Jump to content

Photo

America's next top model

• Please log in to reply
1856 replies to this topic

#801 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 March 2008 - 04:31 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 4. 3. 2008 - 18:38) View Post

Mislm no sh*** Sherlock...

laugh.gif OMG in LOL.

Itak da se mi nima nobena kaj smilit, sam je pa kr očitno da jim namenoma dajejo neke preizkuse, sadisti eni biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#802 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 March 2008 - 05:05 PM

Jst sm začela čist za foro gledat 10. sezono, sem si jo zvlekla z neta, ker TV3 pri nas nimamo. Je kar v redu, z izjemo, da so punce skos neki vreščale in ploskale. To mi je šlo mal na živce. Drgač pa punce niso ravno najlepše oz. niso nič posebnega.
Mi je pa Tyra dobra, zmerej dobr zrihtana. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#803 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 14 March 2008 - 11:26 AM

Ste vidle to? Punce so morale nosit surovo meso ... wacko.gif

IPB Image

http://www.dlisted.com/node/24538 (tle so fotke od punc)

TyTy Baby made the not-models of "America's Next Top Model" wear raw meat to get their picture taken on last night's episode. The chicks wore everything from beef bras to beef panties. This brings new meaning to the phrase "beef curtains." Seriously though, beef on the pussy? Surf and turf!

TyTy needs new idea people, because these photoshoots are bloody awful.

down.gif

• 0

#804 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 14 March 2008 - 11:38 AM

Ma...sej ne vejo več kaj bi si spomnili. Men so modne fotografije, kjer morjo manekenke nosit na sebi kose mesa, mrtve ribe ipd. bolane in krrrrrr nekiiii. Če bi se kakšna modelka pritožila, bi ji Tyra ziher rekla, da s takim pristopom ne bo mogla delat v modni industriji.
  • 0

#805 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 March 2008 - 12:04 PM

Ker ANTM ni več na našem sporedu in je njeno mesto zasedla Modna agencija Janice Dickinson, bom kar sem napisala par stvari. Če želi, lahko moderatorka odpre novo temo in premakne moj post tja.

Včeraj sem jo gledala drugič
Janice je predstavnica samopoveličevalk, megalomank, ljudi, ki zgledajo vseskozi na substancah, ko odprejo usta. Je predstavnica obsedencev lepotnih operacij in ohranjanju "mladostnega videza" ne glede na vse!

Če mi je bla pri Tyri še prebavljiva, v tej SVOJI (to nenehno ponavlja) oddaji v določenih trenutkih definitivno ni več.
Na hipe mi deluje prav patetično, ko z besedami kova MOJE posiljuje ušesa. MOJA agencija, MOJA dekleta in fantje. MOJE, MOJE, MOJE! Vse je naj naj. Vse je perfektno. Najemajo jo velike zvezde, za katere močno sumim, da jim je zato plačala. Ampak, OK, to je pač biznis.

Poleg tega, da je menedžerka, fotografinja in mati, se še zmeraj ukvarja s fotomodelstvom. Tudi za to, sumim, da je sama najela fotografa, kar pravim, me spet ne moti toliko. Bolj smešna, že skorajda pomilovalno obravnavana situacija je, kako vse skupaj predstavi.
"Še zmeraj se ukvarjam s fotomodelstvom. Z LIMUZINO (poudarek) so me odpeljali v ???, kjer sem takoj stekla na plažo". Pokažejo kadre, ko presušena Janice skače v kopalkah, ovita s tančico po plaži in se nastavlja fotografu. Brez pripombe, da je vse te poze ONA naučila malde fotomodele, seveda ne gre.

V bistvu... Mnenje o njej nekako skače. So trenutki, ko mi gre njena aroganca in megalomanstvo na živce. So trenutki, ko jo pomilujem, ker se oklepa zadnjih rešilnih bilk, da je svet ne bi pozabil. Pridejo pa tudi trenutki, ko jo občudujem in si mislim, da če hočeš uspet, če hočeš biti nekaj več, je ona sigurno iz pravega testa za to.

Meja med patetičnostjo in "imeti jajca", je vsekakor tanka. Zanimivo bi bilo videti proračun NJENE agencije danes. Čisto znalo bi se zgoditi, da ji nekako ratuje. Čeprav Janice deluje kot plehka koza, verjamem, da je mnogo mnogo več. Drugače ne bi bilo govora o njej.

Včeraj so izbirali nove modele po principu odprte avdicije - pride lahko kdo hoče.

Vmes je vso dogajanje komentiral njen ritolizni cucek (niti ne vem, kakšna je njegova vloga v agenciji). M aneki našminkirani, polizani ritopik (nisem homofob) se je prav očitno norčeval z ljudi, ki so prihajali taj. Češ, ali nimajo samokritike, da so na hodniku nalašč postavljena ogledala, da bi se malo ogledali. Kako ga boli srce, ker mora gledati to grozoto. Kako mu je težko, ker misliš, da že gršega človeka nisi videl, a za njim pride nekdo, ki je še bolj ipd.
Če bi imela možnost, bi ga prav prtegnila skozi ekran. Take vzvišenosti in poniževanja že dolgo nisem vidla. Pa ne bi rekla, da je tip najbolj plačan maneken tistega časa (in še njim ne dajem pravice do takega obnašanja). Ne! On je bil navaden NIČE, s perfektno poltjo, obrvmi, pobritimi jajcami in dojenčkastim ksihtom, ki je čisto sličajno v tem poslu in si misli, da on JE posel. down.gif
Sluzavec plehki.

