pol manj. Cena je za tako količino precej odreuška, okoli 4,5€. Bom še šla kaj probat, zagotovo grem enkrat na pico in pa špagete, ker oboje ful hvalijo. Lignjev ne bom več jedla, me res niso navdušili. Baje so sicer polnjeni božanski, sem jih najprej hotela naročit, ampak se jih ne da dobit brez pršuta (sem želela polnjene semo s skuto in sirom). All in all, prijetna restavracija s prijaznim osebjem in hitro postrežbo, tudi cene se mi zdijo povsem normalne oz. sprejemljive, tako da bom še šla.
Posted 22 December 2008 - 08:59 AM

Mariborska smetana

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 December 2008 - 01:09 PM
Aha, tudi v Supernovi, nasproti Mercatorja. Mmm!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 January 2009 - 01:08 AM

Posted 05 January 2009 - 01:25 AM
Vemo. Nekateri tudi za skoraj 50%. V LJ so eni izmed najdražjih v Sloveniji.
Posted 05 January 2009 - 10:40 AM

Posted 05 January 2009 - 11:12 AM

Ja, super no. Ti boni sploh niso več nobena ugodnost za študente.
Posted 05 January 2009 - 12:36 PM
Voltaire
Posted 05 January 2009 - 12:51 PM
Zmešani so, oderuške svinje.
Jaz mam edino to nesrečo, da ravno v te najdražje restavracije hodim. Pa ne zaradi preseravanja, ampak ker mi je tam najboljše glede na obstoječo ponudbo - Cantina, Penas, Dabuda ... no, tudi IM mi je zelo dober zdaj spet.
Posted 05 January 2009 - 02:30 PM
http://www.facebook....77629892&ref=nf
Posted 05 January 2009 - 02:32 PM
Posted 05 January 2009 - 04:58 PM

Posted 05 January 2009 - 05:36 PM
Se strinjam, so what, ostali me ne brigajo. Če nam že nudijo bone, nam jih naj po nekih normalnih cenah. Oz. če že cene dvigujejo v višave, naj bo temu primerna tudi ponudba in postrežba. Tako pa bo ponudba in postrežba ostala ista (v večini primerov slaba), boni pa dražji. Plačevali bomo več za enako sranje.
Posted 05 January 2009 - 07:36 PM

Kar se tiče postrežbe se pa popolnoma strinjam, da naj bo za višjo ceno tudi višja postrežba in ponudba, ne pa da nas obravnavajo kot tretjerazredne goste.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users