Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#801 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 May 2008 - 07:50 PM

Jst sm uradno brez glave.
Pripeljala sm se v LJ s kolegico. Približno 2h po prihodu sm začela pogrešat mobitel, ampak sm bla sigurna, da sm ga mela s sabo, torej sm ga mogla pustit nekje v stanovanju. Cimre ni doma in nimamo stacionarnega da bi se poklicala, zato sm se zadeve pač lotla na roke in dobesedno preobrnla stanovanje na glavo (gledala sm še v hladilnik, pod jogi, ...), ampak mobitela nikjer. Potem mi pade na pamet odlična ideja in poprosim kolegico na msnju da naj me pokliče. Smrtna tišina, mobi sm torej nekje pozabla. Poloti se me naslednja odlična ideja in cimri z najdi.si smsov pišem na pomoč - in njen mobi zvoni v sosednji sobi! Potem sm mela vsega dovolj in brez sramu zlorabila njen mobi da sm poklicala kolegico, ki mi je seveda povedala, da je moj mobi kje drugje kot v njenem avtu. Bravo jst.

Pa še ena čudna stvar: ko sm preoblačla pojstlo, je mela posteljnina čudežno vse luknje za gumbe cele, čeprav se jst živo spominjam, da je bla ena zašita skupaj in sm jo jst nato totalno razparala s škarjami, tako da se ni dalo zapet. Ampak danes so ble vse v redu, in nobena ni bla niti zašita, da bi lahko rekla, da mi je mama popravla uno kar sm jst razparala. Ne, vse so ble nedotaknjene. Meni je to strašen misterij.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#802 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 May 2008 - 07:59 PM

Mate dve ?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#803 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 May 2008 - 08:10 PM

Ne, samo ta je! In stavim levo roko da je bla raztrgana luknja no, prov spomnim se kako sm rekla ups itd. It's a miracle biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#804 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 May 2008 - 08:43 PM

Vpraši cimro če ve kaj o tem, al pa mamo. Mogoče si pa sam sanjala. Kaj vse jaz sanjam pa pol mislim da je res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#805 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 May 2008 - 09:17 PM

Sm šla še enkrat detajlno čekirat in definitivno ni nič zašito. Menda nisem res sanjala? Meni je to res nedojemljivo, prov ni šans, lahko uvrstim v dogajanje tistega dne in vse ko sm to prerezala, res čudno no.
  • 0

#806 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 May 2008 - 09:35 PM

Sem lih hotla napisat, da mogoče si pa tko živo sanjala. Js tud včasih kaj sanjam pa mislim da se je res zgodilo, pa potem ugotovim da mogoče so pa ble le sanje. :=)
  • 0

#807 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 May 2008 - 09:43 PM

Ma nevem no, prisegla bi, da sm pred tem jedla nek jogurt, in potem sm razrezala en kos papirja in sm hotla mimogrede še uno. Niti slučajno se mi ne zdi kot sanje, ampak očitno so ble? Nevem? Al pa ma posteljnina regenerativne sposobnosti biggrin.gif
  • 0

#808 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 May 2008 - 08:16 AM

Včeraj sedim za računalnikom in pijem kavico (v taveliki šalci). Hočem nekaj napisat in z roko zamahnem, da se kava polije po celi tipkovnici, mizi, novem stolu, malo še celo po LCD monitorju, in steni....sploh nevem kako je to mogoče.

In kaj je še največji absurd, da jo je približno 1/3 ostala v šalci laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 13 May 2008 - 03:29 PM

Zadnjič kličem mamo v službo (na mobilca) in se nekaj meniva. Zraven je pa ves čas šumela z nečim, kot da nekaj išče in brska. Kar naenkrat pa vsa obupana reče: "Pa, a sem jaz kje doma pozabila mobilca? Dej poglej, če je kje na mizi ..." Jaz pa samo: "Mami, v roki ga držiš." laugh.gif Jao ...
  • 0