To je že za v Spovednico. laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#806 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 March 2008 - 02:38 PM

Se totalno strinjam s temlem postom. Gledala sm ene 2 dela MA Janice Dickinson. Ni me glih pretirano navdušlo , ker točno tako, kot je rekla Adriane, večinoma časa govori o sebi ali pa se (ali pa kar oboje na enkrat) dere. Tudi se ne čudim, da je polovica manekenk v fashion life-u anoreksičnih, če jim pa ljudje govorijo, da morjo shujšat v dveh, treh tednih. To ni zdravo, ni moralno ne nč. Vsaj meni ne.
Je res ja, da "ma jajca" da se je sploh šla to stvar, ker ni tako enostavno. In vem, da je Janice zmožna dosežt velik, velik stvari samo ne vem, če se odloča na pravi način. Zgleda, da res išče še zadnje rešilne biljke, da bi ostala v show bussinesu...
Aja, pa škoda mi je ko se je tako spodvrgla plastični kirurgiji. Mogoče bi drugače veliko boljš zgledala.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#807 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 14 March 2008 - 02:45 PM

Gledala sem tri dele, ampak nikol nisem zdržala do konca, ker mi je Janice psihopatka, njeno obnašanje je porazno.
  • 0

#808 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 March 2008 - 04:32 PM

ANTM Cycle 10 si lahko ogledate tu: http://www.youtube.c...813B3AFBF4533D6

V sredo je bil 4. del, ki je že tudi objavljen. smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#809 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 March 2008 - 05:45 PM

Meni se zdi Janice veliko manj zafejkana kot Tyra. Pri Tyri imam stalno občutek da se dela ne vem kako prijazno in vse skupaj, v resnici pa ni tričetrt tolko prijazna.

Janice je do neke mere odkrita, oz. se takoj dere ko ji kaj ni všeč, pa precej bolj vodi agencijo kot tisti Peter, ki res nima blage. Nasprotno pa se preveč vtika in vse prerada komandira.
Je pa zato tolko bolj zanimivo smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#810 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 15 March 2008 - 06:37 PM

QUOTE(crna @ 15. 3. 2008 - 17:45) View Post

Meni se zdi Janice veliko manj zafejkana kot Tyra. Pri Tyri imam stalno občutek da se dela ne vem kako prijazno in vse skupaj, v resnici pa ni tričetrt tolko prijazna.

Jaz mislim pa glih obratno. biggrin.gif
Dons je blo na tv3 prvi del prve sezone ANTM in se mi je zdel res ful amatersko v primerjavi s kasnejšimi sezonami; sej je razumljivo. Pa Janice je tukaj ena izmed sodnic in ima ene 3 face liftinge manj.
  • 0

#811 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 March 2008 - 07:51 PM

Ja, itak (glede operacij), sej Janice mislim da tudi odprto priznava da je večina telesnih delov na njej umetna (tudi joške seveda).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#812 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 March 2008 - 10:55 PM

Kaj mi je mami rekla, da ma 51 let?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#813 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 March 2008 - 11:29 PM

Jst sm glihkar na wikipedii prebrala da 53 blink.gif Ne kaže. Figures, če je pa cela plastična.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#814 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 March 2008 - 02:04 AM

Ja, res je. Men je ona ful odvratna ampak ne v vseh pogledih, no. Ma kaj pa vem, težko se odločm.
  • 0

#815 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 16 March 2008 - 10:58 AM

Immortelle, hvala za link smile.gif Sem vse prejšne sezone pogledala prek tv3 pa youtuba.

Ja, Janice je pa še pri tej njeni Modeling agency pokazala nek odlomek, ko ji v čelo tisti Botox filajo. Meni je kar slabo ratalo, pa je bil ene 2 sekundni delček.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

• Guests

Posted 16 March 2008 - 11:03 AM

Glih 10. sezono gledam. Res so čezdalje slabša dekleta noter. Pa Twiggy ni več sad.gif

Me je pa ful pretreslo, da je ena izmed punc obrezana.
  • 0

#817 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 16 March 2008 - 11:12 AM

QUOTE(ciara @ 16. 3. 2008 - 11:03) View Post

Pa Twiggy ni več sad.gif

Me je pa ful pretreslo, da je ena izmed punc obrezana.

Ful škoda za Twiggy.

Obrezana?? OMG! ohmy.gif
  • 0

• Guests

Posted 16 March 2008 - 11:14 AM

Aha...iz Somalije je. So jo obrezali, ko je imela 7 let. In je rekla, da je pri njih to nekaj, česar se punčke veselijo...komaj čakajo. V bistvu, predvidevam, ona sploh ni vedla, da je to pohabljenost, dokler ni prišla v ZDA.
  • 0

#819 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 March 2008 - 11:24 AM

Ja, Fatima ji je ime. Sam men gre ona na živce, skos se z nekom neki krega... Ne vem, meni je čist antipatična.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#820 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 16 March 2008 - 12:02 PM

Čak, a 10 sezona je na tv 3 al gledate na rač.?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users