Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#801 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 26 June 2009 - 02:46 PM

Nej se še men zgodi kej tazga cry.gif tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#802 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 June 2009 - 10:38 PM

hahaha coco, si faca, taki čudeži po sreči so dobrodošli, ja =)
nincha, sinnaia je vložila neki truda v to, ampak sj po drugi strani obstajajo take seornje kot naša coco in lahko da teb tud tko rata se ga znebit-pol liniji najmanjšga odpora haha.
laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#803 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 June 2009 - 10:46 PM

Sem probala oblečt še kavbojke iz OŠ in omg, dejansko jih spravim nase! To seveda ne pomeni, da se v njih lahko premikam. Rit mi namreč potisnejo vse do hrbtenice, pa lahko stopicljam v majcenih korakih. Ampak oblečem pa jih, ha! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#804 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 June 2009 - 10:47 PM

Vidš, coco, ti si dokaz, da upanje umre zadnje laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#805 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 26 June 2009 - 10:55 PM

Ja, za Sinnaio res ni glih nek čudež, že če sam odpreš temo kaj ste danes naredili zase je čist lepo očitno zakaj je zmanjkal celulita ane biggrin.gif pa plus njena prehrana, super smile.gif čeprou to z nažiranjem pa zgublanjem kil se je tut men zgodil, k smo šli januarja smučat in smo bli v hotelu s polnim penzionom, nažirala sem se 24/7, mene je en teden bolel trebuh od prenažiranja, pa sem domov pršla lažja dve kili. In ne, ni blo zard smučanja ker sem smučala samo 4x po 2 uri, pa še to tok u izi da pač ni blo eno resno športanje. U glavnem ja. Fajn bi blo če bi se spet zgodil kej podobnga biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#806 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 26 June 2009 - 11:22 PM

QUOTE(Nincha @ 26. 6. 2009 - 21:55) View Post
Ja, za Sinnaio res ni glih nek čudež, že če sam odpreš temo kaj ste danes naredili zase je čist lepo očitno zakaj je zmanjkal celulita ane biggrin.gif pa plus njena prehrana, super smile.gif

Meni bi vse pobralo, če bi tko jedla. huh.gif biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#807 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 June 2009 - 06:59 AM

Jaz pa še kar ostajam elegantno obložena, haha.

Ma ful mi sede taka hrana zadnje cajte- večinoma presna (sadje in zelenjava), to mislim. Pa počutim se super. smile.gif
  • 0

#808 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 01:31 PM

Jst se morm tud začet bolj zdravo prehranjevat. Za počutje in telo smile.gif no sej jst drugač vsak dan na polno zelenjave pojem, ker jo obožujem, moram se pa začeti obvladovati sladkarij... dans začnem.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#809 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 03 August 2009 - 03:45 PM

Nazadnje sem se gibala pred mesecem in pol. Moja prehrana zadnjih mesec dni je zgledala nekako kot burek-sirnica-kifle-sirnica-smoki-kifle-gyros-gyros-palačinke-gyros-ta veliki kozarci Nutelle-torte-sirnica-torte-burek. Seveda ob najbolj nemogočih urah, najpogosteje v intervalu med 23 in 3 uro zjutraj. Mmm. Zredila sem se 5 kil, fun, fun, fun! 10.8. drastično zmanjšam količino hrane, moj cilj je -10kg.
  • 0
Pablo Picasso

#810 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 04:41 PM

Jap, tudi moj.
  • 0

#811 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 03 August 2009 - 08:42 PM

A začnemo skupaj? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#812 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 08:46 PM

OKEJ smile.gif sej jst se malce že držim, sam še evč bo treba športat in nič sladkat.
  • 0

#813 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 03 August 2009 - 09:34 PM

Jaz se ti pridružim 10.8., s tem da že zdej napovedujem, da se bom 12.8. hudo pregrešila z alkoholom. Ko prizna pola mu se prašta pa to. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#814 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 09:35 PM

Zakaj pa šele takrat??
  • 0

#815 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 04 August 2009 - 12:10 PM

Huh, jst mam pa po doolgem času malček čez 60kg, se pozna, da sta bla dva piknika zaporedoma čez vikend oops.gif . Zdej morem spet na staro 58,5 prit.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#816 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 August 2009 - 12:53 PM