#810 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 May 2008 - 03:32 PM

Tole Nila se je čist skor isto pripetilo men. Fantu sem posodila mobi, da je nekam poklicu in ko je klicu, sem jst začela vsa panična iskat po torbi telefon in itak, da ga nikjer ni blo. Pol mi ga pa tko vrne in ga držim v roki, pa ga tko čist prestrašena povem: ej, mislm, da sem telefon nekje zgubila. laugh.gif Fant se je sam režal... Dokler sem skapirala, da ga mam v roki, je pa itak trajalo... :lD
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 13 May 2008 - 03:34 PM

Ta je še boljša, haha laugh.gif
  • 0

#812 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 May 2008 - 11:12 PM

Tko moj fotr očala išče po stanvanju k jih ma na nosu, večkrat se mu dogaja! laugh.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#813 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 16 May 2008 - 07:09 PM

...da najprej celo večnost stojim v vrsti v H&m za tistih 5 pršparanih evrov, pol grem pa v drugo štacuno in si meni nič tebi nič kupim hlače za 75 € whistling.gif wallbash.gif
  • 0

#814 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 17 May 2008 - 05:33 PM

QUOTE(_M_ @ 16. 5. 2008 - 21:09) View Post

...da najprej celo večnost stojim v vrsti v H&m za tistih 5 pršparanih evrov, pol grem pa v drugo štacuno in si meni nič tebi nič kupim hlače za 75 € whistling.gif wallbash.gif

Lahko te samo potolažim, da sem tudi jaz danes tako norost uspela izvest! Nimaš kej-pač če si nor si nor! thumbup.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#815 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 May 2008 - 06:17 PM

js pa enostavno nism mogla. kot čreda ovac je zgledala trojna 15 metrska vrsta ljudi. enako se je ponovilo v spodnjem štuku. sm že mislla vprašat, če obstaja blagajna, kjer ni mogoče koriščenje bona rolleyes.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#816 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2008 - 06:41 PM

ko sva z bratom stala v eni izmed kilometrskih vrst pred blagajno, mi je dobesedno postalo slabo, vrteti se mi je začelo, da sem mogla ven iz trgovine it sedet na klopco pa glavo tiščat med kolena - adijo pamet, kako je šele prodajalkam, moj bog, ki so po cele dneve v tisti nezračni komori. pa to mi je katastrofalno, koliko si en folk nabere stvari, mislim, to imajo po polna naročja - kot da bo jutri konec sveta, ej. ostali s po enim kosom naj pa tam do penzije čakamo al kaj. k sreči se je potem še ena blagajna odprla, pa so šli ko mesečni tja, pred nama 3 babure s polnim naročjem, to ne moreš verjet .... rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#817 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 17 May 2008 - 08:57 PM

Danes sva šla s fantom nabavlat hrano in sva dala 67 evrov. Velik. Potem pa na blagajni reče, da sva dobila nek kupon, ki ga lahko unovčiva naslednjič. Na kuponu piše: 0, 20 €. Halo, 20 centov mi dajo za tak znesek, hahaha huh.gif
  • 0

#818 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 May 2008 - 09:02 PM

predvidevam, da je bil to leclerc. oni majo popuste na določene artikle, označeni so pa v reklamnih letakih, ki jih dobiš na dom. lansko leto je moja mama s temi popusti prihranla okrog 50 eur.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#819 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2008 - 09:03 PM

QUOTE(_M_ @ 16. 5. 2008 - 20:09) View Post

pol grem pa v drugo štacuno in si meni nič tebi nič kupim hlače za 75 € whistling.gif wallbash.gif

če ti kej pomaga, sem si jaz prejšnji ponedeljek kupila troje hlače za 167€ - kok je šele to žvižganja. laugh.gif tolaži me to, da zdej ne bo treba ene tri, štiri sezone po nove hlače.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#820 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 May 2008 - 09:06 PM

QUOTE(celia @ 17. 5. 2008 - 21:57) View Post

Danes sva šla s fantom nabavlat hrano in sva dala 67 evrov. Velik. Potem pa na blagajni reče, da sva dobila nek kupon, ki ga lahko unovčiva naslednjič. Na kuponu piše: 0, 20 €. Halo, 20 centov mi dajo za tak znesek, hahaha huh.gif

joj kako me to razp*, ma prav norca se delajo iz nas.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users