Jaz sem tudi danes presegla magično mejo na tehnici laugh.gif
Se vam pridružim oktobra.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#817 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 August 2009 - 05:35 PM

Woohoo, jaz pa začnem jutri uradno z 90-dnevno ločevalno dieto. Sem že imela en poskusni krogec (zadnje 4 dni) in sem se vsega držala, zdej pa gre zares. Sem si sprintala list in bom sproti odkljukavala dneve in si pisala, kaj bom jedla. Jutri imam prvi beljakovinski dan, se prav veselim. thumbup.gif Konec diete imam 4.11. in upam, da mi bo takrat številka na tehtnici v ponos.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#818 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 August 2009 - 05:57 PM

Res dobro! Sama zadnje čase samo žrem, se nič ne gibljem in "strašim" s težo 61-ih kil kot pred nazadnje šestimi leti. Sramota športu sem, čeprav sem kondicijsko še zmeraj precej kjul. down.gif Spet bi nekaj jedla! cry.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#819 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 06 August 2009 - 06:21 PM

Ej, DiLeMa, a imaš ti 150 kil al zakaj rabiš ločevalno? Kako dobiš nenasičene maščobe in kompleksne hidrate? A so vsak dan beljakovine v prehrani al morajo mišice pač par dni stradat? Ne vem kako to deluje, ampak se mi zdi vse svetovni nateg, hujšanje je pa na račun vode ne pa maščobe. Dej rukni gor jedilnik za en dan, me res zanima kako deluje smile.gif

Edino pametno dieto je uspelo sestaviti Montignacu. On edini v tem modernem poslu diet ve o čem govori (ne vedno, večinoma pa).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#820 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 August 2009 - 07:46 PM

Sploh ne kapiram kaj hočeš povedat s 150 kilam, sori. laugh.gif Ko da lahko hujšajo sam tisti, ki majo 150+ kilogramov. Valda jih nimam tok, ampak vseen se mi zdi to dobra dieta, ker jaz totaaaalno nimam reda pri prehranjevanju, tega pa se potem držim in mi je ene 4 leta nazaj ratal s to dieto shujšat 10 kil in sem bla super. Vsak dan je za zajtrk sadje, pa za kosilo in večerjo sveža zelenjava in tako dalje.

Deluje tako, da gre za cikel štirih dni, ki se 90 dni ponavljajo. Prvi dan je beljakovinski, drugi je škrobni, tretji OH in četrti sadni. Prvi dan bom jaz večinoma jedla popečen tofu, drugi dan imam ponavadi zelenjavno rižoto ali ajdovo kašo (lahko pa recimo tudi stročnice), tretji dan pa polnozrnate bio testenine z zelenjavnimi omakcami + vsak dan zraven veliko solate in druge sveže zelenjave. Četrti, sadni dan, pač ješ sadje v neomejenih količinah, pa dieta prepoveduje alkohol in gazirane pijače ter priporoča vsaj dva litra vode dnevno. Meni je to, da traja tri mesece, glavna odlika te diete, ker ne shujšaš čez noč, ne stradaš (jaz nisem bla prvič nikoli lačna in se nisem počutila prikrajšane) in se vseeno privadiš rednih obrokov ter se odpoveš konstantnim prigrizkom, tako da se je meni tudi počutje ful izboljšalo, pa več energije sem imela. Pa vsak škrobni dan lahko poješ nekaj sladkega, kar je tudi super, da nisi cel živčen in samo skos na čokolado misliš. S tem, da pri tej dieti shujšaš samo na račun izgubljene vode, pa se absolutno ne strinjam. Nekateri shujšajo s pomočjo te diete tudi po 30kg in se veeeliko bolje počutijo, pa ne bi rekla da so izgubili 30kg vode.

Jaz ne bom rekla, da je to najboljša dieta, pa tudi o njej sem prebrala že marsikateri larifari (recimo to, da ti skrči želodec in za vedno spremeni metabolizem rolleyes.gif), se mi zdi pa vseeno veliko bolj uravnotežena kot nekatere druge, mnogo bolj restriktivne in drastične diete. Ločevanje živil pa je itak zdravo, ker ni najbolje v enem obroku zaužit skupaj recimo beljakovine in ogljikove hidrate (npr. krompir in meso).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users